Sing hallelujah!

Publicerad 2012-09-30 22:09:13 i Between heaven and earth

Känner mig varje gång lika glad när jag kommer hem ifrån dansen på Söndagens kväll... Helt sjukt hur mycket en så bra träning kan fylla upp så mycket glädje ♥ Haha får en likadan energikick varje gång!
 
Detta var vad jag åt när jag kom hem ikväll!
// Ett varmt glas oboy, jordgubbskräm & mjölk och en svamptoast ♥
 
Säger godnatt nu. Ny vecka imorgon betyder nya tag och nya äventyr!

30 september 2012

Publicerad 2012-09-30 14:48:58 i Between heaven and earth

Imorgon är det 1:a Oktober, oj!
 
Hej föresten! Hur har ni haft det idag då? Jag har bara tagit det lungt. Alltid det jag gör på söndagar ;) + att ha dans på kvällen.
 
Har verkligen no idéa vad jag ska skriva här just nu? Imorse så har jag typ hittar flera texter på Weheartit som passar in på mig just nu! En av de la jag ut i förmiddags bl.a. Men ja, egentligen var det här ett onödigt inlägg nu men kände för att skriva något. Hehe så... ha en fortsatt bra Söndag och ta det lungt! Puss!
Två olika men betydelsefulla texter.
 

u n d e r b a r a d u

Publicerad 2012-09-29 11:41:00 i Everyday

Igårkväll så åkte jag till Amanda och hade super kul, en kväll som vi inte haft på länge!
 
Jag var inte där så länge men de timmarna som jag var där var så bra. Nu märker man(som amanda skrev) att man saknar gamla tiderna ♥ Jag hade inte med min systemkamera för trodde inte vi skulle ta några foton. Men vi tog massor med olika och underbara foton som kommer komma upp här på bloggen, dock så tog vi alla bilder med amandas kamera så hon kommer få lägga upp alla... Men jag åkte dit igår kväll för att lämna min present till henne eftersom hon fyllde i onsdags! Tror hon blev nöjd. Ja det blev hon! ;)
 
Men ja, ni får kika in här under dagen för Amanda har tidsinställt två inlägg med några fina bilder som vi tog igår. Nu får ni ha det bra!
 
PUSS!
 
Min mobil ligger typ två meter ifrån mig och såg nyss att Amanda skickat ett jääääättte långt sms till mig, undra vad det kan vara om..? Haha som sagt, vi smsar jätte mycket men aldrig oseiöst direkt, hur orkar vi har diskutioner via sms egentligen?
 
update angående det långa smset: pinsamt läge för Amanda..! ;)

Saknar gamla tiden

Publicerad 2012-09-28 22:04:39 i Everyday

denna kväll har jag o Linda varit och haft det så kul! det får mig att sakna allt så himla mycket! Fröviskolan, 9:b, skratten, glädjen, ja det får mig att sakna tiden som var för 5 månader sedan. Inte så länge men känns som ett år. Jag skriver nog rätt så mycket om min gamla klass och så, men vi var så bra. Och just nu har jag sådan ångest över min linje så det får mig att längta tillbaka grymt mycket. Hahah låter som jag har det hemsk där jag går nu och NEJ det har jag inte! jag älskar min klass faktikst men ni som verkligen hade en super bra klass på grundskolan borde veta hur det känns! men är glad att jag är där jag är endå, fast det är tufft just nu.
 
Iallafall så har jag & linda skrattat som aldrig förr typ idag haha. Har även utnyttat stativet, så det ska jag bjuda på lite ikväll och imorgon! Men puss på er, och så lägger jag snart upp ett litet bildinlägg!
 
ett finfint smakprov
 

Underbar födelsedag!

Publicerad 2012-09-27 17:49:00 i Everyday

åh hade en sådan bra dag igår!! super♥
fyllde som sagt år , och fick mina presenter av familjen redan i tisdags. Fick ett stativ, en stickad tröja, ett par militär gröna byxor (ska byta storlek) , ett halsband, en blomma och pengar till en kånken väska! Så jag är riktigt nöjd. Så nu ska jag försöka ta mer o bättre bilder! älskar't! :D
 
Men igår iaf så fick jag en födelsedags sång redan på första lektionen av fina klassen och massa gratulationer på det. Efter skolan gick vi tjejer i klassen till stan och åt glass eller som jag pommes på donken, sen gick vi mest runt i några affärer och kollade på lite saker. Jag Lotta och Elise köpte över 1kilo godis och så har vi det undangömt i skåpet så bara vi kan ta när vi vill heheh. Linda berättade ju om en tjejkväll på skolan! och den var vi på såklart. Riktigt lyckad kväll och gjorde ingeting att jag fyllde år utan det var bara roligt att umgås med massa trevliga tjejer på födelsedagen! Vi gjorde eget badbubbel och byggde "tullängsgudinnan", bild på det kommer när den är ihopbyggd! kom hem vid halv elva och kände mig allmänt glad och blir lika glad nu när jag tänker tillbaka.
 
Snart kommer linda o lisa o firar mig och senare kommer marie o emelie, hihih!
 
puss o kram♥
mobil bilder ifrån igår!

tjugofemteseptembertvåtusentolv

Publicerad 2012-09-25 20:06:52 i Everyday

/ bild ifrån i fredags från min instagram
Hej! Hur mår ni alla idag? Jag mår rätt bra faktiskt! Hihi jag har ingen läxa, inte stressad och köpte en ben&jerry ikväll, haha fick någon energikick när jag började skriva här också? random. Men var också hos tandläkaren idag och spände åt tandställningen, :(, så därför fick jag en extra andledning att köpa en dyr glass mitt i veckan... ;)
 
Men imorgon så kommer det nog inte bli något inlägg här om jag eller Amanda inte tidsinställer något inlägg ikväll för imorgon så ska jag och Amanda på tjejkväll på våran skola! Kul! Amanda fyller också år imorgon, grattis till min bästa vän som äntligen blir sexton år då! ;) Puss!

Nej nu vet jag inte vad jag ska göra... Läsa lite och äta glass eller se på xfactor och äta glass? Hmm... svårt val... INTE. X-factor och Ben&Jerry, here I come! Haha blev somsagt glad att skriva här, borde göra det oftare, right? ;)

H&M wanties

Publicerad 2012-09-23 18:39:00 i Fashion

Två enkla och inte så dyra men snygga & mysiga tröjor ifrån H&M.
Klicka på bilderna för att komma till de.

Säsongs avslutning

Publicerad 2012-09-23 17:57:59 i Between heaven and earth

Är sedan en stund hem kommen ifrån matchen som efter grymt bra spelat slutade med förlust 3-2. Jag är nöjd med min egna och hela lagets insats både under denna match och faktikst stora delar av säsongen! Nu ska jag försöka ge innebandyn ett ordentligt försök och hoppas på att jag kan fortsätta i Linde♥
 
Just ja! Headern är ju ny som ni ser i inlägget nedan (och på självaste headern såklart haha) tror den kan bli riktigt bra! Ska kanske lägga till lite smått senare idag men det märker ni, lägg in en kommentar om vad ni tycker! alltid roligt att höra :D
 
hej då utefotboll...
...hej innebandy♥
 
haha fick bli två rygg bilder, inte precis fina bilder framifrån, hehe
 

NY HEADER

Publicerad 2012-09-23 14:40:00 i Everyday

Bort med det gamla, in med det nya! Vi har bytt våran header, vad tycks? Tyck till!
Hoppas ni gillar den! / Linda och Amanda
 

Godmorgon!

Publicerad 2012-09-23 10:16:43 i Everyday

Söndag 23 September idag, snart Oktober! Tiden går fort, imorgon börjar jag min femte vecka på gymnasiet. Föresten Oktober låter kallt, brrr, ryser bara på tanken... ;s
 
Jag försöker uppdatera bloggen så mycket jag kan iaf på helgen, vardagen är svårare men jag försöker. Så tråkigt med en blogg som typ aldrig uppdateras! Haha så om inte jag eller Amanda uppdaterar på någon/några dagar, var inte oroliga, vi har inte övergett bloggen! ;)
 
Men nu har jag inte så mycket mer att skriva. Tror jag ska sätta på en film nu såhär på morgonen kvisten!
Två inspirationsbilder ifrån weheartit

Just remember that I will wait for you

Publicerad 2012-09-22 20:48:12 i Everyday

åh vad jag har blogg lust nu! vill ta bilder och berätta allt om mina dagar för er men hittar ju aldrig tiden, så frustrerande.
 
Men idag åker jag, mamma och syster upp till Norrköpings släkten och hade stor fika med de :) Väldit gott och trevligt, kom även hem med en pjyamas och 600:- rikare! Fick min födelsedags present av de idag för det är endå bara några dagar kvar innan jag fylller :D Jag mamma och alicia stannade på ett köpcentrum och handlade tårta och åt jätte god bakpotatis också, trevligt!
 
Imorgon ska jag ha match som vanligt haha, underbart♥ Men är både nervös och förväntasfull inför morgon dagen för att se hur det blir med min andning, hoppas det hjälper och att jag inte får allt för mycket hjärtklappningar :s
 
Nästa vecka är hyffsad packad som vanligt, dock tror jag att jag skippar franskan framöver endå, men ska stanna liite längre på måndag med linda för att kolla på ett par saker, sedan är det fotboll på måndag, innebandy på tisdag, tjejkväll på skolan på onsdag, antagligen träning eller födelsedags firande på torsdag och sedan fredag var det något tror jag men kommer inte ihåg...aja kanske inte är så intressant men endå så ni vet vad jag gör när jag inte bloggar!
hihih fick även nyss detta av Conneryds, gött! de tyckte de passade mig ;) alltså choklad fritt godis, så detta smaskar jag på ikväll!
 
 
 
 

Lördag ~ 22 September

Publicerad 2012-09-22 17:49:54 i Everyday

Sjukt vad klockan går fort, redan tjugo i sex! Gick upp elva imorse för att jag låg och drog mig i sängen, as skönt! Den här morgonen var nog den bästa på länge, vakna halv sex(den tiden jag brukar gå upp på vardagar) och trodde att jag försovit mig när jag fick se att klockan var halv sex men sen så titta jag på mobilen och då stod det "Lördag 22 September" och då behöver jag ju inte gå upp & den känslan man får då är heelt underbar ♥
 
Vid klockan halv två idag så åkte jag in med familjen till Marieberg. Jag köpte två av fyra saker som jag behövde och tänkt köpa, så bra ändå! Jag köpte en ny mascara, present till Amanda och sen två tubhalsdukar(en svart och en brun, sen svarta fick jag dock...;)). Haha skulle egentligen bara ha köpt en tubhalsduk men sen så fick jag se den bruna och den ville jag också ha så då blev det två.
 
Ne nu måste jag städa mitt rum, ser verkligen ut som ett bombnedslag. Jag är inte oseriös nu så städa och lyssna på musik ska jag göra nu, sen försöka ta lite outfit bilder eller bara några bilder på mig själv. Haha tydligen(och det tycker jag själv) så blir en blogg mycket roligare om man har bilder på sig själv!

It's Friday, I'm in love

Publicerad 2012-09-21 15:54:00 i Everyday

haha har börjat många fredags-rubriken som denna, men den passar ju så bra! äntligen fredag♥
 
idag gick jag bara två lektioner, sedan blev jag hämtad av mamma och så åkte vi till vårdcentralen ett tag. Det gick väl helt okej, har tydligen kanske ansträningsastma, tog ett blodprov och ska tillbaka om ett tag igen...men känns ändå skönt att få höra vad det är som har gjort så jag fått andnöd under träningarna/matcherna de senaste veckorna. Nu hoppas jag bara att det blir bättre :)
 
Ikväll åker jag in till örebro igen och äter med familjen, erica och conneryds! gött, så ska försöka både träffa linda ett tag och fixa upp mig lite för ikväll! bilder ska jag försöka fixa, puss hej
 
jag imorse!
 

X Factor Sverige

Publicerad 2012-09-18 19:47:27 i Music

SÅ sjukt duktig den här killen var igår på X-factor Sverige! I refrängen hör man ju inte om det är Gavin Degraw eller Simon(som han heter) som sjunger! Sjukt duktig kille. Dissar så mycket Orup som gav honom ett nej endast för att han hade "kärringtoffs"... -.-'
 
Simon%20Issa%20vill%20inte%20klippa%20sig
Spola fram till 1.45 så hör ni honom snart börja sjunga... ♥

Klar!

Publicerad 2012-09-18 19:37:19 i Everyday

Känner mig lite duktigt nu;) Skrev förut att jag skulle jag göra matte, fysik och engelska idag... Har gjort allt som jag kunnat nästan hela tiden tills nu! Engelskan behövde jag inte äns göra men började skriva på den och nu avlsuta jag den, haha det är så kul att skriva texter på engelska fast jag inte är så bra på det... Hehe.
Så nu tar jag kvällen, klockan är inte så mycket vilket är så skönt för annars så brukar jag typ jag göra allt sista timmen verkligen! Så nu blir det duschen, oboy, macka, x-factor, lite stretching(har fortfarande ont i låren sen i söndags) och sen sova tror jag. Ha en trevlig kväll!


18th

Publicerad 2012-09-18 13:53:53 i Everyday

Hej våra läsare! ;)
 
Just nu är jag hemma, fick sluta tjugo i tolv idag för att vi inte hade någon matte på eftermiddagen. Nästan på direkten så gick jag och nästan alla tjejer i klassen och åt på La Baguette, muuums, och sen var det bara att åka hem :) Nu sitter jag här och kikar runt lite på kläder, bloggar m.m. Ska snart göra lite "läxor" -matte, fysik och engelska. Köpte lite godis i Öret innan jag drog hem så det får bli mitt sällskap, hehe. Puss!
 
Slänger in en bild på Kenza bara för att hon är jämt så snygg!

hello stranger

Publicerad 2012-09-17 20:26:00 i Everyday

hej gott folk haha!
 
datorn stod på såg jag när jag kom hem ifrån fotbollen så passar på att skriva lite här!
helt okej dag i skolan förutom att vi fick tillbaka lite på matten som jag helt klart kunde ha gjort bättre på. Det är föräldrar möte idag också så vi teknik-elever har gjort klart våra modeller/prototyper och ställt fram, nervös över hur/om våran funkar haha. Men aja föräldrar brukar ju vara snälla... ;)
 
övrigt så har jag det rätt så fullt upp i veckan, match på onsdag, alltså ingen zumba igen och de andra dagarna har jag fotboll eller innebandy. även franska kör jag på denna vecka.
 
just ja! skolfoto stod på schemat idag, perfekt när det regnar hela vägen till stationen och blåser ännu värre haha. men hoppas på att det blev iallafall okej så man kan kolla på det utan att skämmas som 9:ans hahahah...
 
ha det bra, nu lockar duschen och sedan pizza!


 


 
 

Mina ben är döda.

Publicerad 2012-09-16 21:23:15 i Everyday

Kom hem ifrån dansen nyss. Många tycker jag är vig men det är jag inte jämfört med de andra som dansar. De är viga! I våran dans som vi har så har vi oehört många split upp i luften m.m och då har vi inte ens gjort en fjärdedel av dansen!? Och jag kan inte, haha ser så failat ut... Nej, jag måste ta i att öva och bli vig hemma, kunna hoppa upp i luften och göra split. Men det ser ju jätte snyggt ut om man kan!
 
I videon ser ni gruppen Twiix som är ifrån Nerkies Dansinstitut(nya dansare typ varje år), där jag dansar...

kvällstvisten

Publicerad 2012-09-16 19:04:53 i Everyday


hej, klockan är runt sju och har sedan en stund kommit hem ifrån matchen!
jag spelade helt okej ,inte lika på som jag var igår dock men är helt nöjd! fick ett par shorts som "pris" för att vara positiv under matchen typ vilket är alltid roligt :)
matchen lsutade tyvärr i förlust men domaren kunde vara bättre och spelarna var tyvärr inte de trevligaste i mun.
 
nu ska jag käka godiset på bilden och äta äppelpaj och sedan kolla på True blood s.4, slapp kväll med andra ord!♥
 

Today

Publicerad 2012-09-16 13:06:14 i Everyday

Idag ska jag göra klart lite kakor som jag gjorde igår, ska fixa lite smörkräm och ha i, namnam. Sedan blir det en till match, denna gång med 95:orna. Igår spelade jag med mitt lag mot Nora, vi vann med 4-2  har jag för mig haha :D grymt! Så nästa Söndag ska vi möta Hallsberg igen, endast vinst gäller då med!!
 
men ha de gött!


The lucky one

Publicerad 2012-09-16 12:50:54 i Between heaven and earth

482018_4441785247385_682242692_n_largeTumblr_m9ehkqs5rz1rptc8oo1_500_large
kollade i fredags kväll på filmen "the lucky one" och jag funderar på att se den idag igen för den var så bra.
Zac Efron är så dödlig snygg! Hans ögon asså, åh ♥ satt flera gånger under filmen och bara glodde rakt in i ögonen haha. Jag grät lite och blev helt tagen av filmen.
 
värd att kolla på för alla ni som älskar zac och vill se han otroliga kropp o ögon hehehe.
 

Lördag den 15:e September

Publicerad 2012-09-15 14:37:33 i Everyday

Heeelg, skönt! Denna vecka i skolan har varit riktig tuff tycker jag. Men nu är den veckan över = skönt!
 
Igår så var jag med Olivia ifrån min klass, hon var här till halv nio och vi hade jätte kul! När hon åkte hem så blev jag trött typ på direkten och sen vid elva så var jag suuper trött och gick och la mig. Haha tidig fredag men gick upp klockan fem igår för att hinna duscha på morgonen(mitt tåg går 07.10...).
 
Idag så ska jag inte plugga någonting, städa mitt rum och sen lite senare åka iväg och äta lite mat hos Jessica. Hoppas ni har en mysig lördag ni med! ♥

Puss!

bra sugen....

Publicerad 2012-09-15 12:33:00 i Between heaven and earth



....på att färga mitt hår till rött, igen!

haha som ni ser på bilderna är det en rätt så stor skillnad mellan första dagen och nu.(dock ser mitt hår liiite ljusare/rödare än vad det ser ut på sista bilden) Och ja det är ju självklart, men det är endå bara mindre än två månader sedan jag färgade (typ 28 juli när vi var hos nathis har jag för mig)
och då borde det inte försvinna såhär mycket :/
 
men iaf, rött blir det nog snart idag!
 
 

Fredagar är underbara!

Publicerad 2012-09-14 17:32:28 i Everyday

hej på er, fredag = jag har tid att uppdatera lite här :D
 
har denna vecka haft träning måndag, varit med Kajsa i fredags (as kul!) och sedan direkt på fotbolls match med laget, sedan lite plugg i onsdags och träning igår som jag precis hann till tack vare franskan som jag återigen ger ett sista försök! Skulle gått på underbara innebandyn igår men blev inte så då.
 
okej nu måste jag skriva av mig lite angående innebandyn.
åååh jag har panik över innebandyn!! JAG älskar mitt lag, utan tvekan, vi äger! men jag kan inte hålla på som jag gör. Jag stressar sönder och är knappt lugn när jag sover? jag mår som bäst när jag spelar innebandy, så där ställer det sig lika...då kommer frågan om jag ska byta till örebro lag för att kunna få bättre tider med skolan och buss. usch fy vill inte lämna laget, jag få ta en ordentlig funderare helt enkelt.
 
haha några i min fina klass, lite av det vi hittar på under rasterna haha! :D
 

I'm aliiiiiive / Linda

Publicerad 2012-09-11 20:28:38 i Everyday

Men oj, ser att det blev rätt mycket text nu! Aja, då så får ni lite att läsa om ni har tråkigt! ;)
 
Haha ser att jag inte uppdaterat bloggen typ något på en vecka!?! Snacka om att tiden går fort när man har roligt... Tråkigt..? ;) Nej men har haft fullt upp + i onsdags så installerade jag bort internet på min dator och så fixa en annan tillbaka det igår till mig. Har saknat den lite(rätt mycket..!), men har mobilen och den är mer ett måste för mig ♥
 
Jag är en sån där person som oroar mig alldeles i onödan. Visst lite orolig kan man var men inte som mig... Igår natt så somna jag på kvällen och vakna mitt i natten(som jag ALDRIG gör) och var vaken i en timme. Idag i morse så försov jag mig(lite, men räcker för mig), huhuhu undra vad som händer inatt/på morgonen? Därför att jag oroar mig nu denna vecka är för att våran prototyp ska vara klar idag(vi blev klara!), hade matteprov idag(hade inte tränat jäätte mycket), fysikprov imorgon + så ska en renskrivning på engelska vara klar. Detta var/är bara denna vecka... :/
Kommer vara sjukt lycklig när denna vecka är över ♥
 
Hänt något annat? Köpt något annat? Nej tror inte det? JOOO, jag var ju på Batman med Amanda och några till i Fredags(som Amanda skrev om i lördags) och den var seriös den bästa film jag sett på lääänge, sjukt j*vla bra!! Obeskrivligt bra!
 
P u s s ♥

Två bilder ifrån i fredags ifrån min instagram ↓

Lisa och Viola, the happy girls...
Bio, godis, popcorn, cola, bra umgänge, kan inte bli bättre ;)

 

T I P S !

Publicerad 2012-09-09 12:46:00 i Inspiration


Make Up store´s - Concealer all mix
 
Hade läst om det och så efter att jag fyllde år förra året så bestämde jag mig för att testa på det!
Ångrar mig inte ett dugg, det är skit bra och täcker nästan allt som man inte vill ska synas i ansiktet.
Så länge man har puder eller fondaution över så blir det ett super bra resultatet!
 
Det kostar lite där efter tyvärr, har för jag gav 265:- för den då och tror priset ligger på ungefär desamma nu.
Men som sagt, det är värt det! och nu ett år senare så har jag fortfarande mycket kvar av den så den håller länge vilket är as bra.
 

Tagga!

Publicerad 2012-09-09 09:11:36 i Between heaven and earth

Om en timme drar jag iväg och spelar en träningsmatch (innebandy) och sedan drar jag nästan direkt till fröjevi och spelar en seriematch (fotboll)! så har tidsinställt några inlägg!

TAGGA :D
 

Kånken 15"

Publicerad 2012-09-08 14:01:00 i Inspiration

Åh fjällräven♥
Så snyggt med en fjällräven ryggsäck, och i detta fall så har mamma erbjudit mig att jag ska få en kånken i födelsedags present (bara för att hon vill att jag ska ha en ordentligare väska att bära alla böcker etc. med)
och då väljer jag mellan dessa, hur snygga?! jag skulle vilja ha en vanliga kånken (bilden längtsn er) för de finns i hur många färger som helst, men de är inte lika bra att bära runt tunga saker i och då är det kånken 15" jag ska ha.
 
Vilken färg/ modell av kånken föredrar ni? har ni några tips? :)
 

Publicerad 2012-09-08 12:20:00 i Fashion

http://nyheter24.se/modette/streetstyle/files/2012/08/ModetteStreetstyle_Kenza_2.jpg
Hon ger så mycket inspiration, läser hennes blogg som en slav haha. Kenza♥
 

18 dagar kvar!

Publicerad 2012-09-08 11:39:00 i Everyday

hihi kom just på att det bara är 18 dagar kvar tills jag fyller 16! jag älskar att fylla år men detta år känns det inte som om jag gör det haha, weird.
 
Filmen igår VAR SÅ HIMLA GRYM! jag hade mega stora förväntar och filmen levde upp till det till 99% , Batman säger jag bara, Batman♥ Han är den bästa super hjälten av de alla (enligt mig) , filmerna är heliga och jag älskar vad han står för. Alla vi tjejer satt och böla, några mer än andra, och vi var nog allmänt jobbiga att ha i en bio salong haha. men jag hade en super bra fredag med mina favvosar, saknade en men nästa gång kanske!
Bilder ifrån min instagram, följ mig! @A_skagerstrom
 
Idag ska jag städa, kolla på tv, käka godis och sedan ikväll kommer Emelie som det var allt för länge sedan jag träffade och äter skalldjur med min och hennes familj, mys! Har även några inlägg jag ska försöka få ifrån hjärnan ut till er...vi får se hur det slutar haha!
 
Och jag taggar även upp inför att spela två matcher imorgon, en fotboll och så min första innebandy match (tränings match) käärlek♥

ZUMBA

Publicerad 2012-09-06 21:14:29 i Everyday

hey u! har haft en bra vecka med klassen, franska, plugg och sport.
Har gått till halv sex både i Tisdags och Torsdags pga. franskan, men har efter MÅNGA om och men bestämt mig för att ta bort det. Men har hunnit små bekantat mig med några riktigt schyssta grabbar iaf så det är ju alltid roligt!
 
imorgon ska jag möta upp mamma och syster på stan en stund, min mamma fyller även år så grattis mamma♥
sedan ska jag på bio med mina favoriter, äntligen Batman jag o linda är övertaggade haha! Så blir inte mer bloggningen imorgon än kanske något tidsinställt.
 
puss o kram!
Zumba tjejerna ifrån igår, älskar er!
 
 

Keep your head high and your heart strong

Publicerad 2012-09-04 22:06:35 i Everyday

heej på er, herre min ge vad lång dag det har varit. Klockan ringde halv sex, tolv timmar senare SLUTADE jag skolan?! började halv nio...så en lång dag minst sagt. Och jag hade träning vid halv åtta så hade noga planerat att ta ett tåg vid 6 ifrån södra och sedan när jag kom till frövi hoppas på bussen några min senare direkt till linde. Tror du att det gick ett tåg när jag trodde det gick? nej självklart inte! så stressa till centralen (stannade vid södra ett tag och ringa pappa i ren panik av att missa träningen) och såg sedan när jag kom till stationen att tåget åkte. Men tog ett senare tåg och gav min pappa inget annat val än skjuts mig hehe... så jag kom till innebandy träningen endå! åh kärlek♥ men jag blir så ledsen av att tänka att jag kanske inte kan fortsätta inte iaf i linde..usch.
 
hade två timmars rast eftersom jag skulle gå på franskan idag (som skolan "smart" nog satt spåket utan för schemat = halv sex två ggr i veckan om jag fortsätter) då gick jag, Kajsa och Hanna till stan och åt mat och sedan gick runt i lite affärer och strosa, riktigt mysigt :)
 
tidig morgon imorrn med, så nu säger jag puss o godnatt!
 
puss och kram på er allihoppa som inte ger upp hoppet på oss fast uppdateringen är låg!♥



Hej där snygga du!

Publicerad 2012-09-04 20:16:38 i Everyday


Har tittat på den här jackan ifrån Gina Tricot ett bra tag nu. Sjukt snygg!! Vill så gärna ha en ny jacka men, tror eftersom den jag har nu inte är sönder, måste betala hela själv... 599 kr kostar den? Det är nog lätt värt det men måste också köpa en ny väska som den också kostar lite, hehe..
/ tjej som vill ha men har inte råd.

tredjeseptembertvåtusentolv

Publicerad 2012-09-03 16:15:37 i Everyday

Hej! Slutade tio i två idag, asgött! Detsamma imorgon och imorgon har vi föresten bara två lektioner :D Känner mig oehört glad nu och imorse när jag vakna kände mig helt tvärtom? Haha mitt humör går ↑&↓ nu... Var ju på dansen igår, nu går jag i gruppen typ avancerad 1 - disco? Haha det är sista och fortsättnings gruppen för Disco... Har dansat nu i fem år tror jag! ♥ Men kände att jag är helt ovig för kunde verkligen inte gå ned i spagat alls igår.. :( Men sen när jag skulle visa några idag lite fort så kunde jag jättebra..? Måste iaf försöka träna på det mer ändå! Puss, ha en fortsatt trevlig måndag!


Söndags ångest

Publicerad 2012-09-02 17:37:10 i Everyday


halv dålig men härlig bild på några av de bästa!

åh vad jag hatar söndagar! de är riktigt sköna ibland för denna dag får man ligga i en soffa och slappa hela dagen utan att få skuld haha. Och känner att det är precis det jag ska göra resten utav dagen! Ska sitta i soffan med smootihe i hand och kolla på Awkward marathon och vid sju kolla på nya awkward säsongen, Grymt! Men åkte vid elva iväg och spelade match med mitt lag men tyvärr med väldigt fel och orättvist bedömning slutade det i förlust. Men ser fram emot denna vecka faktikst. Vet att jag kommer skratta mycket med klassen och fast jag kommer gå till halv sex två gånger denna vecka så kan jag längta tills fredag då jag ska på bio med mina favorit tjejer♥
 


Veckan som gått

Publicerad 2012-09-01 15:43:00 i Between heaven and earth

ja det har ju inte blivit till så mycket bloggande i veckan, igen. Så för att att ni ska vara med lite tänkte jag dra igenom veckan lite!
 
Jag har...
-gått till skolan till halv fem i måndags
 och kommer göra det varje måndag...
-åkt på en förkylning
-men prövade ändå på zumba i onsdags med bästa lisa
-det var riktigt roligt!
-köpt popcorn på sf ist för fika med linda
-varit gottis bäste kund
-kollat på min träning + två fotbolls matcher
-spelat med 93:orna, utan att ha tränat i veckan
-pluggat
-gjort pannkaka, det blev pannkaka av det hela. haha.
 
jag ska...
-spela match med mitt lag imorgon
-fortsätta plugga
 
haha ja ungefär så. puss på er♥
 



“A woman is like a tea bag; you never know how strong it is until it's in hot water.”

Publicerad 2012-09-01 15:22:11 i Everyday

Hej hej! Gud vad skönt att det är Lördag idag. Har varit i Örebro en liten snabbis i förmiddags, köpte endast lite smått och gott som ni ser på bilden nedan! Kom på i morse att jag hela den här veckan kommer åka in till Örebro varje dag. Hehe imorgon så börjar dansen för mig(♥♥) och den är ju också i Örebro. Kommer typ bli så varje vecka... Inget mig emot men ändå ;) Ha en fortsatt trevlig lördag, jag ska städa mitt rum nu, ser inte såå brå ut och när mitt rum är stökigt så har jag märkt att jag blir deppigare..? Låter konstigt men sant!

I know you´re gold

Publicerad 2012-09-01 12:20:22 i Everyday

Hello there!
Lördag idag och jag ska...vara hemma, plugga, äta godis som jag aldrig åt igår, ta igen mig, tagga inför matchen imorgon samtidigt som jag hostar och snyter mig. Haha ja ungefär så.
 
Igår gick jag somsagt till Lisa vid nio, väl där gjorde jag smoothie åt oss och så blev vi dumförklarade ordentligt av hennes bror och hans kompis vilket jag tyckte var lite små roligt medans lisa ville sjunka genom jorden haha. Sedan kollade vi på en JD film, Gilbert Grape.
Hade det jätte mysigt som vanligt hemma hos Lisa, det var allt för länge sedan vi hade en film kväll!
Jag känner även att det är på tiden att träffa alla mina fina tjejer!! Inte bara på halvåtta kvällar utan kanske en fika tur, eller bio kväll, gustavsvik?!
 
 
ser ni vem killen till vänster är?
 
 

Om

Min profilbild

Amanda / Linda

Hej! Du har hittat dig till en blogg skriven av två tjejer med ett gemensamt intresse för mode och design som kommer synas här på bloggen. Vi bor utanför Örebro och går båda på Tullängsskolan med inriktningen Teknik. Följ vår resa och se vart den leder! Enjoy

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela