OWL CITY♥

Publicerad 2012-08-31 19:56:17 i Music

jag blev så glad när jag loggade in på spotify och såg att Owl city har släppt en ny skiva! blev kär i deras låt fireflies i sjuan och har lyssnat på enstaka låtar av de men älskar typ halva deras album nu, de är så bra!! tipsar er om två av deras nya låtar en där ↑ och en där ↓


 

Trough dreams and disasters

Publicerad 2012-08-31 19:11:00 i Everyday

hej! vad skönt med fredag♥
har haft en jobbig skoldag med massa plugg men klassen har lättat upp det hela så det har gått helt okej! Avslutade skoldagen med att gå en snabbis på stan med linda och sedan köpa godis och popcorn! haha meningen var att vi skulle gå och ta en fika men popcorn lät bättre i våra öron så vi gick till bion och beställde en popcorn haha!
 
ska om en stund gå till lisa och bara slappa. Det var prat om att vi skulle göra min sort av glass smothie och sedan tar jag med mitt godis och så även ska vi kolla på en JD film, kärlek på denna eftermiddag och kväll, det är precis vad jag behöver!♥
 
och imorgon stannar jag hemma ifrån farmor och pluggar istället , weho!


Pic 1: Godis och min nya plånbok som jag fick med mig hem idag!
Pic 2: Grillat för en stund sedan, mums!

Vad har hänt..?

Publicerad 2012-08-30 18:41:16 i Everyday

INGA inlägg på nästan två dagar!?! Haha snacka om att vi prioriterar skolan först, nördar du vet ;) Tänkte inte skriva så mycket mer här nu, har gjort ett litet collage på mig och Amanda blandat med både bilder ifrån sexan tills nu!
 
 “Friendship is born at that moment when one person says to another: "What! You too? I thought I was the only one...”

Språkval

Publicerad 2012-08-28 16:52:02 i Everyday

jag har beslutsångest på högsta grad. Idag trodde vi hela dagen att det var dags för språkvalet att dra igång men det visade sig att det inte börjar fören nästa vecka. Lika bra det för jag har ingen aning om jag ska orka fortsätta eller inte?! Jag VILL för att trots det är lite så har det en stor betydelse (enligt många?) om jag någonsin skulle vilja söka till högskolan, även är det bra att ha i cv...men jag VILL INTE för om jag går på det måste jag vänta runt två timmar på tisdagar har och slutar HALV SEX varje Tisdag och Torsdag?! då är frågan om det är värt det...?
Jag har också hört att man får en tillräckligt bra utbildning på teknik så det inte är jätte nödvändigt..?
 
Någon vänlig själv som vet något om detta lite mer..? eller har en egen åsikt?
allt uppskattas!


GLÖMMER ER ALDRIG!♥

Publicerad 2012-08-28 16:27:00 i Everyday

 GUD vad jag älskar er i min förra klass, OFÖRGLÖMLIGT. Kommer kolla på denna video flertal gånger kan jag lova. åh kärlek♥ jag får tur om min klass hälften så bra som er, men bättre går inte!
 

Move your body

Publicerad 2012-08-28 14:22:00 i Music

 haha någon mer än jag som inte kan förstå att hon dansar så där med tyo 10cm höga o smala klackar?!
haha jag är glad när jag kan stå i ett par med typ 5cm...
 
men jag blir ruskigt glad av denna låt och video, vill verkligen bara dansa när jag hör den!
 

inspiration

Publicerad 2012-08-27 18:46:07 i Inspiration

 Har gjort tre tidsinställdainlägg nu med rubriken "inspiration - ....". Ett tills senare idag och två tills imorgon! Ska försöka göra mer sådana inlägg har jag tänkt, men nu MÅSTE jag verkligen gå och göra fysikläxa! Har skjutit upp den om och om igen men nu måste jag ta tag i den!
 
Men ha en fortsatt trevlig måndag! :) Så skönt att jag "bara" har två, långa, pass imorgon. Får iallafall lite sovmorgon. Haha idag när vi såg på film i skolan så var jag så trött så jag nästan inte kunde hålla upp ögonen. .. Hur ska detta sluta må tro..?

One week

Publicerad 2012-08-27 18:34:13 i Everyday

en vecka har nu passerat sedan jag och linda stod vid ingången av tullängen, nervösa som aldrig förr.
Och känns som allt har förändrats på denna veckan, men självklart är inte allt negativt.
Skulle ha varit på träning vid den här tiden men skippar faktiskt den idag bestämde jag mig för bara en liten stund sedan. Har en läxa som jag kommer knappt hinna göra något med i veckan så när jag endå visste att det inte är något ifrån just mitt lag idag för de flesta spelar med 95:orna ( de lånar hela mitt lag typ hela tiden för de är få) så då passade jag på att skippa den idag. HAHA det känns jätte konstigt att vara hemma just nu? men okej det blir nog bra, ska skriva lite läxa och sedan cykla en stund om de inte tar för lång tid!
 
bara jag som faktiskt tycker att ballet skulle ha varit en riktig rolig sak att vara bra på?
haha dock är jag sedan länge en fotboll tjej som aldrig gått på dans så man kan ju se hur det skulle se ut. Men tycker endå det skulle vara så häftig att vara riktigt bra på det? det är ju så fint!
 

K E S E L L A

Publicerad 2012-08-26 17:33:32 i Inspiration

tänkte slänga in ett smoothie tips igen, denna gång la jag till lite kesella- citrus, det passade riktigt bra!
egentligen är det bästa ju om man bara har kesella men eftersom jag inte hade haft det förut så tog jag med vanilj youghurten också, standard!
 
så alltså

-kesella
-vaniljyoghurt
-blåbär/hallon
 
bestod min smoothie av idag, gör en smoothie minst en gång i veckan typ haha.
 
lycka till♥
 

Ryser.

Publicerad 2012-08-26 14:11:47 i Inspiration

jag ryser av denna otroliga låt, artist och video.
linda la upp någon video med samma låt för ett tag sedan men den är så värd att ta upp igen.
 
gud vad jag skulle vilja göra något som blir en skillnad i världen, om det så bara är en liten skillnad.
kanske jobba för någon slags fond i ett land där det verkligen behövs i några år?
 
 
 
 

Söndag

Publicerad 2012-08-26 11:55:15 i Everyday

hej på er! idag ska jag bara ta det lugnt och njuta av sista helgdagen innan skolan drar igång igen denna vecka blir nu typ till 97% ordentlig så det ska bli intressant att se hur det blir :)
 
får se om jag åker till någon kompis eller något idag men det märker ni nog på uppdateringen! ;)
 

ett par skor

Publicerad 2012-08-25 18:54:26 i New

haha, jag ljög förut jag köpte ju ett par enkla svarta höst och vår skor också som jag kan ha förutom converse! haha för de har jag annars 24/7 :p bästa skorna♥ men dessa blev riktigt bra också :)

Jag är lyckligare nu

Publicerad 2012-08-25 18:23:07 i New

Hej, här var det tomt på inlägg sedan några timmar tillbaka trodde det skulle komma upp något men så blev det inte ser jag, men blev inget mer än en kudde för mig idag! okej, en olja också som är bra för håret men det räknas knappt för den fick jag! så har sprata hyffsat iallafall haha. bilder på det ser ni nedan ↓
0++++++++++++++++++++++++++++++++0
haha måste bara säga att det där skrev läskigt nog stella?! alltså min lilla kattunge,hon ville att jag skulle klappa henne haha!och  ja,till o med med en nolla på början och slutet,haha ibland undrar man ju!
 

25:e augusti 2012

Publicerad 2012-08-25 11:41:35 i Everyday

Lördag idag. Jag gick upp vid tio men är ändå trött? Har tränat att stått på händer mot en vägg för det är en sak jag aldrig kunnat eller joo, tror jag kunde det när jag var liten föresten! Men nu kan jag det iallafall hundra ;) Nästa steg blir att inte luta sig mot en vägg då...  uuupps
 
Men annars idag så ska jag ta det lungt, se på serie + städa mitt rum. Ser ut som ett rent helvete nu! Vi fick också två läxor igår, så borde göra någon av de... :/
 
Men ni får ha det så bra annars, puss!
 

M A R I E B E R G

Publicerad 2012-08-25 10:44:31 i Everyday

senare idag åker jag med min familj ut till marieberg och inhandlar lite. Får se om jag köper något, kan ju försöka att inte göra det men blir jämnt något...haha! men nu tänkte jag gå och byta om ifrån pjyamasen. Gjorde förresten det otroliga igår, jag gick o la mig helt självmant typ halv tolv tack vare att jag var så himla trött ifrån veckans tidiga morognar, haha! därav vakna jag nio idag, kul. haha men pigg är jag iallafall!
 
 
// EGO
 

I'm me

Publicerad 2012-08-24 18:04:00 i Music

okej,jag tykcer låter är jätte bra, med fin text! dock är jag besviken på videon, men LYSSNA och njut!

I'm me, and that´s all I can be

Publicerad 2012-08-24 16:59:00 i Everyday

Hej på er! NU lutar det mot en bättre uppdatering i ett par dagar framöver!
 
Lång fredag, gick mellan halv nio och halv fyra med sv,fysik,kemi och matte så inte lätt fredag men blev mycket bättre än jag trodde. Första Kemi lektion och våran lärare är jätte bra, man förstår exakt när hon förklarar, och de andra fortsatte vi mest med, typ.
 
Känner mig inte alls för att göra något speciellt idag, det skulle kanske blivit någon träff med några tjejer ifrån förra klassen (vi kör ju halv åtta) men det tar vi nästa vecka istället :) Så jag ta en skål med chips eller godis och blockar mig framför Tv:n resten utav dagen som jag nu när jag tänker på det inte har kollat på typ alls i veckan ? (!!) vilket är otroligt ovanligt för mig, haha vad har hänt? ;) Men det låter iallafall helt perfekt i mina öron!
 
kommer lite mer inlägg senare så puss o kram på er!
 
bild tagen på hem resan ifrån gotland, så fin himel! dock lite dålig bild pga. rörelsen av bilen ;)
 

Dålig uppdatering.

Publicerad 2012-08-23 18:35:46 i Everyday

Som Amanda skrev nedan så blir det iiinte mycket inlägg nu när skolan börjat! Är jätte glad för skolan men trött när jag kommer hem och då får jag ingen blogglust men ska försöka iallafall i helgen att göra några tidsinställda tills under nästa vecka! Ville bara svänga in här och säga det! Puss, hoppas för er som börjat gymnasiet att ni tycker det är bra :)
Hittade den här bilden bland "mina bilder"... Fortfarande mitt drömhår, långt & TJOCKT och älskar hårfärgen!!

rutiner

Publicerad 2012-08-22 22:49:00 i Everyday

Hej på er! Vet inte riktigt vad jag ska säga om uppdateringen just nu förutom att den är låg och man märker att har skolan satt igång! rutinerna har satts igång, sova,skola, äta, träna,sova, skola,äta, träna osv...! Jag hoppas på att iaf kunna uppdatera mer än någon enstaka gång per dag på helgerna (eller det ska jag se till att jag gör) men för tullängen är det orginal schema ifrån start typ så har mycket fast vi inte har fått någon läxa än! Märker att jag är betydligt mycket tröttare på träningar o kvällar ,haha hur ska detta gå? Men jag lever på! ;)


Puss o kram på er och så får vi hoppas att jag uppdaterar imorgon eller fredag med lite roligare inlägg :D

Andra dagen.

Publicerad 2012-08-21 17:50:32 i Everyday

Chilldag idag, började klockan 10.00 och slutade 13.30, därav två lektioner! Jag vet, alla tänker "ah men gud, har de redan börjat jobbat, shieeet" men nej, det är inte så farligt tycker jag ändå :P
 
Men tycker iallafall att de ska fixa tågtiderna lite bättre för 07.10 tåget imorgon måste jag ta, amanda också! Jobbigt värre...
 
Men nu eller någon gång ikväll så blir det att se film. Ciao! Kort inlägg men har inte så mycket att skriva om!
En glad tjej från igår som gjorde tummen upp och ser lite sådär konstig ut i ansiktet...

Nu börjas det

Publicerad 2012-08-21 16:38:30 i Everyday

hej! lite tomt på inlägg här över dagarna men ska försöka ställa in något tills imorgon tror jag,men kika in så ser ni!
 
hyffsad lång dag för min klass i dag, speciellt för mig som var i örebro en timme innan det hela började men känner mig betydligt mycket tyggare i min klass vilket känns bra!

sjukt stor skola är det iallafall (om man jämnför med frövi är alla det ;) och det är så mycket människor överallt varav 85% är killar ;)
 
men inge mer om det nu. Match ikväll och imorgon är det som gäller för mig, weeho helt slut, tagga!! ;)

TEF12

Publicerad 2012-08-20 21:36:00 i Everyday

japp, that´s me, TEF12.
 
Som Linda redan nämnt hamnade vi i olika klasser,haha så långt ifrån varandra man kunde typ. Men känner att det är endå en bra sak, fast kommer sakna Linda så mycket! :( men vi träffas under efter och kanske ibland före skolan endå så det blir super!
 
imorgon måste jag åka med 7:10 tåget för att kunna hinna ta mig till skolan (de andra går så sent att jag inte hinner till skolan ifrån stationen) så känner att det suger just nu....speciellt när linda börjar efter tio, haha. Dock slutar vi typ två så det känns rätt så skönt.
 
Min klass är helt okej, har kommit bra överrens med de få tjejer vi är (5 styckna och typ 24styckna killar) och känner mig även helt okej med en del killar. Men är ju bara första dagen så vem vet vad jag tycker om folket imorgon ;)
 
Hur har eran dag sett ut? är ni nöjd med skolan ni går på? låt oss höra!
 
visste inte riktigt vad jag skulle ta för bild så fick bli denna, snart är det header byte på G! awesome

Första dagen i min nya klass TEA12

Publicerad 2012-08-20 20:20:34 i Everyday

Japp, idag har jag gått min första dag på Tullängsskolan. Jag och Amanda kom inte i samma klass men tror ändå min klass kan bli bra, jag kommer sakna dig amanda :'( Trodde att jag först skulle få gå värsta helt forever alone först men nej, vi är 7 tjejer i klassen och alla kommer överens på en dag bara! Hehe sen är det 24 killar... Men tyckte det var lagom med folk idag på skolan men kom på sedan att imorgon kommer ju 2:orna och 3:orna också... ;( Men måste säga att skolan kommer nog bli helt okej ändå, hoppas iallafall! ;)
 
Lägger in en bild som inte alls har något med inlägget att göra men eeeh bara för att nathis är söt ;)
 

Hittat ett nytt kvälls nöje

Publicerad 2012-08-20 17:16:00 i Everyday

 
ja, detta var ju förroligt sätt att fixa upp en bild på! jag har gjort flera styckna de senaste typ två dagarna (som ni kanske sett?) och tycker att får fram orden och framhäver det på ett roligare sätt. Har aldrig fattat hur man gjorde det innan.
 
Någon som är intresserad av att veta hur jag göra det? lägg in en liten kommentar isåfall!
 
 

Little things.

Publicerad 2012-08-19 19:55:00 i Inspiration

Fick två småsaker till rummet när jag var i Borlänge i förmiddags. Visste inte äns om att jag skulle få de men de var ju jätte fina! Ett kuddfodral och en vit darlahäst ♥

Så nervös för imorgon..!!!

Publicerad 2012-08-19 19:46:30 i Everyday

Hej hej! Känner att jag inte gjort typ ett enda inlägg i helgen! Gjorde bara ett inlägg igår och sen inget mer..? Men skyller på att jag varit i Borlänge ;) Haha men har inte haft lust men nu kom på jag på tre(med det här) inlägg! Nöjd.
 
Här får ni en bild ifrån i Fredags på mig och Amanda. Ser lite roligt och misstolkande ut men somsagt, vi körde en lek i lag där man skulle vara två och två och ibland kunde vi inte bara sluta skratta...
 
Angående rubriken, det går inte att beskriva hur otroligt nervös jag är inför imorgon när jag ska gå min första dag på gymnasiet och träffa mina NYA klasskompisar! Jag har Amanda som ska gå samma linje, men känns inte som det. Det känns som om det typ är jag mot världen...? ;(

PANIK

Publicerad 2012-08-19 12:04:33 i Everyday

tänkte skriva att paniken har kommit nu inför skolan men kom på att det är en stor lögn, paniken kom först redan första dagen av sommar lovet och kom tillbaka för en vecka sen haha
men försöker hålla mig lugn och övertala mig själv allt blir bra! Så allt kommer bli super. Right?
och ensam om att känna detta är jag nog inte som tur är!

När börjar ni skolan? eller har ni redan börjat?
 
idag ska jag städa övervåning med min syster och sedan fixa lite som kommer upp på bloggen senare idag och ska även hinna med att kolla på de två sista avsnitten av Oth *snyft snyft* och filmen LOL som jag velat sett ett tag,verkar skit bra!
Gymnasiumet, here I cooome!
 

Älskar't

Publicerad 2012-08-18 18:54:00 i Fashion

åh vad jag älskar Kenzas senaste outfits (haha okej jag älskar alla hennes) men några av hennes senaste är ju helt perfekta!
Håller ni med om att dessa två är för fina?! Åh.
 
/ Amanda ♥
 

Funktionär

Publicerad 2012-08-18 11:59:04 i Everyday

Hej, idag ska jag ner till fröjevi och vara förhoppningsvis hinderfixare, annars något i seket, men ska iallfall vara där i ett par timmar så tidinställer 2 inlägg, det blir två rätt så lika inlägg idag eftersom både jag o linda hade med oss våra kamrer igår, men det går nog bra!
 
ha en bra sista lördag innan skolan (dock har några redan börjat,men för er som börjar nästa vecka haha)
Me today! Inget speciellt när dagen går ut på att plocka upp hinder och kolla på hundra tals super söta hundar!
men kalgar inte för brukar göra detta i typ 2 eller 3 dagar och nu ska jag bara sitta i typ 4 timmar haha :)
 

Underbar kväll

Publicerad 2012-08-17 23:22:03 i Everyday

Från klockan 14.30 idag tills ca för en timme sedan har jag umgåts med några(10 st var vi) riktigt sköna och underbara personer, kommer verkligen sakna er sen eller gör redan! ♥
 
Men vi hade iallafall kräftskiva hos Evelin idag(och fast jag har skitont i munnen så åt jag rätt bra ändå!) och det var så gött! Tog inte jätte många bilder och här över får ni en bild, resten får ni imorgon! Det blir iallafall ett tidsinställt inlägg då vid lunchtid med resten av bilderna, för kommer vara i Borlänge somsagt hela dagen imorgon.
 
Men ni får ha en fortsatt trevlig fredag! ;)

Underbar kväll!

Publicerad 2012-08-17 23:22:00 i Photo

Åh vad jag är nöjd med denna fredag, denna sista fredag innan skolan börjar, helt perfekt avslut! fick umgås med de bästa och ha en super avslappnad och skrattfylld kväll, lyckat!
 
låter bilderna visa hur jäkla awesome vi hade det!♥
la in lite snabbt svart/vit effekt för orkade inte fixa upp de så mycket och jag tycker det blev en fin lite små sorlig touch på det som det är på ett sätt.
Men har mer roliga och mysig bilder som kommer upp imorgon, med färg denna gång för de blir roligare i färg :D
 
nu sätter jag mig i soffan med något gott och stannar där ett tag ihopp om att jag inte har någon fästingjäklel som gömmer sig... ;)
 
 

S E R I E R

Publicerad 2012-08-17 18:29:00 i Inspiration

Ja serier, är inte det en underbar sak? Jag iallafall älskar serier, nästan alla möjliga! men de bästa är ju amerikanska ungdoms draman! åh vad man fastnar i sånna!
 
tänkte tipsa om mina favvosar, ni har säkert hört eller sett de flesta,men vem vet ni kanske hittar någon ny favorit bland dessa?
One Tree Hill, en personlig favorit, åh går inte att beskriva hur bra denna serie är. Har kollat på den sen den först började typ, ja jag gick väl i slutet av mellanstadiumet då,men so what jag har alltid älskat att kolla på serier :D och jag kan lova dig att inte ett öga är tort nu när jag ser de sista avsnitten någonsin (!!) på tv, nepp, no way!OTH är den serien som man verkligen aldrig blir besviken på, den har lyckliga slut fast det ser ut och händer saker som man tror aldrig ska kunna bli bra igen, jag kan inte säga så mycket mer för då har jag snart 3 A3 papper här typ...haha
Ja började faktiskt inte att kolla på denna magiska serie fören typ slutet av nian! varför? jo för jag var väl helt enkelt galen där ett tag och fick för mig att det bara var en kopia av Twilight, men är glad att jag hade ett par styckna vänner som berättade om denna serie för ett ett avsnit var jag fast. Säsong 4,kom nu tack?
jag behöver inte berätta något om serien, du behöver endå bara se ett avsnitt så är du fast och jag vill inte spoila något!
Min babe Ed westwick är med här, say no more typ. Även Chace Crawford är det inga fel på! Serien är så himla bra,egentligen vet jag inte vad det hela går ut på , när de först ville få veta vem gossip girl var etc. men om de får veta det så är ju hela seiren typ förstörd pga. av namnet? haha aja,men gillar du drama,romantik, heta scener och chuck bass så ska du verkligen se detta.
Underbar musik covers (en del är faktiskt bättre än originalet?)
den ger ett fint budskap och jag har jämnt ett stort leende när jag ser på Glee!
Man kan aldrig gissa vad som händer,det är det som är det roliga!
drama,drama,drama. Samma här så kan man inte gissa vad som händer näst! man tror man vet vem som är A och så poff så händer det något och det är uteslutet,invecklad serie så försök inte hoppa in mitt i, utan kolla ifrån början!
http://xxikaxx.blogg.se/images/2011/watch-greys-anatomy-season-7-episode-3-superfreak_132814001.jpg
är uppe i typ säsong 8 eller nio och jag är fortfarande en trogen följare.
både jag o min syster älskar denna serie (alicia liite mer faktiskt) så har både hon o jag sett alla avsnitt typ minst 4 gånger...hehe för de går på tv typ hela tiden men man tröttnar inte!
Åh vad bra denna serie är,man glömmer nästan det när man som jag just nu inte kollat på det på ett tag men sen så sätter man på ett avsnitt o så ryser det i hela kroppen! Ett stort plus att svenska Alexander Skarsgård är med,lagom snygg...! Jag har dock inte sett säsong 4 än så måste nästa buga mig för linda för att se om jag skulle kunna få låna den fast hon redan lånar den, hihi! :)
 
sen har jag alltför många mer jag försöker följa,hehe typ som Vänner,criminal minds,DHW,Once upon a time, ja jag är en serie nörd,men jag är stolt över att vara det! ♥ ;)
 
 

Nästa sista dagen på Gotland

Publicerad 2012-08-17 12:11:00 i Photo

Fredag
 
På fredagen splittrade vi oss familje vis, min familj och jag åkte till lite olika ställen, några outlets och en mysig liten blomster trädgård typ där det fanns en ännu mysiagre te och krydd butik och ett litet kafe i brevid. Så det blev en lugn och lyckad dag! på kvällen blev det god mat och lite onyttigheter! trevligt.
 
och återigen blev det inte jätte många bilder som det blev de första dagarna,det sjönk liksom lite genom veckan,tyvärr!

Kräftskiva

Publicerad 2012-08-17 10:58:17 i Everyday

Hej hej! Idag så ska jag(och Amanda också) och några mer på kräftskiva hos Evelin i hennes sommarstuga som ligger ute på väringen. Wihoo, blir att äntligen för första gången iår åka båt(och att äta kräftor!)! Vi ska dit vid halv tre sen kommer vi hem någongång ikväll... Jag var tvungen att vara hemma ca 22 för ska till Borlänge imorgon hela dagen :) Outfit bilder kommer nog senare, har inte bestämt mig än vad jag ska ha på mig. Vädret är ju inte på topp så det blir nog iallafall långbyxor för min del, så lätt som jag fryser!
Bild ifrån weheartit, väldigt fin färg på håret!
Vill färga håret nu!

haha börjar kännas av

Publicerad 2012-08-16 21:23:37 i Everyday

haha har sedan i söndags tränat varje dag, dock igår en match, men ändå, kände av idag att jag hade tränat mer än förra veckan i gotland då jag bara sprang en gång men har väl arbetat av all skit nu förhoppningsvis haha!
 
som linda redan skrivit så var jag hemma hos lisa idag och sitter just nu och kollar på den grymma serien "once upon a time" Någon mer som kollar på det?
 
tidinställer två eller 3 inlägg inför imorgon, är borta typ hela dagen så hoppas linda gör något också men det märker ni, puss hej!♥
 
jag har tyvärr dåligt med nya bilder förutom de som är ifrån gotland eller de som ligger i mitt bild arkiv på datorn (som ni inte har sett på denna blogg,men endå) men just nu får ni nöjd er med en Stella bild och hålla i er tills imorgon då ett till gotlands inlägg kommer upp!
haha min lilla sötnos ser galen ut,men tycker ändå att ögonen blev häftiga på denna bild!

Varför är jämt rubriken så svår att skriva för?

Publicerad 2012-08-16 19:22:00 i Everyday

Hej hej! Vilken skön och varm det har varit idag med. Grymt! Imorse låg jag och sola och för första gången fick lite färg(på bilderna i andra inlägget ifrån idag ser det ut som jag är jätte brun faaast det är jag inte!!). Men efter de så åkte jag till Linde till Lidl sen när jag kom hem så åkte jag till Lisa, där var också Amanda. Blev mest prat men sen åkte jag hem och tog några foton och nu sitter jag här! Haha det var min dag. Får se vad som händer nu... Det är fortfarande så varmt ute så kanske ska sola igen...? ;) Haha vill ju försöka bli någotlunda brun till skolan börjar... PÅ MÅNDAG!
 
Ha en fortsatt bra dag!

Gotland

Publicerad 2012-08-16 13:14:00 i Everyday

Torsdag
 
Idag så åkte vi till Lumelunda grottorna eller inte mamma o pappa, de åkte och hälsade på några vi kände istället. Men vi andra gjorde det iallafall och det var riktigt inressant faktikst, och det passade perfekt att åka dit en dag som denna då det öste ner regn! på kvällen kollade jag o oliwer på film, alien bra men gammal film därav var det inge bra gjord :p men ändå fett obehaglig!
 
blev icke många bilder ifrån den här dagen, blev inte nöjd med de ifrån grottan typ men ni får 3 styckna iallafall och sedan fotade jag inte så mycket mer den dagen! men här på första bilderna ser ni iallafall att de 3 killarna som upptäckte lummelunda grottorna kröp i 22cm stort utrymme, skulle du kunna klara det? jag prövade att gå igenom det och det klarade jag hihih :D men skulle få panik att kråla i så litet område :S och de var typ i min ålder när de först började undersöka grottan!
 

jag är ledsen för att jag inte är ledsen någonstans

Publicerad 2012-08-16 12:12:43 i Everyday

okej, skit skönt och roligt att solen är framme på fastlandet äntligen, MEN varför NU? En sak om det var förr förr eller förra veckan men inte några dagar innan skolan för då kommer det säkert vara sol när skolan börjar och det är ju inte så roligt, hehe! Men ska endå försöka ta vara på solen idag och ska antingen sätta mig o sola (dock kom molnen nyss och förstörde...) eller kanske ta lite kort, sedan hade jag verkligen lust att åka o bada när detta kan bli det sista tillfället på sommaren som man kommer kunna göra det, men det misslyckades tyvärr! Men imorgon ska jag på kräftskiva med de bästa tjejerna då kanske det blir lite bad? hoppas!
 
ha en bra dag och så kikar jag in lite senare idag med gotlands inlägg, vad tycker ni om de förresten?
 
och visst ja, varför det bara blev två inlägg igår för mig var för jag åkte in o gick på Ikea med Erica, jonas och Per-Erik , det gick riktigt bra och ovanligt fort? sen skulle ja med ett tåg vid fyra, men missade det. Fick ta en buss tjugo i fem för att hinna i lagom tid till samlingen inför gårdagens match, som vi vann!! med 0-3 mot Nora, weeeho!
Hela laget gjorde en dunder match och jag fick riktigt bra respons för min insats så är nöjd med det också :D
 
en överlycklig Amanda när solen visade sig för ett par veckor sedan!
 

UNDERBAR DAG

Publicerad 2012-08-15 19:24:36 i Everyday

Haha känner mig så lycklig just nu, men ändå inte. Som alla kanske inte vet så har jag haft tandställning i gommen, super tråkigt, men idag efter tio månader fick jag ta bort den idag! Sjukt annorlunda det blivit, men de bästa, jag kan prata normalt igen! Har läspat med orden jätte mycket när jag haft den där... Men dock, eller nej det är såklart bra, har jag fått tandställning i överkäken. Ser inte bra ut ALLS men jag får vänta tills det blivit resultat(om typ två år kan jag gissa-.-')... Det är också därför jag alltid har stängt munnen på kort om någon undrar!
 
Men inte mer om de, idag så har vädret varit kanon! Har fått lite färg faktiskt! Sjukt skönt men varför ska det bli bra väder nu när vi börjar skolan för..? Kan det inte vara som det har varit idag varje vecka på sommarlovet? Skulle vara bra, mer än bra...
Fick också en gratis Ben&Jerry ifrån Gun idag, gjorde ju inte dagen sämre direkt ♥

Sessan

Publicerad 2012-08-15 16:43:00 i Photo

Ville bara göra ett litet slags hyllnings inlägg för min favvo knasboll och mitt första husdjur nämligen Sessan på två år, djur är aboslut underbara!

Gotland , onsdag

Publicerad 2012-08-15 14:15:00 i Photo

Fårö, conneryd och lämna av erica hos de var det som gällde för tisdagen!
det var riktigt mysigt att komma till fårö och till deras "sommarstuga" väl där körde jag jonas calle och oliwer lite tävlingar vid studsmattan hehe. Sedan lite senare på dagen åkte vi ner till ett ställe där det var raukar som jag jonas calle och oliwer blev tvugna att klättra i, självklart. Har inte klätrat så på år, haha men roligt var det!
 
när vi var på väg hem stannade vi på ett fik och såg att det var bara två styckna tornerspel kvar för medeltidsveckan och att vi bara kunde gå på en av de som gick typ om en timme så då blev det snabbt till visby igen för att få tag på biljetter till det, det var så värt det!! SKIT ROLIGT :D
 

Nervös.

Publicerad 2012-08-15 11:48:57 i Everyday

Hej hej! Gör ett litet snabbt inlägg nu. Jag ska åka till tandläkaren om ca en halv timme och jag säger inte vad jag ska göra där... Det kanske ni kommer märka sen när jag kommer hem, men det är både skitbra och sämre! Amanda har gjort två tidsinställda, inte jag. Men jag är ju snart hemma igen.. :P Så länge får ni här de två bästa bilderna jag tog på 8 kort. Haha tänkt då hur de andra 8 såg ut..? ;)
Ha det bra så länge!

 

Brave

Publicerad 2012-08-14 18:53:00 i Movies

 En disney pixar film som kommer ut i höst, verkar riktigt bra!
 

Platform, hiss/diss?

Publicerad 2012-08-14 16:51:20 i Between heaven and earth

Bild lånad ifrån Emmas blogg
 
Ja, vad tycker ni om den senaste sneaker stilen? är det snyggt, eller skulle du aldrig vilja ha på dig något sånt?
 
jag tycker iallafall att det har sin charm, men vet inte om jag skulle vilja betala för de i nu läget iallafall.Men bara för att ha typ så ja, lätt för de piffar nog upp en outift på nolltid!
 
but tell me what you think!
 

H Ö S T E N

Publicerad 2012-08-14 16:11:17 i Inspiration

sweaters

Collage made by me
 
ja till hösten är det såklart stickat som gäller! jag älskar som ni vet linnen, men ska fixa lite stickat till garderoben! kanske har turen och stöter på en snygg kofta/cardigan som jag kan ha till alla linnen! men det är ju så lätt och snyggt att dra på sig en sticka tröja eller den där röda hoddien till ett par neutrala byxor! jag älskar att ha lite små vågit hår också ibland, har ni inte tid eller pengar till en vågtång? fixa ett par flätor på kvällen (blir bäst om du duschat innan) så har du färdigt hår när du vaknat!
 

 

Nytt ifrån gotland

Publicerad 2012-08-14 13:36:15 i Photo

Shorts/MQ
Jeans/Julia (märke vero moda)
Stickad tröja / Vero moda
 
Jag kände inte för att vara så mycket framför kameran idag så därav valde jag att lägga fram två av de nya plaggen och visa ett exempel på hur jag kommer matcha de i höst!

Gotland - Tisdag

Publicerad 2012-08-14 12:15:52 i Photo

Tisdagen spenderades på vägarna! Vi bestämmde oss för att bara åka runt och se vad vi hittade typ, det blev en keramik butik, en jätte mysig badstrand,ett båthamn, ett gratis museum och lite glass på det! och på kvällen delade de vuxna och vi "barn" på oss och gick på vart sitt ställe och åt på. Vi, de yngre, gick och åt på isobella eller nåt i den stilen, som var en italiensk resturang, det blev pizza för hela gänget! ÅH VAD GOD PIZZA, tror inte jag har ätit en sådan god pizza sedan jag vari spaninen med fotbolls laget!
 

Two fast Drawing´s

Publicerad 2012-08-14 11:16:08 i Photo

Ritade dessa två helt olika teckningarna under gotlands veckan. Jag brukar egentligen sitta och rita hus och rum och lite sånt men tänkte utmana mig själv och göra en människa! hade även tråkigt i bilen dit så började med den andra bilden och gjorde klart den under veckan!
 
ska fixa ett gotlands inlägg nu och sedan ska jag försöka ta några kort på vad jag fick med mig hem därifrån!
 
 

Hundar är verkligen människans bästa vän ♥

Publicerad 2012-08-13 21:20:04 i Photo


Här går de undan! ↓
Har inte uppdaterat idag men var somsagt i Linde och hela kvällen så har jag lekt med några hundar.
Här är några oredigerade bilder jag tog på min hund(den vita) och våra två grannhundar(de svarta), älskar de ♥

Inneboende

Publicerad 2012-08-13 21:07:15 i Everyday

kom för ett tag sen hem ifrån träningen, lika skönt och jobbigt som vanligt! och när jag kom hem satt ellen på altan som ett fån ;) haha ne men jag får väl vänja mig vid henne nu i iallafall en vecka då hon ska bo hos oss tills de flyttat ut och lite så! så ikväll ska vi sätta oss någonstans och ha pretty little liars maratoon typ, älskar den serien så det blir perfekt!
 
HA DET BRA!
 
HAHA fin fina ellen när hon gick i typ 6 eller sjuan? nu har hon dock gått ut gymnasiumet men tycker hon är sig lik ;)

Gotland dag 3

Publicerad 2012-08-13 17:18:00 i Photo

Måndag
 
det var ju medeltids veckan just förra veckan så självklart hade mina kusiner med 3 ungar och en överlycklig och medeltids intresserad pappa gjort kläder. Så på måndagen åkte de på. Dock hade inte någon i min familj och moster någon utklädnad, men jag skulle nog endå inte velat haft det. Fast det såg riktigt roligt ut endå så kanske om jag hade haft en riktigt fin dräkt? men aja det hade jag inte iallafall, men vi gick runt på medeltidsmarkanaden och i visby under den dagen. Sedan på kvällen tog sig Erica hem till oss ifrån Fårö och stannade tills vi åkte till fårö på onsdagen!
 
 

EN VECKA

Publicerad 2012-08-13 15:47:36 i Between heaven and earth

herregud! skolstart om en vecka, vad har hänt med sommaren?!
 
idag åkte iallafall jag o linda in till lindesberg och fixade så vi hade de mesta inför nästa vecka! det är ju lite annorlunda att gå på gymnasiumet när man måste fixa alla saker själv ifrån högstadiumet då man får typ det mesta! men jag slipper iallafall betala för en dyr miniräknare tack vare att jag känner en som gick ut natur iår så jag kan få hennes, phu!
 
men tänkte bara uppdatera lite, här är en bild på det som kom med hem och som jag nu håller på och pysslar lite med, och på min medhjälpare ;)
 
(kan hända att linda uppdaterar detta inlägg med det hon köpte så slipper det bli två inlägg med typ samma bild/innehåll)

Nytt ifrån gotland / Rum

Publicerad 2012-08-13 15:17:00 i New

har köpt både kläder och inrednings detaljer så tänkte i detta inlägg visa de två sakerna som jag köpte till mitt rum i en jätte mysig och ännu finare affär! VILL SÅ GÄRNA öppna en lagom stor inrednings butik, en sådan som den jag köpte detta i som man kan gå in och känna lugnet och kolla på super fina inrednings detaljer och vilja ha allt!
jag ville verkligen ha allt somw way, some how måste jag åka till gotland när jag ska flytta hemmifrån bara för att köpa saker där! och priserna var verkligen inte fy skam heller.
 
Blev iallafall en usa kudde (har velat haft en jätte länge med de är as dyra i örebro) och ett enkelt A! helt perfekt.
 
så om du är på gotland/visby gå utanför typ östra port har jag för mig och leta upp "garaget" värt det♥

Vad ska man göra om man har "bloggtorka"?

Publicerad 2012-08-12 19:18:14 i Between heaven and earth

Jo jag, Linda, läser på många bloggar nu att de inte har någon blogginspiration längre och vet inte vad de ska blogga om? Sjukt tråkigt! Detta gäller både små och stora bloggare som jag, med mina egna ord, vill och kommer försöka tipsa er hur ni kan göra för att inte sluta och få tillbaka eran inspiration!
 
Här är tio tips som jag har kommit på själv, hoppas något hjälper!
 
Tips nummer 1 ~  Har du någon gång försökt att gå in på någon annan sida/blogg och funderat på vad du tycker som är roligt att läsa eller fastnar för just i den bloggen? Är det kläderna, maten m.m så försök blogga om det, det kan också locka läsare!
 
Tips nummer 2 ~ Titta på maaaassa bilder. Inte bara på såna sidor du brukar titta på, utan sök på nya på google och så vips kanske du fick se något intressant på någon sida. Då kanske du tänker "hmm... hur kan jag göra på liknande sätt..?" och så kommer du på något med lite fantasi, eller så lägger du ut de bilder du tycker är fina och skriver vilken sida bilderna kommer ifrån, vem vet, kanske någon mer hittar dit till den sidan och också får lite inspiration?
 
Tips nummer 3 ~ Gör inte det vanliga med kameran. Nej, om du redan har tagit kort på blommor tusen miljoner gånger, prova istället då att ta kort på det som är brevid blommorna..? Kanske något intessant..?
 
Tips nummer 4 ~ Testa nya vinklar! Håll kameran jätte konstigt och vem vet, kanske du får en sjukt snygg men lite annorlunda bild? Annorlunda kan ibland vara det som är snyggast! ← det här tycker jag är den vikigaste punkten!
 
Tips nummer 5 ~ Testa nya saker, (haha, nästan) allt är tillåtet när det gäller kameran och låt inte fantasin ta stopp!!
 En bild jag redigerade på Amanda igår.

Tips nummer 6 ~ Vet du inte vad du ska blogga om..? Gå in på någon av dina gamla bloggar eller på den blogg du har och se vad du uppdaterade för ca ett år sedan... Kanske något liknande kan du göra nu?
 
Tips nummer 7 ~ Ha en "veckans blogg", "dagens blogg" m.m. Alltid kul med tävlingar och det lockar därmed läsare, men då är det också viktigt att du gör reklam för den, det vill säga kommenterar andra bloggar!
 
Tips nummer 8 ~ Ha roligt. Tycker du inte det är kul att ta kort längre för att du känner dig själv "tvingad" att ta kort..? Ta så lång(haha, kanske inte allt för långt tid då) paus du behöver! Skriv t.ex på bloggen "tar en liten bloggpaus, men snart tillbaka!" och så när du inte känner ett måste att röra kameran så kommer du på lite då och då, det kan jag faktiskt ta kort på..?
 
Tips nummer 9 ~ Tipsa läsare!!! En läsare gillar alltid att antingen få tips eller se vackra bilder i bloggen(redigera en bild gör oftast bilden myycket bättre fast den är bra från början). Håller ni inte med om det..? Och om du inte vet vad du ska tipsa dina läsare om så tänk på sånt du brukar göra som du vet att andra kanske inte gör, fast att du tycker ditt sätt är bättre..? "Tips" kan också starta stora diskussioner, både bra och dåliga... ;)
 
Tips nummer 10 ~ Hur tror ni att jag kunde komma på såhär många tips? Jag vet faktiskt inte själv, jag blev inspirerad av mig själv helt enkelt. För varje minsta lilla grej min lilla hjärna kom på skrev jag ned i ett nytt tips UTAN att ha avlsutat det tipset jag höll på med innan(haha, blev många tips där!).
Om ni kommer på minsta lilla sak ni kan blogga om, börja direkt med inlägget eller skriv ned det någon stans så ni inte glömmer bort det!
 
Hoppas det här hjälpte dig iallafall lite! ♥
 

Säger bara, se den.

Publicerad 2012-08-12 17:17:54 i Movies

↑ så bra film, sorlig,lycka,kärlek, bråk, kamp om livet, ja allt!
har sett den flera gånger och gråter lika mycket varje gång.
My sisters keeper / Allt för min syster ♥
/ Amanda

Mitt hår under veckan

Publicerad 2012-08-12 15:00:00 i Photo

Måste bara tillägga att jag faktikst gjorde den där flätan och bullen själv! så den firsyren blev jag riktigt nöjd med!
och när jag fyller år i september så får jag förhoppningsvis ett nytt och bättre SD kort eller iallafall pengar till det och då ska jag börja fixa och visa massa roliga frisyrer det är det som linda pratade om förut som är en rolig blogg idé men mer om det kommer när det börjar... :)
 

Gotland dag 2

Publicerad 2012-08-12 13:06:53 i Photo

Söndagen spenderade vi på stranden faktiskt! Vi åkte allihoppa ner till tofta badstrand och låg där och hade det skönt, jag fick lite färg halleluja! sedan på kvällen gick vi ner och åt glass på ett glass-ställe med ca 120 smaker! rena rama drömmen, men blev bara en ny smak för mig denna gång! jag tog melon,päron och popcorn. haha ja popcorn, den var faktikst helt okej!
 
det var min dag det, här är bilder som beskriver dagen!

12/08

Publicerad 2012-08-12 11:34:03 i Everyday

ååh jag är överlycklig, vi hämtade stella idag och på vägen hem tjöt hon såklart men sen öppnade jag buren lite och tog in handen för att klappa en och då blev hon helt cool lugn! hon somnade nästan till o med, så söt så jag tror jag dör. Hon är väldigt lugn och mysig, dock var det praktiskt taget hon som tog komandot när hon o sessan träffades? sessan såg mest förvånad och lunkadet runt lite förvirrat, haha!
 
aja ska fixa lite inlägg och så kanske det blir bio senare idag med linda, puss hej♥

Det är redan 12 augusti 2012!

Publicerad 2012-08-12 09:38:54 i Everyday

Hej hej! Nu är klockan ungefär halv tio och jag är vaken och har varit det sen klockan sju, friviliigt! Aldrig hänt på sommarlovet... Men det är ju bara bra för att skolan börjar ju snart också. Ville bara svänga in här och säga det! Amanda är ju taggad nu på att skriva inlägg så det kommer nog komma upp mååånga inlägg här om bl.a Gotland ;)

En rätt gammal egobild fast har inte förändrats så mycket från den här bilden?

Gotland dag 1

Publicerad 2012-08-11 23:31:55 i Photo

sent inlägg, men dröjde att fixa över och redigera bilderna och endå fixade jag knappt något!
 
vi åkte runt tolv med båten har jag för mig till ön och väl där åkte vi direkt till huset träffade conneryds och försökte göra oss så mycket hemma stadja som vi kunde typ. Sen var det inte mer med det tror jag? Det vi gjorde var att jag jonas calle alicia oliwer och några föräldrar gick ner på visby för att få hjälp av calle och jonas att hitta närmaste mataffären etc. gick utmärkt, förutom det att jag stod typ 10m ifrån ica och jonas fick endå peka vart ica låg för jag tyckte inte att jag såg ica, HAHA! men det var liksom ett gult betong aktigt litet hus med brunt tak, stog knappt skyltat med ica förutom en liten skylt på sida, jag var ju bered på en vanlig affären men det var en urmysig ica iallafall, hihi. Sedan fanns det "normal" ica också men aja.
 
det var min förra lördag det, ett par bilder ifrån den dagen ser ni nedan.

HEMMA , nu jäklar!

Publicerad 2012-08-11 22:34:06 i Everyday

jadu, nu är jag hemma och min blogg lust är över 120% taggad!! så imorgon eller på måndag ska jag bomba med inlägg weeeho. haha eller kom på att jag antaglien är upptagen båder imorgon och måndag, fail, ääsch jag kommer hinna blogga ändå.
 
kom iaf för en stund sedan hem efter tre timmars båtfärd och nästan lika lång bil tur! jag har packat upp och sedan kastade jag mig på datorn och sitter nu här och lyssnar på härlig musik och uppdaterar photoscap som behövdes uppdateras! måste ju ha det nyaste tills alla finfina bilder som bara ligger och väntar på att få visas. ca 600 bilder!
 
vad jag har gjort och vad jag har fått med mig hem kommer komma upp i olika inlägg, kom just på att jag var ju borta i en vecka mellan lördag/lördag så kan varje dag uppdatera vad jag gjorde just den dagen när jag var i gotland med text och bilder, så miiinst ett inlägg per dag i en vecka kommer det komma upp om gotland!
 
imorgon blir det en tidig morgon för att åka iväg och hämta Stella,mys pys♥
 
puss hej ♥
 
ett par instagram´s bilder ifrån resan

Mina favorit smycken

Publicerad 2012-08-11 17:25:00 i Photo

ja, jag som många andra älskar smycken! och tycker att ett smycken kan verkligen göra en outfit, ta bort det och man ser jätte tråkig! dock passar ju inte alla smycken till allt och vissa plag är helt enkelt snyggare utan men iallafall så tänkte jag visa några utav mina smycken som används flitig!
 
Ifrån vänster högst upp
- lite längra guldhalsband - Glitter
- Silver kors (konfirmations present) normal långt - Smycka
- Silver halsband /skruvat kors - SBT
- Långt glitter korshalsband - SBT
- Guld krage - Gina Tricot
- Guld krage med löv detaljer - Gina Tricot
- Guld armband - Gina tricot
 

on my way home

Publicerad 2012-08-11 14:07:13 i Everyday

Nu sitter jag i bilen påväg in till båten som ska fixa oss till fastlandet igen! Den åker inte fören kvart i tre så vi kommer inte in på ett tag och hemma är vi inte fören runt åtta ikväll! Men känner att det ska såklart bli skönt att komma hem till sin egna säng och till att hämta en liten kattunge<3 men vill endå verkligen inte lämna detta underbara härliga och fina ställe! Och fina människor! Men har massa fint att bjuda på när jag kommer hem (antinge sent ikväll eller imorgon efter att jag har hälsat på stella) men håll i er!

Månadens mål och varför

Publicerad 2012-08-11 12:33:00 i Challenge

hm...jag brukar inte direkt sätta upp mål! har väl försökt men svårt att följa om man inte är 100% motiverad men det är väl det jag har året runt, att träna och må bra helt enkelt! brukar försöka tänka på att gå o lägga mig varje dag jag vaknar upp och är seg men det bryts varje kväll haha ;)
 
och just nu försöker jag fokusera på fotbollen och även bestämma hur jag gör i höst med innebandyn, fotbollen och skolan kommer bli hur stressigt och jobbigt som helst är jag rädd för.
 
 

A little forgiveness

Publicerad 2012-08-11 10:31:13 i Music

Godmorgon på er! Jag har hittat en sjukt skön låt med Molly Sandén och Christopher. Jag brukar tycka att Molly är inte någon särsligt artist, jag vet inte?, men den här låten verkar hon ha vuxit såå mycket och tagit steget längre..? Tack vare att hon gjorde slut med Eric Saade så har hela hon tagit steget längre! Bra där!
 

True Blood is one of my drugs.

Publicerad 2012-08-10 22:40:44 i Everyday

Känner att jag måste se på True Blood snart..! Har ni sett det någongång? Jag har fått låna alla fyra säsonger av syster min för cirka två veckor sedan(?) men har inte äns börjat tittat än... Hehe men har ju sett alla avsnitt innan då förståss ;) Men somsagt om jag väl börjar titta så måste jag titta på ALLA avsnitt för, åhh alexander skarsgård, är så snygg ♥


"Jason Stackhouse"


"Eric Northman" haha, natthumor för mig just nu ↑
 
/ Linda

Dagens outfit

Publicerad 2012-08-10 18:16:48 i Fashion

// Jacka, Only
// T-shirt(som det engentligen ska synas mer frägglatt tryck på som det inte gör på bilderna), Bikbok
// Byxor, Bikbok
 
Enkelt men snyggt.
 
/ Linda
 

"Snabbinlägg"

Publicerad 2012-08-10 17:43:29 i Everyday

Kör ett snabbinlägg nu då...
Men oj oj oj, ser att bara två inlägg har kommit upp idag än så länge! Men som sagt, amanda är borta och jag har varit hos Lisa hela eftermiddagen. Men jag har också tagit "dagens-outfit" bilder så det håller jag på med nu och de kommer upp när som helst. Ha det bäst så länge, puss! / Linda
 
JA just det! Glöm inte frågestunden vi har här på bloggen, ni kan ju faktiskt vinna en länkning till eran blogg..!

Strålande sol, håll i dig nu!

Publicerad 2012-08-10 10:43:27 i Everyday

Idag, fredag, är det än så länge strålande sol! Hoppas det håller i sig hela dagen + att det inte blåser för isåfall, kommer det bli varmt och gött ♥ Ne nu ska jag gå ut i solen och sola förhoppningsvis, haha har typ inte gjort de på flera veckor...

Hittade en inspirationsbild ifrån weheartit som beskriver exakt hur jag vill ha det nu, varmt, vara brun, ha långt hår, bära shorts och linne, ja ni fattar nog själva!
 

godnatt

Publicerad 2012-08-09 23:51:43 i Everyday

Hej! Det är faktiskt jag, Amanda, som skriver ett live inlägg igen äntligen! Smart som jag är så har jag inte tänkt på att plocka upp mobilen o skriva lite snabbt! Utan har gått runt och surat över datorn istället,haha

Men har iallafall hundratals bilder att bjuda på när jag kommer hem på lördag. Och har mycket text till det också så får se hur jag fixar det. Men ligger just nu i vånings sängen med en sovande kusin i våningen över mig ,ehm vi har varit i lummeluna grottorna (öhm har för mig att de hette då,jag sa hela tiden fel..) och sedan mest kollat film för idag när det var sol på fastlandet så har väl gotland tvungen att ha tvärtom,attans :( men det ser uatt kunna bli helt okej de två sista dagarna ,håller tummarna!

Blev mycket text iallafall ju! Men det verkar inte kunna fixa till någon bild så jag får helt enkelt be linda lägga in någon fin i detta inlägg imorgon , puss hej
 

favorit superhjälten och varför

Publicerad 2012-08-09 14:26:00 i Challenge

men åh jag älskar ju batman, spiderman, iron man, thor, captain america etc. :(
 
men aja, tar nog...
 
Batman! dock den nyaste otäcknade versionen är den bästa.
Jag tycker om han för jag tycker det är "coolt" att han gör om sig till sin rädsla och att han inte har några krafter, och alla hans vapen är as grymma ^^
Jag älskar Batman filmerna, grymt bra gjorda! därav ska jag o linda gå på den nyaste batman filmen sista sommarlovs veckan , längtar!
 
trailern! ↓

Kläder kan det aldrig bli för mycket av.

Publicerad 2012-08-09 13:48:47 i Fashion

Hej! Eftersom jag inte kan har en walkin-closet så tänkte jag visa lite hur det ser ut i min garderob när jag gjorde om den för ett tag sedan! Jag visar inte helheten men lite smått & gott :)

Ha en fortsatt trevlig torsdag! Imorgon är det fredag, wiho!

OBSESSED

Publicerad 2012-08-09 11:13:16 i Everyday

God förmiddag! Idag skiner solen men jag har ändå fått i mig "höst-känsla". Vill inte ha höst. Absolut tråkigaste årstiden... Men hoppas jag får tillbaka sommar-känslan!

Men nu på morgonen(?) så fick jag se en film jag skulle vilja se, Obsessed heter den och bl.a Beyonce(har blivit helt kär i henne!) är en av huvudrollerna. Snart eller förmodligen senare idag ska jag se den. Verkar bra och hoppas på det också!

Här får ni en bild jag tog häromdagen, fick lite höstkänsla på bilden också tycker jag? Eller är det bara jag?

Mina läppars färg är så irriterande, får jätte lätt röda läppar(som på bilden) fast jag inte ens passar i det, jag vill liksom ha ljusa läppar... haha vilket problem.

I have draw.

Publicerad 2012-08-08 22:11:48 i Everyday

Måste visa den här bilden jag gjorde i förrgår(?). Om det inte syns så är det Kenza på bild! Tog mellan en och en halv till två timmar att rita den. Inte alls långt tid och ändå blev jag rätt nöjd :)


Puss & Kram

Förlåt Amanda... ;)

Publicerad 2012-08-08 19:58:47 i Everyday

haha eller den här videon är inget att säga förlåt för! Den är bara rolig och väcker gamla minnen sen i nyår när vi spelade in den! ♥



Jag blir så glad att se videon! Kram!

Mitt i veckan

Publicerad 2012-08-08 17:35:00 i Everyday

ja nu är det onsdag och jag hoppas på att jag ligger på en strand och bara chillar eller att vi är på fårö och hälsar på conneryd och erica!
 
men hoppas ni har det lika bra i sverige som jag förhoppningsvis har på Gotland!
 
bjuder på en fin oredigerad bild tagen av mig!

Dagens inköp + svar !

Publicerad 2012-08-08 16:19:45 i Fashion

Jag skrev ju förut idag att jag var påväg in till Örebro. Jag skulle köpa ett par svarta dr.denim jeans hade jag tänkt. De var slut på svarta på Marieberg tråkigt nog men så gick vi till bikbok och skulle se om jag kunde hitta några sköna jeans där... Och japp, det gjorde jag! + så när man köpte de så fick man välja ett plagg på hela bikbok för max 199 kr, så det var ju bara ett plus på det också! Sen så hittade jag liite annat smått också...


Svarta och mjuka jeans med högmidja(lite minus på det men funkar) // BIKBOK
En enkel och fin tröja // BIKBOK
Stickad tröja // RUT M.FL.
Och sen till sist, men absolut inte minst! Michael Jackson bok på nästan 800 sidor + den är på Engelska...! Haha, ja det är ju bra för mig. Behöver ju träna lite mera på Engelska... ;)
 
 
SVAR angående tjocktröjan jag hade igår: Det var några som undra vart jag hade köpt den mysiga tjocktröjan som jag hade på mig igår. Den köpte jag på Lindex i Falun förra eller förr förra året. Det kan bli lite svårt att hitta den nu! Men den var iallafall alldeles för stor förra/förr förra året så då använde jag den inte, men sen så testa jag den igår och den satt mycket bättre! Men testa att gå in på Nelly.com, där finns det nu massa fina stickade tröjor! :)

Örebro

Publicerad 2012-08-08 11:27:12 i Everyday

Ja, nu sitter jag påväg till Örebro! Roligare inlägg kommer sedan när jag kommer hem. Amanda och jag har kommit på en rolig grej som vi ska ordna här på bloggen :) vänta och se! Puss! / Linda

120807

Publicerad 2012-08-07 17:47:54 i Everyday

Ne men usch, idag har jag gjort ingenting. Verkligen ingenting. Det mesta dels för att vädret är så dåligt, det regnar mycket. Sen så har jag bara inte haft lust och göra någonting. Haha.
 
Men behöver också tips på vad jag/vi kan blogga om! Så om ni har någon idé, vad som helst, så kommentera det! Det kan t.ex vara hur man sätter upp hår på ett sätt, outfit tills just det eller vad som helst! Skriv någonting! ;)
 
Men idag har jag på mig en varm stor stickad tröja och ett par jeans. Det är så mysigt med stora tröjor ♥

I want.

Publicerad 2012-08-07 15:03:00 i Everyday


 
Jag vill ha en sån här som är på bilderna som man hänger upp fina kläder på. Klädhängare kanske de kallas..? ;) Men de är sjuuuukt snygga iallafall! Vill ha en sån nu men den får inte plats i mitt rum någonstans? Så när jag flyttar hemifrån till en lägenhet, då ska en sån här finnas!

en vana som jag önskar att jag inte hade

Publicerad 2012-08-07 13:58:00 i Challenge

måste nog antingen vara att jag kan ibland bita på naglarna, usch fy det vill jag inte göra och sedan har jag en irreterande små hostig sak? asså att jag små hostar, låter jätte töntigt när jag gör det och det hjälper mig inte för fem öre och vet inte varför jag gör det eller när jag började med det? men tror att folk som känner mig har märkt det!

This is fun.

Publicerad 2012-08-07 07:45:00 i Fashion

Igår så kom Lisa över en liten sväng på kvällen och först då så gjorde vi värdens konstigaste(och vi vet inte om den funkar, men vi testade) ansiktsmask. Haha vi hade i allt möjligt i den...

Men sen så ville jag göra frisyr på henne (vill jag typ alltid, tycker det är så kul!^^). Då gjorde jag som ni ser på bilderna nedan, lockar och en liiiten fläta på vänster sida av luggen, bara för att piffa upp det hela lite.

Jag hoppas hon tyckte om resultatet! ;)

B Ä R - M U F F I N S

Publicerad 2012-08-06 16:09:00 i Inspiration

bakade för några veckor sen muffins som blev såå goá! så för någon vecka sedan kände jag att jag var tvungen att göra om de, dessa blev dock lite mindre men mums, så goda endå!
 
vad jag gjorde var att helt enkelt att gå efter sockerkaks receptet och sedan hälla upp i muffinsformar och sedan lägga i lite hallon och blåbär! funkar med vilka bär som ni villl.
ha det inne på ca 180C° i 12-15 min , men ni ser också när de börjar bli klara, så om ni håller koll på de och ha en sticka/gaffel är tiden inte så jätte viktig!
 
 

120806 - oohhhh

Publicerad 2012-08-06 12:36:46 i Everyday

120806 - ohhhhh shit, skolan börjar om två hela veckor! Så nervös!

Hej annars! Har märkt att ofta när jag skriver så skriver jag "annars" i mina inlägg... Haha
 
Idag så händer det ingenting som jag vet än så länge. Ska nog beställa ett par dr.denim jeans och kanske något mer från Nelly. Älskar ju de jeansen och vill/behöver ha lite mer jeans till skolan börjar... Men nu så ska jag gå ut och slappa i hamocken och hoppas på att det kan bli lite sol idag. Vill ha sooooool. Aja, ciao! Haha jag vet typ aldrig hur man ska avsluta ett blogginlägg känner jag..?
 
Bjuder på en bild ifrån Kolmården...

Jag är KÄR

Publicerad 2012-08-05 21:30:40 i Everyday

 


titta här! ett live inlägg ifrån gotland, häärligt!
ja jag kan säga att jag blev kär i första ögonkastet när vi kom hit. Gotland/Visby, läget, huset, gatorna, solnedgångarna, medeltidstemat (som är enbart denna vecka varje sommar) , fotohörnorna, människorna,sena varmare sommarkvällar, ALLT! jag vill stanna här längre än tills på lördag.

när vi först kom hit igår möttes vi upp av hela familjen conneryd och fick träffa de ett tag innan de åkte vidare till deras sommarställe. Jonas o jag prata en hel del så fick lite små koll på visby iaf, vilket säkert inte är nåt med tanke på att visby är typ as stort! men vi bor innanför murarna och det är SÅ fint och härligt hus.

idag låg vi vid stranden i ett par timmar, gött! imorgon skulle det inte bli lika bra väder så vi tar en tur runt markanden och visby helt enkelt.

sitter just nu ute på balkongen och skriver detta, njuter! bjuder på lite bilder där uppe. haha och ni ska veta hur länge jag fick slita för detta inlägg och dessa två bilder. tänkte visa fler men fy det orkar jag inte med denna dator, den är så seg! :/

men ha det så bra, puss och kram ifrån amanda♥

Meningen bakom bloggens namn

Publicerad 2012-08-05 13:42:00 i Challenge

ja du, så här var det ungefär
 
jag o linda sov över och kom på att vi skulle vilja skaffa en blogg tillsammans, så det gjorde vi. sen tog vi varsitt block och började skriva och skriva massa olika namn bra som dåliga! vi hittade några vi ville ha men de var upptagna och sen skrev jag littlethings, och det fanns också. men sen diskuterade vi fram o tillbaka och vi kom på att vi tyckte om det så vi la till ett i och nu står vi här idag! vi ville ha en annorlunda fint namn som man kunde bygga upp till vad bloggen handlade om, även citat som man kan ha till bloggen skulle ha med bloggnamnet att göra så det passade ihop liksom. och våran blogg handlar ju om små saker ifrån våra liv och design, och mode som jag tycker passar ihop med bloggnamnet och även linda tycker det hoppas jag!
 
hm...ja ungefär så var det vad jag kommer ihåg iallafall.
 
 
 
 

“Be the change that you wish to see in the world.”

Publicerad 2012-08-05 11:36:14 i Everyday

Hej hej Söndag! Jag gick upp för ungefär en halv timme sedan och åt frukost. Känner mig lite stel, måste stretcha lite och röra på mig idag helst. Men får se om det blir något med det... Men annars idag så händer det inget speciellt. En slapp dag. Nästa vecka så har jag bestämt att tills på fredag så ska jag inte äta en enda liten godisbit. Haha måste bara  hålla det i 4-5 dagar alltså. Men annars blir det så att man kan ta någon liten gobit om man har hemma men nej, jag ska köpa frukt isåfall! Eller måste börja med iallafall. Andledningen till detta är för att Johnny vann en stor mjölkchokladkaka när vi var på Kolmården och jag har typ fått en 100 g chokladkaka varje dag sen dess och tryckt i mig, inte bra alls! Hehe och så är det bättre för tänderna med om man inte äter godis... ^^

Hoppbilderna är ifrån igår. Jag äälskar verkligen hoppbilder. Oftast ser de mer roliga ut än "vanliga" bilder!

Inför hösten

Publicerad 2012-08-04 19:25:00 i Fashion

fall2012
 
 
collage made by me
 
en perfekt härlig outfit till de första veckorna i skolan för då är det förhoppningsvis fortfarande varmt, om man ens kan säga att det är varmt just nu...!och då kan man ha shorts och en stickad tröja upp till så värmer den!
 
love♥
 
 

En ny bild på dig + 15 intressanta fakta om dig själv

Publicerad 2012-08-04 16:23:00 i Challenge

okej, det kommer inte bli lätt att komma på 15 faktan om mig själv och kan inte lova att de är intressanta haha!
 
† jag är egentligen en mer hundmänniska, men sedan jag fick sessan älskar jag katter lika mycket!
 
† jag har aldrig haft ett "seriöst" förhållande
 
† jag kan ibland framstå som en väldigt framåt person, men anser mig själv som en blyg tjej
 
† och har inte så bra självförtroende
 
† jag hatar choklad, ja det är sant, jag vet jag är konstig, men det är sant. dock kan jag äta vitchoklad i en viss mängd.
 
† jag älskar Ben & Jerry´s strawberry Cheescake♥
 
† man kan inte ha bättre familj, släkt och vänner än vad jag har ♥
 
† jag är som ett litet barn när det kommer till presenter, absolut älskar att fylla år och att det är bara jag som får presenter haha
 
† men tycker endå att julafton är den bästa högtiden, så mysigt
 
† jag hade stora talproblem som liten, men nu märks det inte ens av
 
† jag har sedan barns ben drömt om att få en collie, en pool och en stor studsmatta men har inget haha
 
† jag kan knappt vänta tills att få flytta hemmifrån och få inreda mitt egna hem
 
† min absolut största rädsla är döden, utan tvekan, jag mår illa bara tanken på det
 
† jag är sjukt nervös och glad över att börja gymnasiumet/teknik (suprise)
 
† men känner mig trygg i att veta att jag har min bästa vän vid min sida
 
 
 

Would you wear it?

Publicerad 2012-08-04 14:40:08 i Fashion

Mina favorit jeansshorts och en tröja från Zara som jag köpte i England. En riktig snygg sommar-outfit!
 
Men skulle du kunna tänka dig ha på dig det?

Tänkte börja med lite sådana här outfits bilder där jag frågar er vad ni tycker om dem, hiss/diss må tro?
 

Bilder från Kolmården.

Publicerad 2012-08-04 11:14:51 i Photo

Här är några av de bilder jag tog när jag var på Kolmården i Onsdags. Det som lätt var bäst på Kolmården var Safarin! Man fick inte åka bil, utan linbana över djuren. Linbanan lät inte ett ljud och djuren verkade mycket mera friare nu. Det var så häftigt att se lejon typ bara tre meter ifrån en!
 
Vi var också på delfinshowen som alltid är så roligt! Men där fick jag inga alls bra bilder tråkigt nog...
 
Men annars, Kolmården var kanon! ;)

Gotland

Publicerad 2012-08-04 10:03:00 i Everyday

jaaaaaa idag är dagen äntligen här! nu är jag, min familj och mina fina forslunds kusiner på väg till gotland i en vecka! har längtat väldigt länge på detta och är rädd för att alla mina förväntningar jag har inte blir exakt som jag tänkt, så ska försöka tänka negativt så kan jag bara bli positivt överraskad, haha!
 
tänkte att en utmaning kan passa bra nu när jag är borta, så har tidinställt en bild-utmaning får se hur länge jag håller på med den , men den ska räcka iaf i 30 dagar men blir jämnt att man hoppar över/glömmer någon dag men det märker ni!
 
 
hoppas ni får en bra vecka här på fastlandet, men dock inte för mycket sol för det vill jag ha på gotland ;)
puss o kram på er♥
 

Arg.

Publicerad 2012-08-03 20:26:35 i Everyday

besviken/arg just nu.

Jag kan fortfarande inte lägga över bilder ifrån kameran till datorn! Skrev igår att jag råkade ha på kameran och sen sätta i den i datorn och så fick jag inte upp alla bilder. Trodde det skulle vara löst tills idag men nej, vet inte heller vad jag ska göra. Vill ju lägga upp bilder ifrån kolmården + idag så tog jag och amanda lite bilder!

Någon som har någon idé? :(

UPPDATERAD: Det går igen! ;)

 

Hej ifrån oss båda

Publicerad 2012-08-03 18:56:24 i Everyday

↑ japp nu sitter jag o linda här hemma hos Linda!
 
vi har varit hela dagen och har gjort lite olika saker, dels har vi faktiskt varit på en liten picnick som vi har lite bilder att visa ifrån i kväll. Är så härligt att bara va med en underbar vän♥
 
vi ville bara kika in lite, puss och kram på er!
 
BARA för att vi är så charmiga!

Daddy, I'm fallen for a monster

Publicerad 2012-08-03 14:26:00 i Music

åh så bra låt, gud vad den är bra! den är inte jätte ny, men det har blivit en sån där låt som man bara hört på radion men kan den utan till endå och sedan vet man inte vad den heter? haha så de senaste veckan har jag letat efter denna låt men såklart säger de aldrig vad den heter på radion när jag vill veta ;)
 
men black heart heter den iaf och är en super skön låt men en bra text!
 
 

haha, irlänsk julafton

Publicerad 2012-08-03 12:42:00 i Friends

video ifrån lindas f.d blogg
haha ja jag var inne på hennes blogg för jag visste att hon hade en bild jag behövde till en blogg utmaning och då hittade jag denna ifrån sista dagen som 9:b♥ och haha jag hittade inte den bilden jag letade efter haha!
 
hanna,jag,oskar och jesper var med o tävlade för våran klass och vi vann, weeho
 
värd video att kolla på för att få ett litet skratt!
 

Min vän är awsome.

Publicerad 2012-08-02 22:48:59 i Everyday

Som ni ser där uppe ↑, så har Amanda gjort maaassa tidsinställda inlägg + så är det mycket tidsinställda inlägg på nästa sida också!!! De här inläggen är väl när hon åker bort till Gotland i en vecka... Men haha, medans hon sitter och gör 1000 tidsinställda inlägg så sitter jag och klurar med ett, kolmården inlägget som jag trodde skulle kunna komma upp ikväll. Men icke sa Nicke. För jag råkade ha på kameran(som jag inte visste själv) och så satte jag i kabeln i datorn så nu kommer inte alla bilder upp... -.-' Men hoppas det blir fixat i morgon iallafall.
Ja, just det! Imorgon ska nog jag och Amanda vara. Då kanske vi kommer ta massa fina kort som vi kan slänga upp på bloggen! Hoppas vi gör något roligt iallafall, för har saknat dig och sen kommer vi inte typ ses på länge... :(

work, work & work

Publicerad 2012-08-02 17:34:43 i Everyday

Japp, rubriken lyder "work, work & work" för att har varit upptagen idag med att hålla på med ved(låter inte jobbigt, men jo det är det!). Sen efter det när vi alla var svettiga så åkte vi och bada! Typ fjärde gången jag gör det iår, inte mycket. Men sen igår så var jag i Kolmården. Var jätte mysigt! Tog ungefär 300 bilder, som jag såg igår inte blev så himla bra så raderade rätt många, men har typ jätte många kvar fortfarande. Kommer bli en bildbomb ikväll/snart när jag lagt över alla bilder och valt ut de bästa för att visa här! Sååå vänta och se!


En converse-bild jag tog för ett tag sedan.
 

Kan dee

Publicerad 2012-08-02 17:17:00 i Fashion

tänkte tipsa om en grymt bra sida med ännu grymare kläder. Kan dee shop!
 
jag har flera gånger velat beställa kläder därifrån, men har dock inte gjort det! meen tror jag gör det i höst någon gång om jag anser att jag har pengar till det. har iallafall gjort ett collage med några av mina favoriter, älskar allt de har på shoppen!
 
 
kandee
 
 
kandeeshop.se ♥
 
 

om det innebär att du o jag aldrig möter morgon dag så vill jag veta om känslorna var sanna

Publicerad 2012-08-02 12:11:47 i Everyday

hej på er!
 
ja som jag sa i tisdags så spenderade jag gårdagen hemma hos alexandra, kom hem runt 6 och då var marie och emelie redan här så hade en trevlig kväll med de, jag o emelie kollade på Charile St. Cloud, ojoj vad jag älskar den filmen, gråter tio minuter in i filmen, fy! men kanske kommer upp ett film omdöme i veckan igen jag åker ju endå bort i en vecka så måste fixa så det åtminstone kommer upp 1-2 inlägg per. dag. Bara att sätta igång haha!
 
Jag o alex hade en slapp dag på landet, vi pratade o pratade som vanligt, kollade film, träffade långt ifrån alla hennes djur typ 12 hundar, haha o jag som skulle vara glad över en!! ^^ och såklart på slutet kom vi på att köra gamla hederliga fotbollsspelet som är as roligt att köra men vi hann bara köra två gånger innan jag skulle hem! HAHA men vi skrek och körde fullt ut så vi fick lite motion endå, herregud, haha hennes bror måste trott jag var en galning till kompis ;)
 
idag ska jag packa och antagligen träffa linda innan jag åker bort! om inte ska jag klippa gräset men hoppas linda svarar på smset! ;)
 
 
 
älskar detta hår, bara så där jätte lite...
 

I want away from here, far away

Publicerad 2012-08-01 15:41:00 i Between heaven and earth

 
åh, jag vill åka utlomands, långt långt bort!
thailand,cypern,marlorca,afrika,australien,usa,grekland, booort!
haha lite olika slags land, men aja ni fattar principen!
 
men det närmsta utomlands jag kommer får bli gotland i en vecka,hehe ;)
 

Om

Min profilbild

Amanda / Linda

Hej! Du har hittat dig till en blogg skriven av två tjejer med ett gemensamt intresse för mode och design som kommer synas här på bloggen. Vi bor utanför Örebro och går båda på Tullängsskolan med inriktningen Teknik. Följ vår resa och se vart den leder! Enjoy

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela