BYTE AV BLOGGDOMÄN

Publicerad 2013-01-19 20:59:25 i Everyday

ja nu ska ni få höra! det linda skrev i förra inlägget om att vi höll på att fixa var det att vi igår kväll bestämde oss för att byta till devote! så vi satt igår kväll/natt och fixade till den lite och nu är den klar för att börja blogga på.
Så vi hoppas att ni följer med oss dit, där stannar vi förhoppningsvis ett bra tag nu.
 
puss och hejdå till denna blogg, glöm inte att klicka in er på www.liittlethings.devote.se , japp vi körde med samma namn!
 
avslutar allt men denna vackra bild på oss två.
 
Tack och hejdå♥

Spännande!

Publicerad 2013-01-19 16:30:45 i Everyday

Amanda och jag har bestämt en sak... Ni får reda på det ikväll eller tidigt imorgon, hoppas ikväll..! :D Det är därför det har varit helt dött här idag tror jag...

Från gammalt till nytt - ♥

Publicerad 2013-01-18 21:24:42 i Design

Som ni ser ovan så är det en jeansjacka. Denna jeansjacka och legat och bara tagit plats i garderoben så igår kom jag på... varför inte göra den till väst? Har länge tänkt och köpa en jeansväst ifrån t.ex. Gina Tricot men de kostar otroligt mycket för "bara" lite jeans. Så då kom jag på idéen att istället få låta den här jeansjackan bara ligga så då klipper jag av armarna på båda sidorna och sätter dit tre st nitar på varsin krage = SKITSNYGGT blev det! Resultatet ser ni under.

Som ny! Eller nästan iallafall ;) Men kul och använda fantasin ibland ♥

ska in skaffa mig under året...

Publicerad 2013-01-18 19:53:00 i Between heaven and earth

 
Ja dessa pennor var väldigt länge sedan jag hittade första gången och har nu bestämt mig för att jag ska köpa de någon gång under året! får väl bli mitt lilla löfte till mig själv hihi att köpa något som kommer leda till att jag ritar mer förhoppningsvis blir även bättre på det! och även har jag som mål att fixa ombré och båda dessa blir förhoppningsvis uppfyllda inom snar framtid!
 
Detta är riktigt bra pennor som många använder, de har en smal och en lite tjockare udd! jag har tänkt köpa ett paket och det kostar ca 300:- kan inte bestämma mig om jag ska ha de på  bild 1 eller 2, vad tycker ni?
Har tänkt försöka rita finare hus bilder som jag då kan färglägga fint och även testa på massa annat nytt,gud så roligt ♥
 

Plötsliga Lyckan

Publicerad 2013-01-18 16:28:00 i Between heaven and earth

åh, hade väl en helt ok dag, lite ont i huvudet och allmänt trött och så kommer jag hem. Plötsligt ringer telefonen, det är ett okänt nr, jag svarar och på andra sidan luren är det Anton. Bästa, underbara Anton. Vi gick i samma klass under högstadiumet och ärligt talat var han jobbig i sjuan (hihi men du tyckte nog desamma om mig) men när jag lärde känna honom kunde jag inte förstå hur man inte tycker om honom! Han får mig jämnt på bra humör och detta samtal gjorde min dag, min helg! Att han ringde så spontant för att han mest ville prata och höra hur jag har det gjorde mig så glad, kram på dig en av mina bästa vänner ♥ du är så bra, för att du är precis som du är!
 
vi diskuterade bland annat om att snart träffas (sportlov/påsklov, sommar) och lite om minnen. Gud så jag saknar klassen!!
 
nu blev jag väldigt ledsen över att tänka att vi aldrig gå i samma klass igen, Men så glad över alla minnen och fler kommer det bli, bara inte som 9:b!

mums

Publicerad 2013-01-16 19:18:34 i Between heaven and earth

ja som sagt var vi uppe i linde idag och även mitt lag kom inte i topp tre! det var väl en hel okej dag, inte bara matte ekvationer utan lite roligare stationer fanns det också men lite annorlunda skulle jag nog velat haft det!
 
Linda o jag pratade om vaniljpanacotta häromdagen och jag blev så jäkla sugen på det att jag gjorde det ikväll och ska snart ner och värma lite hallon och blåbär, muuums!
 
Torsdag imorgon och då är det träning igen och snart fredag! vad jag hittar på i helgen är lite oklart fortfarande! match på söndag och jour lag på lördag är det jag vet händer, annars inte så mycket!
 
nästa helg hoppas jag på att vi på lördagen åker till norrköping och firar kusin + åker till en studio och tar familj och släkt foto till mormors 70års present! :D det var min idé faktiskt för tycker att det är så roligt, fint och viktigt att ta lite fina släkt kort som minne♥ vi har pratat om att åka på en färja hela skagerströms släkten också...får se hur det blir haha!
en bild ifrån helgen!
 
 

Blogg onsdag

Publicerad 2013-01-16 16:30:18 i Everyday

Hej! Jag har inte bloggat sen förra måndagen så tänkte passa på lite idag!? Har inte haft några roliga bilder att lägga upp eller inte haft någon insperation för att lägga upp något bra. När vi hade Halv åtta hos mig i helgen hos mig så tog jag inga kort, bara Amanda som gjorde!
Men ville bara skriva att idag har vi varit i Linde Arena och haft TC-kampen! Alltså vi och andra teknikcollege-ettor som blir blandade i grupper och så är det lite olika stationer som vi skulle utforska. Pris var det också men min grupp blev inte topp tre av tjugo...
 En bild jag tog igår

Skridskor

Publicerad 2013-01-14 19:00:21 i Everyday

måndag och jag kom på att vi har det rätt så skönt i skolan än så länge (tvi,tvi,ta i trä) för idag hade vi bara 40min matte , engelska sedan tog vi oss till max och åt där och gled sedan runt på isen i ett par timmar som vårt idrottspas! var riktit roligt faktikst :) 
nu sitter ja i soffan och det känns som om klockan är typ tio? men den är bara sju ju haha 
 
bjur på en bild ifrån idag, söta tjejer
 
 

We're at war

Publicerad 2013-01-13 14:24:00 i Fashion

hade tråkigt igår en stund så ritade lite på armen hihi, en lite fin "tatuering" som för mig symboloserar att jag älskar musik typ, även hur mycket lättare livet skulle vara om man hade dessa knappar hihi, men när jag väl ska tatuera mig (ca 2 år) så blir det inte denna iaf. Utan vill typ ha en fjäder, en betydelsefull text, en lite musiknot och nåt sånt i den stilen! armen,axel/skulderbladet,fotleden,nacken är ställena jag funderar på...
 

Sista "halv åtta hos mig"

Publicerad 2013-01-13 13:37:06 i Everyday

Jaha, så nu är denna roliga och mysiga grej över! efter typ 7 eller 9 månader? haha ja det har inte varit det lättaste att få en dag som alla kan på, men nu är det klart iaf och vinnaren blev lisa! och jag kom tvåa...suck! ;)
 
vi tog lite bilder som jag har fått skarpa order om att lägga upp här på bloggen, så självklart ska jag försöka fixa det! jag hanna o lisa stannade över natten hos linda också, var riktigt roligt! haha dock så har jag nog aldrig varit så trött under en övernattning som igår? tror det börjar ta på mig att jag sover för lite!! för somna om flera gånger haha
 
vi har även bestämt att vi ska börja ha träffar där vi lagar tre rätters och myser bara (ingen tävling alls alltså) och första gången blir när vi ska ge Lisa priset, så då ska vi ta med Pekkis också så vi blir jämnt antal och så stor två stycken för förrätten, två för varmrätten och två för efterätten! smart va? så det ser jag väldigt framemot!
en helt ofixad amanda ifrån igår! hur jag såg ut när jag fixat mig kommer upp senare idag.
 
 

Publicerad 2013-01-12 11:30:00 i Everyday

hej på er, tänkte bara kika in lite! har funderat ett tag nu sedan jag fick ett SD-kort som man kan filma med att göra en hår video...så ska försöka fixa en idag! så kika in lite senare så kanske den är uppe! måste göra en idrotts sak först bara...
åh så härliga sommarbilder, suktar efter sommar och värme.
 

11-01-2013

Publicerad 2013-01-11 22:16:03 i Everyday

hellloooo, fredag idag om jag fattat det rätt? ;)
 
Vanlig okej skoldag, med lite extra skratt såklart också med mina galna tjejer i klassen. Efter skolan gick jag lotta och kajsa till Wasa och fikade lite och bestämde en sak till alla hjärtans dag hihihi.
 
har varit och ätit hos eva o bosse nu på kvällen och sitter nu o kollar på Teen Wolf som är riktigt bra faktiskt, så därav har det tagit typ tjugo minuter att skriva detta än så länge hehe
imorgon är halv åtta igen (äntligen) och denna gång blir det för sista gången, och vi är hemma hos linda där jag även ska sova över.
Och på söndag kväll är det match emot ÖSK, kan hända att jag spelar back...gud så nervös jag kommer vara isåfall haha
 

en ego i repris, men la på en annan effekt på som gjorde bilden lite annorlunda!
 

Rommé

Publicerad 2013-01-09 18:08:00 i Everyday

yaaay, jag håller på och taggar upp inför rommé, woop woop! slippa en onsdag i skolan (dock ta ledigt) men så värt för att åka skidor med härliga tjejerna! så om två veckor, då jäklar! och om en vecka har vi inga lektioner på onsdagen heller, utan då ska vi upp till linde och göra någon slags kamp (haha för teknik lärare innebär denna kamp att vi löser problem har jag fattat det som...) men iaf, det måste ju vara roligare än att ha en vanlig scheten onsdag som idag då vi hade matte,kemi och fysik, alla i en och en halv timme, fy!! men på slutet av fysiken stod jag o lotta och hoppade i försök att göra "luft-high-five" höhöh.
 
har suttit och läst lite sidor i kemin som vi ska göra tills imorgon...fatta typ hälften men aja det löser sig, hoppas jag...haha! tänkte börja med en idrotts grej som ska in nästa vecka någon gång.
 
haha måste alltså slitna mig härifrån, hejsvejs!
saknar sommaren och mitt röda hår!! men i vår så känner jag det är dags att pröva något nytt, ombré!!♥
hoppas jag passar i det...!
 
 

Let me kiss you

Publicerad 2013-01-08 17:46:53 i Everyday

 
One Direction's nya låt/musik video, kiss you! vet inte riktigt om självaste låten i sig är så bra (dock fastar den väldigt lätt i hjärnan) men med musikvideon till så blev den riktigt rolig och bra!
 

Sessan

Publicerad 2013-01-07 14:14:00 i Photo

En bild jag nyligen tog på min äldsta katt, Sessan♥ älskar hennes fina ögon!
 

Glad tjej

Publicerad 2013-01-07 12:39:39 i Everyday

Yes! Denna vecka har vi chillschema i skolan, därav lite mer och göra hemma... Men ändå!
 
Idag hade vi bara en lektion så vi slutade innan 10 och på onsdag så skulle vi bara haft en lektion men den är inställd så ledig/jobba hemma dag på onsdag! ♥ Kom på också att det är en av de bättre sakerna med skolan, kicken/rusen man får när läraren säger att man är ledig en dag som är egentligen en vanlig skoldag... ;)
 
PUSS HEJ / glad tjej
// collage by me. Hittade dessa tre inspiraitonsbilder från we♥it

du är patetisk

Publicerad 2013-01-06 19:10:00 i Movies

haha åh, har legat inne och verkligen bara degat hela långa dagen! men tänker att nu drar skola och sånt igång igen och även träningarna ordentligen så lika bra att vila nu när jag kan ;)
 
har bakat en god kardemumma kaka, och kollat på tre kärleks filmer haha och även då självklart gråtit en skvätt til iaf 2 utav filmerna...typisk tjej? JA.
blev att kolla på LOL, A walk to remember och The lucky one, ni som sett alla vet nog i vilka två jag grät i :')
Alla tre är riktigt bra, så om ni inte sett någon av de så tycker jag det är dags att ni gör det!
 
Nu känner jag mig helt emo depp efter alla filmer, så byter över till supernatural ist! tänkte OTH men vill inte gråta mer idag hehe.
 
Åh såg ni jvm finalen igår? besvikelse, big time! riktigt bra match dock, men så nej...
 
Tumblr_mg0gqpqrav1rln8vao1_500_large_large
sökte runt lite och tydligen "Nicholas Sparks" gjort massa filmer som jag älskar! dessa ovan är några av mina favoriter, så nu har jag en ny favvo regissör/manus författare!
 
dock har jag inte sett filmen som är på andra raden till vänster! "safe haven" heter den tydligen och kommer ut i vår, haha annars så skulle jag säkert sett den haha! så det blir en film jag måste se i vår,verkar jätte bra!
 

Stor inspirations källa

Publicerad 2013-01-06 15:43:33 i Everyday

okej, ni har nog märkt att Kenza är en stor inspiration för mig, även linda. Och jag blev så kär i denna outfit galet fin! detaljerna,mönstrerna, väskan, håret, allt.
 

kaos

Publicerad 2013-01-06 12:33:20 i Everyday

haha ja resultatet av en uttråkad amanda på sista dagen på lovet, charmiga bilder, right? 
haha mening var ju att jag skulle göra lite olika känslor, jaja ni får väl gissa fram själva vilka känslor det kan tänkas vara hahah
 

tagga skola

Publicerad 2013-01-06 11:56:24 i Everyday

ja som sagt, imorgon börjar skolan för tullängsskolan! jäkla lärare som sätter sina studiedagar under lovet!! inte schysst :( men aja, bara att gå upp och dra iväg, går till fem imorgon så måste ta sex tåget hem haha livet.
men i veckan drar saknade innebandy igång som jag har längtat! ♥
haha hade fett tråkigt i morse så ni ska få ett litet collage senare på lite olika känslor...fin fina bilder! 
men idag ska julen bort, så måste dra och plocka ner granen nu! 
 

6 Januari 2013

Publicerad 2013-01-06 10:13:00 i Everyday


Utdragen text ifrån låten My kind of love -  Emeli Sandé

Hej Söndag! Åh imorgon är det måndag och skola för min del. Vet att en del bärjar på tisdag så jag börjar fundera på varför inte vi gör det? Idag försökte jag gå upp hyffsad tid och det blev kl.09 men känner mig trött just nu. Måste ta en dusch också. Jag är sån där typ som är jäätte seg på att gå in i duschen men när jag väl är där så är det det bästa som finns ♥ Har inte så mycket mer att säga förutom att ni får ha en bra söndag, sista på lovet. Sen blir det bara att längta till sportlovet, påsklovet och sen sommarlovet... Hihih mycket som ska hinnas klar innan dess också..!

ibland gillar jag inte rubriker

Publicerad 2013-01-05 14:01:04 i Everyday

tjena mitt bena , haha!
 
började lördagen med att äta lite brunch, sedan tog jag mig en tur på löpbandet! om några minuter är det dags för jvm final, har faktiskt riktigt lust att se den! sverige-usa, heeeja sverige
 
senare idag kommer det lite gäster hit, det kommer nog blir riktigt trevligt! skulle ha gjort något med moa papola och alex men de får bli någon annan helg ist! haha vet ni? jag ska testa på cheerleadning i vår med lite vänner! hahaha kan se mig själv, ovig och innnebandy och fotbolls spelare i grunden, typ ramla stup i kvarten..meeen det blir nog en upplevelse! :D
 
406371_10150959116888616_1614833346_n_large
yeah, I wish...
Tumblr_m39iyhjz8e1rnayg2o1_500_large
haha oj vad jag har svårt att se mig själv som en av de! okej, kanske en av de som står underst och får all tyngd på sig...haha aja det blir kul!
 
 

H&M - Jeans

Publicerad 2013-01-05 13:55:17 i Design

Under här ser ni några snygga outfits jag har satt ihop imed kläder ifrån H&M, rätt enkla men ändå snygga!

Alla har gemensamt att de har något slags jeansplagg på sig.

mysigt

Publicerad 2013-01-04 18:43:49 i Everyday

ja idag åkte jag som sagt in till örebro! väl där träffade jag kajsa och vi gick runt på stan och pratade om det vi missat under lovet och så vi tog en fika på epresso house! 
mysig dag med andra ord, nu sitter jag i sängen med datorn i famn och lyssnar på bra musik!
väntar på att linda ska ringa så även vi får prata ikapp oss, nu ringer hon så puss hej!
 
fikat, riktig god hallonpaj!
 

Kenza style

Publicerad 2013-01-04 16:38:00 i Fashion

Eftersom jag läser Kenzas blogg typ 1000 gånger på dag och hon är/har varit utomlands i två veckor nu så måste jag bara lägga upp några himla, dösnygga outfits från hennes blogg som hon lagt upp.

Så snygg kjol!


Jeansshorts med en vit topp till, riktig klassiker som alltid är så snygg!

Älskar alla hennes guld och små deltaljer!

Örebro

Publicerad 2013-01-04 12:12:12 i Everyday

hello friday! och eftersom det är fredag för andra gången på lovet, betyder det att på måndag drar skolan igång igen vet inte riktigt vad jag tycker om det..haha har saknat mina galna vänner såklart men att få tillbaka alla prov/uppgifter näe...det ser jag inte fram emot haha.
 
men idag blev det lite spontant bestämt nu på morgonkvisten att jag ska ta mig in till örebro för att träffa och fika med saknade Kajsa :D så det gör jag idag! ikväll blir det nog lite filmtittande med lisa igen, och kanske hanna! 
 
ha de så bra, puss hej!
 

2 oldies

Publicerad 2013-01-04 11:15:44 i Everyday

// två bilder från förra året någon gång, typ höstmånaderna? Tänkte att jag skulle lägga upp frukostbilden då men det blev inte av för den var inte så fin men så redigera jag den lite nu så blev den bättre! Eller börjar fundera nu om jag redan lagt upp den bilden ändå? ;)
 
Idag blir det att ta det lungt, tänkte skriva ned mina nyårslöften så att jag verkligen ska hålla dem! Såg på gårdagens inlägg att jag blev trött, värsta sämsta avslutet det blev på det. Haha

January 3, 2013

Publicerad 2013-01-03 19:54:27 i Everyday

Ojojoj, snacka om att jag är påväg att vända på dygnet... Vill inte det då är skola på måndag. Men har haft tre/två riktigt roliga dagar iaf!
 
I Tisdags så kom Lisa till mig och sov över. Vi såg på fyra True blood avsnitt(grymt!), sen fick vi någon idé att vi skulle gå hem till henne(mörkt..!) när klockan var 22.00 för att hämta ostbollar så då gjorde vi det, sen så gick vi hem till mig igen och såg på Bilar 2. Klockan blev runt ett när den var klar, vi tänkte att vi skulle lägga oss då men nej, haha det kunde vi absolut inte så då låg vi i sängen och prata och skratta tills klockan blev runt fyra på morgonen och då slockna vi!
 
I onsdags då(igår) så hade Asha typ fest~kalas så hon hade bjudit några av hennes vänner hit och ja, jag var med de fast de prata somaliska rätt ofta så jag fatta nada men det var ändå jätte kul! Men vi satt och prata/ gjorde lite andra små saker HELA kvällen, vi såg inte på en enda film och ändå gick vi inte och la oss förrän 06.00 imorse. Känner mig inte alls trött nu..? Eller jo, bara för att jag skrev sådär så känner jag mig plötsligt jätte trött!?
 

två dagars paus

Publicerad 2013-01-03 19:06:56 i Everyday

hej, har haft en liten kort paus nu i ett par dagar, i onsdags åkte jag en stund in till örebro för att följa med lisa till en specifik fisk affär, så kände mig som en bra vän som följde med för hennes skull ^^
 
idag har jag åkt buss till garphyttan och bland annat kollat på hockey, haha en riktigt spännande match faktiskt! så får väl se till att kolla på finalen på lördag också!
 
nu tänkte jag inta soffläge och göra som alla andra kvällar, kolla serier! och som de senaste veckorna, blir det supernatural♥ 
 
 
haha såg denna lista på min kompis Nathis blogg, så klockren tyckte jag hehe
 

första januari tvåtusentretton

Publicerad 2013-01-01 15:24:00 i Everyday

- bild ifrån igår från instagram @amandaskagerstrom -
 
Hahah tänkte skriva tvåtusentolv, men det sörru går ju inte längre! nytt år, nya möjligheter.
Undra vad detta år kan ha att bjuda på? Det jag vet är att jag fyller 17 (så ovärd ålder) och att jag slutar ettan....och att jag ska se till att sommaren blir as grym!
 
hade en bra kväll/natt igår iallafall, i vissa stunder lite små seg men i överlag en as rolig kväll med fina vänner! det var mycket finare och roligare att vara i örebro vid midnatt med tanke på raketerna så det var roligt!
 
idag är jag förjäkla trött, hänger knappt ihop, så har legat i soffan och med täcke över mig och kollat på supernatural hela tiden, är typ i halva säsong 3 nu, finns nio weeeho!
men bött nyss track helt och kollar nu på ett avsnitt av mitt underbara OTH ♥
 
 

Chocolate cupcakes

Publicerad 2013-01-01 11:11:00 i Photo

Dessa bakade jag igår på nyårsafton som vi skulle äta på kvällen! Blev faktiskt jättenöjd med de för att bakat helt själv!
 
Receptet tog jag från en helt vanlig cupcakes bok ifrån Ica, chokladcupcakes. På så har jag endast mörkblockchoklad & strössel ♥

Om

Min profilbild

Amanda / Linda

Hej! Du har hittat dig till en blogg skriven av två tjejer med ett gemensamt intresse för mode och design som kommer synas här på bloggen. Vi bor utanför Örebro och går båda på Tullängsskolan med inriktningen Teknik. Följ vår resa och se vart den leder! Enjoy

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela