2012 - in pictures

Publicerad 2012-12-31 23:59:00 i Between heaven and earth

 
*Haft många under tjejkvällar * Haft halv åtta hos mig ett par gånger * myst * firat nyår tillsammans med bästa *umgått med min bästa fd. klass 9:b * varit i england med de * fått en ny katt * badat *fotat hanna
*fotat massor * druckit allt för många smoothies *ätit allt för många ben och jerrys * gjort en fördjupning om de fem sinnena med bästa vän * varit barnvakt * fått en bonus syster *haft disco med klassen * startat denna blogg med bästa vän *fotat med mina fina vänner
*varit på liseberg med kusinerna och barndoms vännerna * levt i converse * börjat gymnasiumet ochg hittat underbara vänner * sagt adjö till 6 djur och 2 personer för mycket.
 
 
 

New chances, new callenges, new hopes, 2013 please be awesome!

Publicerad 2012-12-31 15:05:15 i Everyday

ny år! herregud vilket år. 2012 har varit ett utav de värsta året i mitt liv, men även ett utav det bästa. Som min kompis mamma sa "2012 är förändringarnas år" . Det stämmer verkligen in perfekt, mitt liv har vänts upp och ner totalt ett par gånger under året. Men ni ska få en sammanfattning utav året som gått i ett collage senare idag :)
 
hur jag kommer fira nyår blir tillsammans med vännerna Moa och Papola, vi ska dra in till örebro och vanka runt där! tror det är lite roligare med raketer och sånt än i lilla frövi :D så hoppas det blir bra!
 
Tumblr_mfu1bt0u6e1qalxrfo1_500_large
 

GOTT NYTT ÅR!

Publicerad 2012-12-31 13:24:44 i Everyday

Skriver jag nu till er, kommer säkert skriva det till er vid 00 slaget också. Tänk er, imorgon är det 2013! Hoppas 2013 blir ett bättre år än 2012...
 
Jag brukar aldrig köra på nyårslöften för att jag vet de flesta som säger ett håller det inte, men iår ska jag banne mig ha ett, mitt första nyårslöfte. Jag har bestämt mig för vad och jag ska klara det... Tänkte även(som typ alla andra bloggar kör på) göra ett års-inlägg, alltså vad som hänt under året med några bilder. Det kommer förhopnningsvis upp under dagen.
 
Förra året vid nyårsslaget. Tur att vi fortfarande är jättebra vänner fast vi har börjat på gymnasiet ♥

Minnen

Publicerad 2012-12-30 15:11:00 i Friends

åh hur glad blir man inte av bilden? minnen, så många minnen kommer när jag ser på bilden, och dessa underbara tjejer ♥
 

Supernatural

Publicerad 2012-12-30 13:08:00 i Everyday

haha asså en vecka in på lovet och jag har tappat tids begreppet helt! är typ helt lost på vad det är för dag haha. Men idag är jag rätt så säker på att det är söndag iaf, right? och ska åka hem till linda någon gång under dagen, trevligt!
haha igår gjorde jag och lisa vanlij bullar, det blev gött! sen slog vi på en film och hade det bra!
har inte tränat på snart typ två veckor?! håller på och gå galen av tanken!! jag menar med all julmat och godis och sånt! får väl vara glad över att vi har ett spring band och cykel här hemma, glad över det lilla som man brukar säga...
 
haha men förövrigt har det varit ett riktigt skönt lov, har varit ute, träffat vänner och mest bara latat mig framför tv men supernatural rullande typ, så bra!
 
puss hej!
 
 

Two other little things

Publicerad 2012-12-29 22:18:05 i New

// när jag var i Örebro senast så köpte jag detta smått, "lipbalsam" från H&M - 19k:- och ögonskugga ifrån Gina Tricot - 39:-

Lördag

Publicerad 2012-12-29 12:56:00 i Everyday

hej på er! 
lördag och jag har städat, det behövdes ifrån i torsdag haha! gamla klassen var ju här och herre vad roligt det var att träffa alla igen, vi mest bara var, skrattade och hade det trevligt. 
 
är på ett riktigt bak humör idag, så drar till lisa och bakar lite! om jag känner oss rätt, sätter vi säkert på en film (säkert en JD film) och njuter av det vi bakat höhöh
 

Vilken dag!

Publicerad 2012-12-28 23:05:17 i Everyday

Hej & hallå! Nu kommer ett typiskt "sånt där idag-inlägg...", kände för att skriva lite... ehehe så blev rätt mycket.

Min dag smått: Gick upp 06.30 för att åka till tandläkaren 07.30, 08.45 gick till Marie efter tandläkaren och var där tills 12.30 då vi åkte till Frövi(hem) och fira Gun till typ 17.15, Asha skulle sedan åka till basketen kl.17.30 och JAG(med lite osäkerhet) bestämmer mig då i sista minuten att hänga med och se när hon spelar!, gör det som slutade 20.30, går upp på Lindesberg(mest bara går runt med henne och hennes kompisar som inte än del pratar svenska... Hahaha roligt..!) för att sedan ta 21.42 tåget hem OCH NU, jag och Asha står kl. 21.35 och väntar på tåget när det är 10c- ute och så kommer SÅKLART SJ:s förseningar, det tåget som vi stod och väntade på var försenat till... 22.30! NO tänkte jag och Asha. Så vi ringde Rolf och fråga om han kunde hämta oss och ja, det kunde han. Medan vi väntade på honom så skulle vi sätta oss på någon pizzeria ist för att stå ute i kylan men ALLA pizzerior stängde 22.00, fuck. Först gick vi till en och de ba "nej, ni hinner inte beställa här för att vi stänger snart.." och så gick vi tilll nästa, de sa samma sak och så gick vi till en till och ja, de sa sammas sak... Så jag och Asha fick gå runt & runt, i kylan. Inte skönt med tillslut så kom Rolf iallafall och nu sitter jag här och gör världens längsta inlägg samt. äter choklad bredvid. Det var min dag det, nu funderar jag dock på om jag ska lägga mig eller om jag ska se på ett avsnitt av One Tree Hill?


                            Bilden har inget med texten att göra, den är bara mysig och när jag ser den blir jag glad...♥

mellansdags rea

Publicerad 2012-12-28 17:46:47 i Everyday

hejsvejs, var på mellansdags rean idag,eller ja det som fanns kvar av den haha! var rätt så mycket rea, men svårt att få tag i rätt storlek, det fanns mycket S och L och jag är M haha. Men lykades fynda ett plagg iaf! Ett linne jag spanat in ett tag men som varit lite dyrt fick jag för halva priset, score! 
kommer bilder ikväll eller imorgon.

linda och jag hälsar haha!
 

Torsdag kväll!

Publicerad 2012-12-27 23:13:36 i Everyday


En instagram ifrån igår, jag tycker att jag passar mer i denna frisyr(kortare och helrakt) än vad jag har i verkligheten(lite längre hår)?
 
Hellu! Snart är denna torsdag slut och imorgon är det fredag(inte för att det spelar någon roll när man har lov men ändå)!
Idag så har jag shoppat liite. Inte så mycket på mellandagsrean, herregud vad jag tycker de "överdriver" med rean men aja, hitta lite smått och gott när jag tidigare idag var på Marieberg. Visar imorgon de saker! Men nu måste jag gå till sängs, ska upp senast halv sju imorgon för att åka in till tandläkaren *suck*.

I am never changing who I am

Publicerad 2012-12-26 18:42:24 i Everyday

hej på er...har tillbringat min dag hos farmor! på vägen upp kollade jag på Beastly igen, så bra, och man ser så mycket mer när man kollar andra gången!
 
väl där åt vi god mat som vanligt, välkomms fika för min familj, lunch med släkten, efterrätt, fika igen. hahah ja så ser det ut varje gång vi är där, så rätt mätt är jag nu. så ikväll blir det fruktsallad till kvälls mat, namnam. 
 
haha igår gick jag och lisa till hanna och åt väldigt mycket frukt (nyttiga tjejer) och så kollade vi på sista harry potter! kom hem vid halv tolv och kollade lite på supernatural innan jag släckte, har kommit riktigt in i den serien nu!
 
imorgon nalkas det återträff med en grupp härliga vänner, längtar!! 
 
bjuder på bild ifrån igår, frukt! ♥

You don't know that you are beautiful

Publicerad 2012-12-25 18:10:00 i Photo

min otroligt söta lilla katt när hon ligger och sover vid granen♥
ni ser även en av mina julklappar, tröjan som jag har på mig, som jag la upp förut på bloggen förut, fick jag :D
 

Film tips : BEASTLY

Publicerad 2012-12-25 16:00:00 i Movies

blev tipsad utav moa att kolla på denna film, G-R-Y-M!! så bra film, jätte gullig och bra! 3 grymma skådisar också som inte kan göra en beviken, så kolla på den!
det var lite roligt, men ovant, att se snygga Alex Pettyfer vara ful! men gud så söt film♥
 

Lycklig

Publicerad 2012-12-25 15:44:19 i Everyday

hej och god jul på er! hade tänkt göra ett längre inlägg igår, men just när jag laddat upp bilden kom kusinerna så då fick det räcka! 
 
imorse vaknade jag upp och kände mig nöjd över går dagen. Fick mycket presenter, rätt många mjuka paket fick jag iår, men tyckte om allt så det gjorde inget! idag fick jag o alicia farmors present i förskott, det blev tre hårda paket! fy så glad jag blev över de! det var *Lady Gagas parfym Fame *SD-kort så man kan filma *Fjärrkontroll till kameran
 
ni ska få några inlägg såklart på det jag fått, hoppas ni haft en lika bra jul som jag! och trevlig fortsättning. 
 
Vad jag gör på nyår är fortfarande till en liten gåta..men ska nog träffa Moa och Papola och göra något, det blir nog riktigt roligt! pusshej♥
 
Just det! var och hämtade ut årets WSK overall för någon vecka sedan också! innebandy♥
 

My christmas outfit

Publicerad 2012-12-25 12:24:35 i Fashion

// igår på julafton hade jag detta, ett vinrött linne med svart kjol ifrån H&M som är kort fram och "går ner" på baksidan.

Min jul

Publicerad 2012-12-25 12:11:36 i Between heaven and earth

Hej, Linda här! Nu har redan julafton forit förbi som sjutton! Nu är det bara att vänta 365 dagar för att nästa jul ska komma... Längtar, hihi*blink*. Men iår blev jag rätt nöjd faktiskt fast jag inte fick såå mycket! Men somsagt, det är omtanken som räknas. Men det jag fick iår var:
- Stativ till min systemkamera(♥♥)
- Marinblå stickad tröja
- TVÅ smyckesställ(inte likadana)
- 3 "målartavlor" att måla på
- Ryggsäck ifrån Madlady(den jag la ut på bild förut att jag ville ha!!)
- ...och sammanlagt 800 kr
 
Sen så hade ju jag, Amanda och Lisa julklappsbyte också och då fick jag en fin ram ,lite julgodis och ett vinrött linne! ♥
 
Så iår blev jag nöjd, men hoppas jag inte glömt nå! Kommer göra olika inlägg för vissa av julklapparna (som t.ex. tröjan, ryggsäcken och linnet från Amanda!) så ni får se hur de ser ut.
 
Visst vare så att man tänkte på att "blondinen, juden och den svarta(?)" var borta från Kalle Anka iår? Det gjorde iaf jag!
 
På kvällen igår så plockade jag självklart upp stativet till kameran för var ju bara tvungen att ta några roliga bilder som kanske inte blev de vackraste bilderna på jorden..;) Men några av de ser du nedan↓
Ojojoj, detta blev ett långt inlägg! *stolt* ;)

The 3 latest instagram posters

Publicerad 2012-12-22 20:13:01 i Everyday

@lindastenkvist
 
Ville bara svänga in här lite kort och smått och säga att idag är det lördag och det innebär endast två dagar kvar till julafton ♥
 
Just nu har jag absolut inget och göra. Tänkte se på Teen Wolf men internet funkar inte som det ska...*suck*. Så då ser jag istället på The Vampire Diaries som jag har på skiva... Det blir min kväll det. Enjoy!

Rytmus julkonsert

Publicerad 2012-12-22 14:34:59 i Music

 
Var ju på min systers julkonsert i veckan, detta är några av massa bilder jag tog då. Några blev jag faktiskt väldig nöjd med!
 

Dan för dan före doppardan

Publicerad 2012-12-22 10:56:53 i Everyday

kan ni fatta? jag gick och la mig typ halv två i natt tack vare att jag satt vid datorn från sex till typ halv ett och gjorde fysik. Väldig rolig start på lovet, right? haha den blev inlämnad typ en halv timme försent endå, skit också! och idag ska jag göra klart en manual som även den skulle vara inne igår....
 
förutom det ska typ hela huset städas idag, på måndag kommer halva tjocka släkten! har inte tränat på hela veckan så om jag får tid innan vi åker till marie och emelie så tänkte jag springa lite på löpbandet, duktig flicka.
 

En del av min önskelista...

Publicerad 2012-12-21 20:15:52 i Everyday


// Batman - The dark night rises, pengar, ryggsäck ifrån madlady, kamerastativ(inte exakt på bild), the sims 3 expansionspaket och guld/vit klocka(inte den exakta på bilden)

en kväll med vänner

Publicerad 2012-12-21 08:49:59 i Friends

vilken bra kväll jag hade igår alltså,härligt!
ska om någon timme dra till skolan/kyrkan sedan är det slut på skola för ett par veckor, gött!
men efter att jag har fikat med klassen och gått på stan en stund så måste jag hem och göra klart lite uppgifter tyvärr :( men här har ni lite bilder ifrån igår, bäst
 
 
 

JULLOV....imorgon..

Publicerad 2012-12-20 14:51:53 i Everyday

ja haha för min (och lindas) skolas del så är det inte jullov idag, utan imorgon så ska vi på krykan sedan kan jag också få det efterlängtade lovet.
 
men hade en väldigt kort dag endå, hade ett matte prov sedan slutade jag o gick lite kort på stan med några klasskompisar, så tog ett tåget hem. För skönt!
 
nu sitter jag i min säng, lyssnar på skön musik och tar det lungt. Måste göra lite uppgiter också, och  ikväll kommer lisa hit så ska vi kolla på filmer haha vi ska kolla på 2012 bara för imorgon går jorden under ;) kanske blir att linda kommer också, då ska vi ha lite julklappsbyte och mysa! bästa,bästa vännerna.
 
 

...and the beauty you have now is brighter than before

Publicerad 2012-12-19 16:26:53 i Between heaven and earth

//Bilder ifrån i Måndags

Hej! Nu var det ett tag sen jag skrev här! SÅ taggad för fredag då det blir jullov. Haha ja, många slutar imorgon men jag och amanda slutar på fredag. Meeen aja ;) Igår efter skolan så åkte jag till Marie och David och sov där tills idag och så fick jag sjuss till skolan, skönt! Fick sovmorgon till halv sju då! ;)
 
Just ja! I år så vet jag 70% av det jag ska få i julklapp, bra eller dåligt? Jao både och ;) Vet ju en bra sak men ÅÅÅÅHH vill ha jul nu! Har sån himla julkänsla så det inte går! Någon gång snart så ska jag, amanda och lisa ha julklappsbyte också som vi har varje år! ♥
 
Men nu så ska jag gå och äta, sen se på lite OneTreeHill♥ Började för någon vecka sen att se på Teen Wolf och nu är första säsongen på den klar! Riktigt bra den med! Haha ja, jag har inte haft såå mycket den senaste veckan att göra till skolan ;) ♥

haha smarta tjejer

Publicerad 2012-12-17 18:56:50 i Everyday

idag fick vi hål timme under lunchen, så vi tog ett snabbt beslut att vi inte ville äta i skolan! så det slutade med lite om och men att vi åt på jensens! :) det var gööött. Hahah det roliga var att Lotta visste att man kunde be om att de "tog tid" och om de tog längre än 13 minuter för oss att få maten så skulle vi få bara betala halva priset, och det fick vi! haha fett vääääärt, så det gick på ynka 29kr och då tog vi vatten, men en ordentlig tallrik med kött, pommes och god sås så vi gick därifrån rätt så nöjda hehe!
 
sedan slutade vi lite tidigare än vanligt men kom nyss hem typ, en gran rikare också så vi ska nog klä den i veckan , en vecka kvar weeeho :D
 
vackra.
 
 
 
 

favoriter

Publicerad 2012-12-15 15:53:00 i Everyday

ja efter "så mycket bättre" har jag fått så många nya favvo låtar. Och uggla, miss li och darin ligger högt på listan nu bland vilka artister som lyssnas mest på här hemma! lyssnade på de redan innan men nu så mycket mer, så bra.
här har 3 underbara låtar ifrån serien!
 
tryck på namnen för att höra låten! 
 
 
 

punkt.

Publicerad 2012-12-15 14:47:45 i Everyday

hej på er! 
känner mig otroligt depp idag, blev en konstig match, men vi spelade jätte bra. Men tappade tyärr och lyckades inte komma om men det hände massa så jag tycker det är förståeligt, men är stolt över mina fina innebandy tjejer endå,bästa.
 
hoppas eran lördag har varit bra än så länge, på måndag är det en ynka vecka kvar innan jul, gaaaalet. 
 
ska göra massa uppgifter som ska in nästa vecka, kill me..typ.
 
16194_498474610196929_728824459_n_large
 

last friday night..

Publicerad 2012-12-14 18:45:22 i Everyday

...ja då var jag i lillån och hade det härligt med mina fina tjejer! men idag så sitter jag istället hemma och förbereder mig för en kväll men tjockande och serietittande (standard!) 
idag blev det en lite konstig dag, skulle träffa en person men det blev aldrig av så gick runt o tänkte på det ty hela dagen men en klump i magen typ hehe. Sedan hade vi också kemi prov, det gjorde klumpen ännu större. INTE NÖJD. haha men kom hem och fick chips, godis och cola (all in typ) så klumpen är lite mindre iaf  haha.
 
igår hade vi fys efter träning och både min rygg och mage känner det idag, aao. Haha o imorgon har vi match, taggaaaaaa! 
bara för jag kom på att jag bara bjudit på dålia web-cam bilder så tog mig i kragen och poésade framför kameran istället haha enjoy!
 
 
 

HOS AMANDA

Publicerad 2012-12-12 18:48:00 i Everyday

Hej! Just nu sitter jag hos Amanda. Ska hem vid sju redan, faaast nu äter hon så hon får skynda sig lite! ;) Nej, nu kommer hon redan. Haha, herrå!

12:12 12/12-12

Publicerad 2012-12-12 17:10:54 i Everyday

ja idag var det många tolvor haha! men lite små kul ju, jag o mina vänner var ju tvunga såklart att printscreena det och haha under den minuten var det lite smått panik, alla skulle göra det och hinna o så funka det inte först för mig haha men det är lungt, vi är vana att folk stirrar på oss!
 
det löste sig iaf och jag fick min bild, vilken lättnad! ;)
 
nu sitter jag o väntar på lite besök ifrån linda! men måste nog plugga lite kemi först haha vi har prov på fredag och skulle ha gjort kemi på supporten, men vi gjorde friggeboden istället haha! 
 
hare bäst!
 

BULLAR

Publicerad 2012-12-10 19:59:04 i Everyday

Idag så har jag varit hemma ifrån skolan, känns förjävligt. Första gången på denna termin! Men iaf, Gun bakade bullar + kakor när jag var hemma. Jag har inte feber men mådde inte bra förrut idag(har ätit dåligt i några dagar nu p.g.a tandställningen som skär in i kinden men det blir fixat imorgon..!, men så har typ ont i huvudet m.m) men jag fick iaf hjälpa till lite med att göra bullarna. Tycker det är så mysigt att baka bullar och jag har velat det så länge så då sa Gun att hon kunde göra det idag...
 
Imorgon har jag annars nationella i matte, då drar jag till skolan punkt slut. Tog dock aldrig hem matteboken i fredags och eftersom jag inte var där idag så har jag inte kunnat träna så mycket för det. Men får hoppas det går bra ändå!

what if I kissed you now?

Publicerad 2012-12-10 18:37:00 i Everyday

hej på er! gud så mycket jag har nu de två, ynka, veckorna det är kvar av skolan! idag är det exakt 2 veckor innan det är julafton wow! hade glömt att vi skulle göra ett uppsats/prov på engelskan idag om boken vi har läst, men det gick bra känns det som. Sedan har vi matte läxa + matte prov, kemi prov och fysik uppgift, även någon idrottsuppgift...phu.
 
men hoppas att eran måndag har varit bra iaf  :) 
 
lisa ringde nyss så måste dra och följa med henne haha en ursäkt för mig att slippa alla läxor....hehe
 
 

15 dagar

Publicerad 2012-12-09 18:26:11 i Photo

helt jäkla sjukt! det är ynka 15 dagar kvar till julafton??
och idag handlade jag faktiskt mina sista julklappar så nu är det klart, känns jättee bra! men blir säkert något litet till haha! fick med mig lite små saker hem till mig själv också! en "lös" kavaj liknade sak som jag ska ha över min klänning på jul, men den kommer jag även använda mycket i skolan skulle ja gissa på, skit snygg :)
 
sedan ett rött nagellack (inför julen you know) , nagellacks borttagning och ögonskuggs penna! använder rätt så mycket så tänkte se om jag kunde göra lite roligare med den.
 
här har ni en webb bild på "kavajen"  haha inte den bästa, men ni får en bättre bild någon annan gång :)
 

I hear your heart beat to the beat of the drums

Publicerad 2012-12-09 09:31:00 i Everyday

haha jag sitter på ellens dator (smarta jag kommer använda den som min egna nu när hon är ute och reser weeho) så har inte fixat in så många bilder, därav denna gamla bild!
 
 
åker snart till marieberg och där ska vi handla julklappar och gå på lite olika ställen, så vi hörs väl i kväll?
 
 
pusshej♥
 

crazy friends

Publicerad 2012-12-08 14:50:38 i Photo

haha vi är så charmiga. Och visste att vi inte skulle kunna bli mer charmiga är så här, så de fick bli oredigerade.
 

Härligt

Publicerad 2012-12-08 13:30:00 i Everyday

hej på er! idag mår jag alltså.
Gårdagen var SUPER, haha vi lagade och åt tacos, vi käkade godi som aldrig förr (vi köpte nästan 2kg) kom igång med bakandet mellan åtta/halv nio tror jag..och vi var klara runt ett typ hahah! så det blev minst sagt ett natt bak ;) det blev ett pepperkakhus/borg och den där pepperkakan i shrek, som jag fick i uppgift att skära ut och ha på glasyr, blev faktiskt godkänt :D 
 
när vi hade städat allt så gick vi upp o på rummet, först tog vi typ hundra tals lite mindre fina bilder på oss med Kajsas macbook, så jag har inte de tyvärr haha! sedan började vi kolla på en film, vi somnade alla efter tio minuter...max....så jag tänkte kolla på den idag,verkar riktigt bra! 
 
idag skrattade vi om gårkvällen, åt frukost och drog hem! tog tolv tåget hem och nästan dirket när jag kom hem så släppte vi ut våran lilla katt för första gången ordentligt, utan koppel, så har lite mysiga bilder ifrån det att visa er och även ifrån igår! 
 
puss hej♥
har ingen bild på kameran med den klara pepperkakan så ni får se en instagram bild på den istället!
cool va? :D 
 
 
 

Winter

Publicerad 2012-12-08 13:10:29 i Everyday

// var ute och fotade lite och lekte med min hund i ca en timme. Men nu blir det försök till lite plugg...

PUSS

Publicerad 2012-12-07 21:13:00 i Everyday

Hej Amanda och Linda. Jag är en stor beundrare av eran blogg och jag bara ÄLSKAR er. Jag är eran stalker och vet allt om er, hur skulle jag annars kunna ta mig in på eran blogg....? hihihi Tänkte fråga om ni kunna ha en läsarträff någon gång i veckan? Skulle vara HELT underbart att få träffa er och prata med er och ta kort. 
 
Jag har faktiskt smygfotat Amanda några gånger. Jag blev sååååååååååååååååååååååååå lycklig när jag såg henne på tempo men vågade inte gå fram och hälsa :( kan ni inte ha läsarträff på biblioteket i Frövi? jag brukar hänga där ganska mycket. gillar när de är tyst............. 
 
Iallafall tänkte bjuda på bilderna jag har fotat på Amanda. Varsegod: 
 
 

Some pictures from summer 2012

Publicerad 2012-12-07 18:02:00 i Photo



// bla. med bilder på mig, min och grannens hund, när jag var på Kolmården, på Amanda, kräftskiva jag hade med tjejerna i klassen, en god Ben&Jerry glass och en badkväll med de allra bästa ♥ (inte i ordning)

everyone told me you were a bastard

Publicerad 2012-12-06 20:56:33 i Everyday

hej, åh vad jag taggar fredag alltså!!
 
imorgon ska jag och de flesta tjejerna i klassen ha det gött efterskolan! bilder ska jag försöka fixa.
Vi har bestämt att vi ska till bikbok (haha det är rea på smycken 2 för 1 så vi måste dit eheh) sedan ska vi köpa pepparkaksdeg och göra...PEPPARKAKSHUS! ifrån grunden, haha fööör roligt kommer det bli! tjejer som går på teknik, menar hur bra blir det inte då? ahaha anar katastrof.... ;) men kul kommer det verkligen bli.
sedan blir det typ julmusik, film, snack, och tomteskum på det typ + övernattning! hääärligt.
 
sedan tar jag väl en buss hem och på lördag tror jag att jag o linda ska ut och fota lite, sedan på söndag var det prat om att min familj och jag ska in till marieberg och handla lite inför jul...med vilka pengar vet jag inte dock haha 
 

We both want a brand new start ~ Lets forget about the pain ~ We both know our love will last

Publicerad 2012-12-04 20:30:56 i Everyday

Godkväll! Sitter och lägger över alla bilder på min systemkamera till datorn nu, för kamerans utrymme är snart fullt. Har en bra bit över 1000 bilder och några längre videos på den så det behövs! Har heller aldrig gjort utan endast lagt över lite fåtal bilder då och då. Tittade igenom kameran häromdagen och fick se rätt många sommarbilder... UTAN REGN.
 
Men så i alla dessa vinterbilder som säkert kommer komma upp nu så kanske jag lägger upp några bilder ifrån i sommras, även förra årets vinterbilder! Tog inte så många men har några roliga med Amanda som vi tog en dag.
 
Nu är det 5 min kvar sen så ska alla bilder vara överförda. Ciao!

The good times are coming to town

Publicerad 2012-12-04 20:19:00 i Everyday

halloj, idag stannade jag och ett skönt gäng efter skolan och skrattade som dårar haha! vi skulle göra matte läxan..på 1 1/2 timme gjorde vi halva...ehehe men sedan hade jag utvecklingssamtal så var inte hemma fören typ kvart över sju så ingen träning idag :(
 
och har börjat planera inför helgen redan, eller iaf för fredag hihi kommer nog bli grymt! ♥
 
random bild som inte alls har med inlägget att göra! men bara för att vi är så balla.
 

Fy satan vad kallt det är

Publicerad 2012-12-03 19:06:15 i Everyday

jag tycker om snö och all mys och trevligheter den medför, men denna kyla? nej tack! har varit hemma i en timme och mina hände är fortfarande stela av att vara så kalla haha :(
 
jobbig dag, gick till halv fem! men måndagar går hyffsat fort ändå. Och efter skolan så följde jag med izabell och Lotta till bikbok, jag gick nämligen till skolan idag och de ville att jag skule med så orkade inte stressa till fem tåget haha! men handlade inget fastän jag ville, haha damn it julafton ;)
 

Winter and a friend ♥

Publicerad 2012-12-02 14:49:16 i Friends

Åh, fina Lisa! Så mysigt med vinterfoton.
Lisa kom över till mig i förmiddags en stund och så gick vi ut och tog lite foton(blev speciellt mer sugen på att göra det när Amanda och Hanna fick så fina kort♥) så då tog vi både på henne och på mig.
 
Jag har värsta julkänslan! Känns som om det är jul om en vecka eller nå! Faast jag inte köpt alla julklappar. Men liksom snön, kylan, jullåtar, glögg, första advent idag och massa mer. åh ♥ Hoppas bara dock att den håller i sig tills det verkligen är jul!

Skön söndag

Publicerad 2012-12-02 14:10:18 i Everyday

ja även idag ska jag bara gå runt  huet och göra det som jag känner för, med andra ord kommer jag sitta framför datorn/tv hela dagen! men vi tre ska jag o mamma åka till linde och hälsa på lite vänner som nyss flyttat dit! så jag degar inte hela dagen faktiskt, men nästan ;)
 
fick ett tips ifrån en tjej i klassen att kolla på den nya serien "revolution" har kollat på 5 avsnitt och är fast. Skit bra serie, lite annorlunda ifrån vad jag brukar kolla på (oth, gossip girl, glee, vampire diaries etc.) men är inte besviken! så sök på det ni, REVOLUTION! kan lite snabbt säga att det handlar om att hela världens ström försvinner, och så har det bildats klaner och så vidare, as spännande!
  

New in!

Publicerad 2012-12-01 16:04:35 i Fashion

Var i Marieberg i förmiddags och bl.a dessa två tröjor fick hänga med mig hem, båda ifrån Gina Tricot.
 
Den nedersta vita tröjan hade jag tänkt att den skulle passa med den helsvarta kjolen som jag ska på julafton/nyår men nej, det gjorde den inte. Så nu har mina klädval för jul och nyår ändrads lite. Nu blir det att ha denna vita med ett par svarta jeans till på nyår och sen den svarta kjolen på julafton med en annan vit tröja som jag älskar! Men somsagt, det är några veckor kvar till jul än... Men tiden går snabbt!

Förstadecembertvåtusentolv

Publicerad 2012-12-01 14:41:06 i Everyday

kan ni fatta att det redan är december? det kan verkligen inte jag! känner som det bara var några veckor sedan jag var på gotland? haha! men nej nu är det december och nedräkningen inför julafton kan börja! 23 dagar kvar.
 
Men tack vare kylan och snön så känns det som december endå och det är ju alltid en fördel! har varit ute i kylan och fryst arslet av mig, men fick några riktigt fina bilder på fina hanna. Så lite bilder ska nog snart komma upp och muntra upp bloggen!
 
Sitter just nu och redigerar bilderna för fullt och lyssnar på hög musik , resten utav dagen ska jag fortsätta med det men även kolla på lite filmer och äta JULMAT!
 

Om

Min profilbild

Amanda / Linda

Hej! Du har hittat dig till en blogg skriven av två tjejer med ett gemensamt intresse för mode och design som kommer synas här på bloggen. Vi bor utanför Örebro och går båda på Tullängsskolan med inriktningen Teknik. Följ vår resa och se vart den leder! Enjoy

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela