NO-fördjupningen

Publicerad 2012-07-20 17:49:00 i Between heaven and earth

Det är ju så mycket som hände under det sista halvåret i nian! (självklart) så eftersom denna blogg är ny så borde det inte göra något att jag berättar om roliga saker ni har missat :D
 
Detta är då en av de sakerna, ja i typ april tror jag (?) hade vi en redovisnings kväll då alla föräldrar och syskon var inbjudna till. Det är en årlig sak för min skola att allla NIOR har valt ett valfritt ämne inom NO att fördjupa sig i,alltså på något sett berätta om det underkvällen. och man kunde antingen göra en muntlig redovisning, monter, film eller en teknisk byggsak ;)

Jag o Linda fördjupade oss i "De fem sinnena" även lite i det sjätte sinnet. Det var riktigt roligt att göra det och just tack vare att de var sinnena vi hade så kunde vi ju hur lätt som helst sticka ut lite genom att göra tester om de olika sinnena (de två bilderna högst upp) Vilket blev väldigt uppskattat bland de flesta.
 
Även domarna tyckte om just det! De sa att de var bra att vi inte hade fokuserat oss bara på faktan/bilderna, ja vi hade faktiskt domar som inte var lärare som gick runt och bedömde allas olika montrar och redovisningarna för att vinnarna skulle bli typ rättvist utsatta!
 
Haha ja kan ni gissa vem killen som linda står framför är baserad på? Ringer Cry baby en klockan kanske...? Nehe, men det är Johnny Depp iallafall! haha men inte ens våran svenska lärare kunde ljuga ihop om att det var likt,haha tack för den ;) MEN den blev snygg  endå.
 
HAHA ja det var då en del att berätta om detta. Det roligaste med allt detta var iallafall att vi kunde känna oss nöjda med allt slit o jobb efter mycket beröm och sedan kamma hem första platsen i monter-delen satt ju inte helt fel heller ;)
 
Sen som en liten detalj köpte vi godis med tema sinnena/kroppen!
 
 

~Kommentarer~

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Amanda / Linda

Hej! Du har hittat dig till en blogg skriven av två tjejer med ett gemensamt intresse för mode och design som kommer synas här på bloggen. Vi bor utanför Örebro och går båda på Tullängsskolan med inriktningen Teknik. Följ vår resa och se vart den leder! Enjoy

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela