Min halloween

Publicerad 2012-10-31 20:17:04 i Everyday

Här är lite oredigerade(förutom den första) bilder ifrån hemma hos mig ikväll. Vi firar inte halloween direkt men tycker det är ändå mysigt att köpa lite extra gott. Hoppas ni har det lika mysigt som jag har ♥
 
Nu ska jag fortsätta att se på filmen LOL som jag började på förut. Än så länge är den heelt okej!

Åh vad du är bra!

Publicerad 2012-10-31 18:10:00 i Friends

 
Du min vän! vi har bråkat, tjaffsat, haft så olika åsikter och tankar genom livet men det har alltid varit du och jag!
O tack vare det är det dig jag har haft många utav mina bästa och gladaste minnena med. 
vi vet redan varandras tankar, så du vet säkert hur mycket du betyder för mig, älskar dig min fina vän!♥
 

H A L L O W E E N

Publicerad 2012-10-31 17:46:11 i Everyday

Tumblr_mcrmd6erch1qd58nfo1_500_largeAwd3xlxx_ni_largeSpeciale-ricette-di-halloween_large599011_3695550760863_1174210360_n_large
 
Firar inte halloween typ alls i min familj faktiskt! vi har jämnt en fest på alla helgon istället. Men idag när mina kusiner ändå är här så tänkte jag måla de iallafall lite! haha det brukar även aldrig komma några hit och gå bus eller godis, men idag gjorde det de såklart! men vi hade lite godis....dock lakris o inget typiskt "barn godis" ehehe men vi får väl fixa det ;)
 
 

Min ögonskugga

Publicerad 2012-10-31 09:00:00 i Photo

Blev lite fotosugen igår kväll så då tänkte jag att jag kunde ta kort på min ögonskugga. Den färg som jag använder mest(guld) är typ helt slut så måste köpa ny guld/brun ögonskugga.
 
Köpt ifrån H&M och tror den kostade 79:-

Du är snygg!

Publicerad 2012-10-30 21:57:57 i Everyday

Har börjat denna höstlovs vecka med att ha sett alla avsnitt av säsong 5 av True Blood. Började i söndags och såg sista avsnittet idag, dör så bra det är! ♥ Alexander Skarsgård, ögongodis↑. Finns dock mer snygga med men men ;) Haha så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Känns så deppigt att en serie tar slut..? Känns som ens liv tar slut..? haha weird.

Vad som har hänt under veckan

Publicerad 2012-10-30 21:49:00 i Everyday

Hej! har redan gått ett par dagar på lovet! men är många kvar, halleluja!
Var på gustavsvik med lisa igår, var med kajsa idag och har hunnit med att träna båda dagarna! så är riktigt nöjd med lovet än så länge fastän det har blivit tidiga morgonar!
 
Imorgon blir det dock en till hyffsad tidig morgon för att åka på en mini "road tripp" med Ellen och Alicia ner till Skärblacka för att hämta lite kusiner! Måste göra lite läxor då...ååh! men Ellen har inskaffat en surfplatta som jag har sagt att jag kan "offra mig" på att testa hur länge batteriet kan hålla, heheh så blir inte så mycket plugg skulle jag gissa på ^^
 
Fick veta idag (konstigt att jag hade missat det...?) att säsong 5 av true blood är ju ute nu sedan rätt så länge!! lätt att jag sätter mig o drogar det ett tag haha, puss hej!
 
Tumblr_m9fddfhexx1qlgnv9o1_r3_500_large
 
Nemen vadå? han är ju inte alls snygg... *dreglar*
 

Ombre

Publicerad 2012-10-30 10:49:57 i Inspiration

548247_467663813246558_1688265202_n_largeTumblr_mceowwfiv11rii2p2o1_500_largeTumblr_mckvznzskx1rvgzi8o1_500_largeTumblr_mcmqxvpm2b1rhqajco1_500_large
ska färga mitt hår i veckan! dock inte ombre för känner att det är lite mer sommar frisyr. Men visst är det för jäkla snygg?! så färgar mitt hår brunt och låter det bli till min normala färg och sedan till våren lägger jag i blondt eller bleker, men blir något i denna stil i alla fall! underbart!
 

Fyra bilder ifrån igår

Publicerad 2012-10-28 15:24:32 i Friends

Var ju somsagt hos Viola igår och det var så mysigt! Jag tog fem bilder tror jag? Här är fyra av de iallafall! :)
Den sista bilden får ni se lite hur Amanda och Hanna såg ut! Det var med Amandas kamera som vi tog alla foton med så ni får se mer i hennes inlägg vad och hur vi gjorde...

lite nytt

Publicerad 2012-10-28 15:15:00 i New

  • Ett par innohus skor, fotboll och idrott // intersport
  • Fick även denna parfym för några dagar sedan av en kompis som tyckte den luktar förstarkt, medans jag älskar den (fastän den luktar starkt höhöh ^^)
  • Urbansears hörlurar // Media Mark
 

det blev en...

Publicerad 2012-10-28 14:37:40 i Everyday

...Lyckad kväll/natt ihop med mina fina tjejer!
 
har som vanligt allt för många bilder att visa er haha, men kommer visa en del. Många är inte lämpliga att visa här på bloggen ehehe. Men självklart bjur jag på bilder :D
 
Har även planerat att gå ut med lisa och ta lite bilder! blev så sugen förra veckan så fråga lisa om hon ville fota mig och slutade med att vi ska ta med oss Sally och lite sånt! blir nog as bra.
 
har inte fått jätte mycket sömn (dock var jag den som somnade mest under en skräckis haha...) så tror jag somnar rätt så bra i natt vilket även behövs om jag ska orka något på gustavsvik imorgon!
 
ha´t bra!
hur jag såg ut igår, och även en titt på min nya tröja jag fick med mig hem som ni kommer få bättre bild på senare idag tror jag! :)
 

today

Publicerad 2012-10-27 12:11:41 i Everyday

Idag eller ikväll blir det att åka till Viola och köra "halv åtta hos mig". Det var några månader sen vi gjorde det! ;) Just nu så tar jag det bara lungt, blev sugen på att köra lite The Sims nu så ska nog göra det... Jag tittade igenom Amandas gamla blogg igår kväll på massa bilder och hittade bl.a denna! ↓ Jag kommer ihåg att jag garva så när vi hade tagit den i England. Haha man fattar knappt att hennes hals blev på konstigt sätt så det ser ut som ett ansikte..!
Känns så skönt att man är ledig nästa vecka ♥

New!

Publicerad 2012-10-26 20:35:00 i Everyday

Denna skinnjacka fick jag ifrån min granne. Deras dotter hade köpte den för 70 pund i London men ångrade sig sedan och ville inte ha den och så fick jag frågan om jag ville ha den,  LÄTT sa jag!
♥♥

LOV

Publicerad 2012-10-26 16:38:23 i Everyday

ÅH fatta känslan. Det är fredag och man längtar efter lov, går in på kemin och gör sig beredd på att göra ett prov. Sedan berättar läraren att Matte lektionen som egentligen skulle vara efter provet är inställt! (!) lyckan var självklar.Så vi fick sluta två istället för halv fyra♥
 
Nu sitter jag och dunkar hög musik, funderar på blogg inlägg, äter gott och tänker på alla filmer och serier jag ska kolla på ikväll utan dåligt samvete att somna sent ehehe.
 
Helgen och hela nästa vecka kommer bli super! Imorgon ska jag först til marieberg, sedan träffa mina bästa tjejer (saknar mickis dock) och äta tre rätters, övernatta och ha det bäst helt enkelt.
 
Höstlovet kommer gå så fort!! Ska försöka att bl.a hinna med , gustavsik, kanske träffa laget, träna, kolla serier (ett måste när man har tid), SOVA, och sedan kommer kusinerna mellan onsdag och lördag!
 
trevligt värre alltså! puss och hoppas ni får ett lika bra lov som jag ska ha!♥
 
 

I´m feeling like a sunshine

Publicerad 2012-10-25 19:48:33 i Everyday

Woop woop imorgon är det höstlov och jag känner mig otroligt glad! Gjort klart inlämningsuppgiterna igår som vi hade, känns så skönt. Jag trodde att eftersom jag brukar sitta i sista sekunden och göra läxorna så trodde jag att jag skulle sitta med en engelska grej imorgon som ska in imorgon men den gjorde jag klart igår. Hoppas ni fattar något vad jag skriver ;) Haha antingen så ska jag rita, dansa eller checka in på massa kläd-sidor på internet nu fram till åtta då det är Once up a time. Hööres
Tydlingen så har första snön också kommit och jag åkte moppe i den, snacka om sur och kall jag var när jag kom hem... Vill inte reda börja med vinterjackan, det är ju inte äns November..!

måndag, depp eller?

Publicerad 2012-10-22 17:02:32 i Everyday

Hej! Känner mig så sjukt trött idag och så har jag ont i foten men jag som sagt "what doesn't kill you makes you stronger", haha det skämta iallafall rosalie och jag med igår på dansen ;) Men är så sjukt sugen på att baka något också och så göra läxor med de godbitarna bredvid sig! Eller läxor måste jag nog göra ändå. Vi har haft det rätt lungt nu i några veckor men så fick vi iaf två inlämningsgrejor den här veckan, kuuul. Men nästa vecka är det höstlov ♥♥ 
 
Såg att Gina Tricot la ut den här snygga outfits bilden ↓ på deras fb-sida. Älskar västen! Ja just det, måste visa er en sjuuukt snygg skinnjacka jag fick gratis också..!

snart så

Publicerad 2012-10-21 13:48:05 i Everyday

åååh har så många fina bilder att visa er nu!! har varit ute och fotat med hanna och har nu hundra tals bilder som bara väntas på att bli visade hihi. Så efter att jag gjort läxor tänkte jag redigera de bästa och visa de här för er. Så håll i er för snart smäller det hihi.
 
Denna helg har varit rätt så skönt! åkte till hanna med lisa i fredags och mös, sedan igår var jag uppe i linde typ hela dagen! Först spelade jag match själv och vann med 8-3 (gjorde ett mål som jag aldrig kommer kunna göra igen för det blev ovanligt snyggt?!! :D ) sedan var vi jourlag till A-lags herrarna! wow vilken match alltså! haha satt och skrattade åt hur mycket folk det var och hur spelarna betedde sig haha
 
puss hej

Oh herregud

Publicerad 2012-10-21 10:38:00 i Everyday

Jag, som älskar sommaren såååå mycket, längtar tills snön kommer..? Sitter och tittar på snöbilder på weheartit och deras bilder är ju så sjukt fina. Så nu vill jag istället för att ha grått och regnigt ute att snön kommer! Kallt ute och varmt inne, kan sitta inne och se på en film och ha ha mysigt, se snön falla lätt ute, ojojoj julafton! Men ja, den tiden kommer absolut också att komma och den kommer vara så länge att man tillslut kommer tröttna på den men ändå. Jag skulle lätt vilja åka till någon storstad när det snöar lite och se massajulbelysningar. Åhhh så mysigt! Men såklart gäller det att ha rejäla kläder på sig så att man inte fryser!

Skolfoto

Publicerad 2012-10-19 19:48:12 i Everyday

Japp, nu är det fredag och jämt så otroligt skönt de! Kommer ihåg i måndags när jag sa "åh, vad jobbigt med måndag men jag lovar, snart är det fredag..." och nu är den här. Och om en vecka har vi höstlov, guuuuuuud vad underbart det kommer bli ♥ Funderar just nu på att rita lite, blev lite sugen... Haha nej, får se vad jag hittar på nu! Här nedan ser ni iallafall hur mitt skolkort blev, nog första gången jag blev rätt nöjd ändå!
Ha en fortsatt trevlig helg ♥

Ett skepp kommer lastat...med plugg

Publicerad 2012-10-16 13:42:16 i Everyday

hej, slutade tio i tolv idag (!!) helt otroligt. Hade verkligen lust att bara ta det lungt idag, men som ni hör på rubriken och ser på bilderna så säger min hög av plugg något annat. Så tänkte bara checka in här och sedan är det plugg som gäller tills det är dag att åka o träna innebandy, hoppas jag är på topp idag! (vilket jag vet att jag inte kommer vara...)
 

R I H A N N A

Publicerad 2012-10-15 21:42:37 i Everyday

557825_10152192309140156_998859846_n_large524867_10151057463406680_1658957661_n_large554143_10151057464761680_856478312_n_large198667_10151057463711680_862387421_n_large431620_10151901600887841_35450167_n_largeTumblr_mby0j3ermk1ryptgwo1_500_large
Såg att Rihanna hade fotat lite för Vouge och var bara tvungen att lägga upp bilderna,
(bilderna kanske är gamla men jag hittade de nu) 
DÖR SÅ SNYGG HON ÄR.
 

Tröjan som gärna får skutta in i min garderob.

Publicerad 2012-10-13 20:15:35 i Everyday

Hej, hej tänkte bara checka in här och skriva att jag finns vid liv. Men har inte bloggat något men som tur är har Amanda gjort det lite! Vet inte riktigt vad jag känner för att skriva men skriver bara att mitt privatliv är upp och ned just nu och har varit upptagen med det så därför har bloggen lagts åt sidan nu i några dagar.
 
Fick syn på denna tröja ifrån thingsyouremember! DÖ snygg. Rosa färg, men det var ju bara gulligt! Lite annorlunda att jag vill ha den annars vill jag mest köra på neutrala färger men denna var snygg och skulle gärna få vara i min lilla vita garderob.
Passar så bra med gulddetaljer till den också! ♥

Håltimme

Publicerad 2012-10-12 18:54:15 i Everyday

idag är det min favvo dag! okej ,faktiskt är lördagar ännu bättre men näst bästa då haha. Vi hade även typ över 2h håltimme halva klassen så vi drog till saigon och åt! sedan blev det en tur till engelska skolan, haha! många i klassen har gått där och vi andra hängde gärna på! riktigt roligt faktikst :D fast man kände sig liite borta...
 
 
men nu måste jag äta, eftersom jag typ är sjuk och håller tummarna för att kunna spela imorgon så stannar jag hemma idag med chips och en film, härligt!
 

SJUK

Publicerad 2012-10-11 17:15:08 i Everyday

imorse skulle jag äntligen få min Torsdags-sov morgon (7.30) men tror ni jag fick det? NEJ. Jag vaknade klockan fem i morse av att magen vred sig, huvudet dunkade som om jag hade en elefant på det och halsen ska vi inte ens tala om! USCH. Sedan kunde jag såklart inte somna om på allt för länge. Men inte kunde jag stanna hemma heller för just idag hade vi jätte viktiga saker att göra på tekniken för vi avslutade en sak. Så där gick jag med mjukis byxor och såg allmänt borta ut skulle jag gissa på, haha.
 
MEN kan inte vara hemma imorgon heller för då har vi viktiga saker på kemin (jag avskyr att missa något i skolan)
haha så blir en tidig kväll för att orka upp! sedan ska även en del i klassen ut och äta på lunchrasten, mys♥
 
haha behövde klaga över detta känner jag, det är ju bara hemsk att var sjuk!! kan inte gå på träningen idag och eftersom jag antagligen går till skolan imorgon är jag nog inte frisk så jag kan spela match på lördag :(
saknar sommaren! och den där hårfärgen!!
 

Två outfits

Publicerad 2012-10-10 14:14:00 i Everyday

Här är två outfits som jag hitta ifrån min gaamla blogg när jag tittade lite i den..!
Skulle kunna ha outfiten nu men kanske inte riktigt ta bilden sådär nu känner jag? ;)

Jag har blivit moster, IGEN

Publicerad 2012-10-09 16:08:55 i Everyday

Idag så fick min syster en liten bebis, en tjej vid lunchtiden ♥♥Går inte beskriva hur glad jag ärLYCKLIG.
Här är redan första stumpan som jag är moster till... ♥

it seems just like yesterday you where a part of me

Publicerad 2012-10-08 18:48:37 i Music

Då var det måndag igen då, men snart fredag igen!
 
sitter just nu och skissar lite o lyssnar på härlig musik, behind these hazel eyes just nu faktiskt, så länge sedan man lyssnade på den låten! får en sådan känsla när jag lyssnar på den och tänker tillbaka på tiden. Dagen i sig har gått på, blev brandlarm under lunchen...och eftersom ingen sagt vart vi skulle när sånt händer så gick vi och åt istället, haha.
 
Vi vann matchen igår förresten! seriestart mot örebro söder (vit) och vi vann med 3-0 + jag gjorde ett mål! såå härlig början av serien, VI ÄGER ♥
 

åh drömmen

Publicerad 2012-10-07 21:33:53 i Between heaven and earth

Hittade denna bild och bara suckade. Tänk om jag någon dag har inspirationen till att göra något sånt här?
drömmar,drömmar,drömmar! tänk att få gå in i en byggnad/hus/rum, vad som helst nästan och kunna säga "detta har jag designat/skissat" eller bara att få inreda någons rum. Gäller bara att kämpa på och hoppas att jag fortfarande vill detta om några år och då jäklar ska jag lyckas!  
 
behövde bara skriva detta. ha en bra vecka nu, puss hej♥
 

herkules

Publicerad 2012-10-06 23:20:46 i Everyday

ikväll när jag åkte och lämnade av erica så träffade jag mickis hanna och evve! vilket slutade med att jag hamnade hemma hos hanna, så roligt med spontan grejer ibland fast det endå inte var något speciellt vi gjorde hihi! Så kom nyss hem därifrån och tänkte gå o sätta mig och kolla på herkules (tröttnar aldrig på disney♥)
 
ha't så bra hörrni
oredigerad bild på sessan ifrån idag tagen av alicia,bara för att det var allt för länge sedan hon syntes här på bloggen!
 
 

Vingåkers Factory

Publicerad 2012-10-06 17:51:13 i Everyday

Idag så har jag varit i Vingåkers factory med familjen! Köpte/fick tre saker. Heeel nöjd med det! För inget var direkt billigt heller. Tyckte dock inte vingåkers factory var något särsligt? Visst, de hade mycket men inget som ba WOW? Haha bara min åsikt. Men här en av de tre saker jag köpte ↓

//En naturvit färgad tröja med guldknappar på ena axeln.

Marieberg

Publicerad 2012-10-06 16:53:54 i Everyday

åkte imorse in till marieberg och kom hem med detta!
Två t-shirtar // Ginatricot 99kr/st
"mini parfym" britney spears // Lindes 99:-
 
ville piffa upp bilderna lite så de inte blev så tråkiga, hihi
 
puss hej och kolla in senare idag för att se vem som blev helgens blogg
 

Någon som väntar på något bra väntar aldrig för länge.

Publicerad 2012-10-06 16:23:40 i Everyday

Ojojoj, ikväll får ni se upp! Minst tre inlägg+detta kommer komma upp! Bl.a vad jag gjorde igår kväll..., gjort idag(köpt idag..) och helgens bloggvinnare! :) Håller på att lägga över en video till videofyme som jagr lägga upp ikväll men typ 1 % av 100 % tar ungefär en minut... -.-''

Hehe

Hemma hos Amanda!

Publicerad 2012-10-05 20:52:45 i Everyday

Sitter just nu hemma hos Amanda på en liten tjejkväll och vi ska nog se någon film snart! Hoppas ni har en lika bra fredag som jag har nu, puss!

Här får ni två fina bilder ifrån exakt en vecka sen på oss!

Fredag

Publicerad 2012-10-05 17:40:17 i Everyday

hello, ikväll kommer några fina tjejer hit på besök, trevligttrevligt! resten utav dagen har varit väldigt lyckad också så allt känns super just nu! fick tilbaka ett matte prov som gick bra och har skrattat genom dagen.
 
imorgon tror jag att vi ska till marieberg men familjen sedan taggar jag första serie matchen på söndag, hääärligt! har saknat innebandy något sjukt mycket. 

Hold on!

Publicerad 2012-10-04 21:14:02 i tips&trix

tänkte bara meddela att jag o linda arbetar på att fixa ett inlägg om hur man gör fiskbens fläta (och kanske någon till) så fortsätt kika in här så ska ni snart få en liten instruktions video eller steg för steg manual!
så väntar bara så ska ni snart få lära er så går snart alla med en fiskbens fläta i håret haha!
 

The dogs days are over

Publicerad 2012-10-04 20:26:24 i Fashion

hejhej! bjuder på lite detalj bilder på hur jag såg ut idag ,eller håret gjorde jag ikväll faktiskt! Lyssna även på låten, föör skön♥
 
 

Amanda

Publicerad 2012-10-04 11:29:00 i This is us

här är ett frågetest så ni får veta lite vem jag är!
 

Vad är du rädd för: döden, broar/tunnlar, spindlar/ormar, lite myror, bli stängd. . .

Vad är du mest nöjd med hos dig själv: Att jag ofta bli sedd som den pratglada, alltså inte blyg! dock tycker jag själv att jag är blyg, men endå haha.

Det roligaste jobbet du haft/har: Personlig klädstrykare ;) #tjejensomaldrighaftensettsommarjobb

Har du körkort och egen bil: Jomenvisst, 16 bast...

När tog du ditt körkort: igår

När grät du senast: För tio minuter sedan, usch grey's anatomy alltså ♥

När skrattade du senast: Några timmar sedan med lisa

Vem åkte du bil med sist: Pappa och Julia!

Vem åt du mat med sist: Mig själv nyss...annars typ med tjejerna i klassen!

Vem sov du hos sist: oj det var ett tag sedan..typ linda?

Vem sov hos dig sist: Ellen!

Vad var du rädd för när du var liten: Döden, insekter, myror

Vad ville du, som liten bli när du blev stor: Kock!

Hur många gånger har du besökt ett sjukhus när du själv varit patient: Öhm jadu... tio tal gånger kanske? eller alltså jag räknar inte med de där "vanliga" besöken som alla gör.

Värsta smärtan du råkat ut för: Som jag kommer ihåg, typ i somras när jag skar upp foten.

Något som gjort dig riktigt glad i ditt liv: Min släkt,familj och alla underbara vänner jag har,guld!♥

Någonting som gjort dig riktigt förbannad och ledsen någon gång i ditt liv: mycket säkert, men när man kommer på hur jäkla skjuk världen kan vara ibland.

Har du någonsin sportat: Fotboll, innebandy,truppgymnastik, friidrot, simning

Någon du ser upp till: Min moster.

Vad finns alltid i din handväska: Små skräp, plånboken, busskort, skolpapper, tamponger, hårnålar

Har du varit utomlands någon gång: yes box!

Vilken plats var finast: har inte varit på så många ställen, men spanien var underbart!

Största stad/städer du varit i: haha ingen aning, kan ärligt säga att jag suger på sånt så blir dumt att ens förska gissa!

 

Lite mer personliga frågor:

Har du någonsin tagit eller provat droger: HAHA, nej

Rökt: Nej

Snusat: Usch

Druckit: jorå, dock aldrig stupfull! så kanske mer åt smaka hållet.

Har du piercing eller tatuering: tre hål i öronen, that´s it. 

Hur ska en kille vara/se ut för att du ska falla pladask: Gyllenblond, eller brunette, drömmande ögon (kastane bruna eller klar blåa) , få mig att skratta, snygg kropp, härlig personlighet, inte för "manlig", inte bli en annan person när man är vid hans/mina vänner, kunna priotera mig ibland utan att lämna hans vänner helt (man behöver egen tid också) ett fint leende skadar aldrig och ha en skarp hjärna är ju bra om vi ska kunna diskutera nåt. Men om jag faller för någon, så gör jag, detta är bara drömmar!

Finaste komplimang du fått: kommer inte ihåg exakt, men blev såklart glad när en kille sa att han tyckte jag såg bra ut, hihi

Har du sårat en kille riktigt ordentligt någon gång: Det får jag väl hoppas på att jag inte har!

Har du blivit sårad av en kille riktigt ordentligt någon gång: Nej inte än faktiskt

Har du någonsin gjort något kriminellt: Var delaktig när en i min släkt kom på att de i kassan aldrig tog betalt för godiset ( det var rätt så mycket) men hon gick såklart inte tillbaka...hehe. annars bara kids stuff u know.

Har du snattat: ooh no , jag är en duktig flicka!

 

 

Antingen-eller-frågor:

Storstad eller landet: Studerande = I stan, ungdom = stan, när jag blir äldre = landet/by

Hamburgare eller pizza: Om jag får pommes till det så spelar det ingen roll

Kött eller fisk: Kött!

Hund eller katt: Båååda, hur kan man någonsin välja?

Aftonbladet eller expressen: aftonbladet

McDonalds eller MAX: donken♥♥

Vin eller Öl: typ vin

Charter- eller skidsemester: charter!! dock är det ruskigt roligt med slalom...

Sverige eller Utlandet: Älskar mitt land, men att åka utomlands tackar jag aldrig nej till! funderar på ett år i USA!

Sport eller nyheter: ne usch, typ nyheter?

Hockey eller fotboll: fotboll!

Ljushåriga eller mörkhåriga killar: mörhåriga!

Sommar eller vinter: sommar!

Vår eller höst: höst, för då fyllar jag år hihi

Flyg eller tåg: skulle vilja säga flyg för det är så fint, men får så himla ont i öronen!

Bil eller buss: Bil!

 

 

 

Var med och tävla!

Publicerad 2012-10-03 21:28:32 i Everyday


alltså, anmäl er i detta inlägg och för att få plus i kanten så ska du skriva om detta i din blogg!
 
Vinnaren utses på Lördag!

Green, white & black

Publicerad 2012-10-03 18:32:00 i New


Vitt stickad tröja med snygg rygg // Gröna byxor // Svart Kånken 15"
 
tre favoriter som jag fick när jag fyllde år + stativet som jag använde att ta bilderna med♥
 

Angående fiskbensflätan!

Publicerad 2012-10-03 17:16:00 i Everyday

Asså wow, vad har hänt med våran blogg? 263 unika besökare och 25 nya kommentarer bara idag! Kan någon berätta var ni fick syn på oss? ♥♥
 
Tänkte också för att många kommenterade på fiskensfläta-inlägget att de tycker den var fin m.m! Jag kan spela in en video när jag gör fiskbensfläta på Amanda och lägga ut här på bloggen! Skriv en liten fin kommentar om ni vill att vi gör det! :)

Ni är underbara

Publicerad 2012-10-03 17:11:00 i Everyday

Åh vad glad jag blev idag när jag loggade in och fick se alla fina kommentar ni lämnat, uppskattas så himla mycket!
 
Vi hade även fått massa nya besöker så låt oss höra, "vem är ni?, hur hittade ni till denna blogg? vad tycker ni om vår blogg? har du någon idé på vad vi kan göra för att få den att bli bättre?" lägg in en liten kommentar! puss♥
 
Idag var det matte prov för min del som gällde. Nervositeten var stor och kommer hålla i sig såklart tills jag får se hur det gick. Usch. Och hade hoppas att få tag i biljetter till festen på torsdag, men ser inte ljust ut just nu och tänker inte lägga mer än typ 120 spänn på en biljett som egentligen kostade 60. HAHA finns de som allvarligt erbjuder att betala typ 500 spänn ,ALDRIG i mitt liv att jag skulle göra det haha.
 
Men annars så har dagen bara varit bra, hade en plugg tid med klassen och såå mysigt :D
 
tänkte ta lite bilder nu när ja äntligen har liite tid,så kanske kommer upp något senare ikväll på vad jag fick när jag fyllde år!


pluggar gänget ;)
 

Lycka nr. 2

Publicerad 2012-10-02 17:35:35 i Everyday

Haha dags för mig nu att skriva att jag blev otroligt lättad över att vi inte har något fysikprov på torsdag! Fast såklart så har det en nackdel, fast det är bara bättre tycker jag! Istället för fysikprovet på torsdag så har vi matteprov på fredag och matten förstår och kan jag myycket mer än den där skit fysiken så bara bättre :D Såg också på mitt schema att vecka 42,43,45 och 46 så börjar jag varje tisdag halv elva. Det är också riktigt skönt!
Men nog om skolan nu. Tror att jag ska gå och se lite Glee nu, blev as sugen att se Michael jackson avsnittet. Det är lätt det bästa asvnittet i Glee! ♥

Lycka

Publicerad 2012-10-01 19:49:00 i Everyday

haha fatta lyckan som uppstod i klassen när vi fick se detta (måndag) alltså sov morgon till halv ett♥♥
(för oss som inte har sv. som andra språk)
två veckor i rad, weeho! haha må bara vara en dag och i två veckor bara, MEN det är på måndagar och vi har inte så många sovmorgonar annars heller! längsta är just nu 10.20, men dessa veckor har vi inte det haha.
 
Men här har ni mitt schema iaf då (dock ändras det varannan vecka typ men endå)
 
 

1 oktober 2012

Publicerad 2012-10-01 18:16:00 i Everyday

nemen oj nu är det oktober!
 
idag hade jag bara eng. och idrott! vi hade idrott i tre timmar, vi hade orienterin, men de jag gjorde det med blev klara innan så det var ju skönt! Ingen träning idag heller så ska försöka ta tag i några läxor så jag har de gjorda!
På torsdag ska jag o min underbara vän hanna förhoppningsvis på karro festen om jag lyckas få ta på biljetter! men det går nog, ska även då stanna i örebro över natten! kommer nog bli as lyckat! :D
åååh kolla hur ur söt mitt lilla kusinbarn är!! typ dog av dessa ögon!
bilderna är ifrån i Lördags då jag var hemma hos farmor och tryckte i mig för mycket mat och fika haha. Träffade även gull ungen o hennes bror ovanför och min efterlängtade kusin Anna! det var en trevlig dag med andra ord.
 

Today

Publicerad 2012-10-01 17:25:57 i Everyday

bild ifrån weheartit
 
 
Hej! Nu är redan första dagen i skolan över. Bara fyra kvar ;) Jag går somsagt Teknik linjen och just nu håller på vi på och bygger en friggebo. Inte av trä eller att man måste såga och sånt, men det är iallafall jätte kul! Om man hinner så får man inreda med möbler m.m också :D
 
Men ha en fortsatt bra måndag! Tyckte bilden passa bra in idag, första Oktober. Dock så är det aldrig så fint ute att det är jätte färgglatt med massa härliga färger utan jämt typ grått och blött...

Om

Min profilbild

Amanda / Linda

Hej! Du har hittat dig till en blogg skriven av två tjejer med ett gemensamt intresse för mode och design som kommer synas här på bloggen. Vi bor utanför Örebro och går båda på Tullängsskolan med inriktningen Teknik. Följ vår resa och se vart den leder! Enjoy

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela