Weekend

Publicerad 2012-11-30 21:14:25 i Everyday

Ljuvliga helg!
 
Känns som denna helg kommer blir bra, har lite gäster här ikväll och imorgon blir det Marieberg för att handla julklappar! På söndag vet jag inte riktigt vad som händer men vi har inga läxor eller prov, ännu som jag vet.
 
Fick höra hur jag låg till på matten i skolan och vilket betyg jag troligtvis får, och mycket bättre än förväntat! Tror jämt att jag är dålig på allt *positiva jag*, men just matte vill jag ha högre betyg i.
 
De här små örhängerna köpte jag på Gina i Tisdags, de är enkla och har fått hängt i mina öron sen dess. Jag använder sällan örhängen nu men tycker det är otroligt fint!
Jag har nu två hål i ena örat och ett i andra. Vill ta ett till hål i varje öra så det blir tre-två. Kanske blir nu när det är vinter..?

And so I begins

Publicerad 2012-11-30 19:14:23 i Everyday

hey!
 
idag är det ju äntligen fredag igen!! veckorna går bara snabbare och snabbare, snart är det jul!
 
om en stund får jag lite besök av härliga lisa och hanna, vi ska fortsätta på vårt saw marathon, och idag lyckades vi övertala hanna , som egentligen haaatar skräckfilmer, att kolla med oss så det blir ju intressant ;)
 
hade prov idag som jag bara vill glömma att jag haft. Helgen däremot blir nog väldigt bra! imorgon ska jag ut och fota med hanna, sedan på kvällen blir det första julbordet för iår, erica kommer hit och äter med oss inför att ellen ska åka ut och resa, så vi tjejer ska ha julklapps byte också :D
 
tre oredigerade bilder, visst är det mysigt med lite julpyssel!
 

I'll get it, if you need it

Publicerad 2012-11-29 18:43:00 i Everyday

Hej! Imorgon är det fredag, veckorna bara rullar iväg! *glad* Första december på Lördag och då ska jag in till Örebro och köpa julklappar. Det kommer snart vara jul också och jullov ♥
 
Ville bara svänga in här och säga det, känner mig otroligt glad nu. KANSKE för att vi inte har några läxor, höhö...

orkar inte.

Publicerad 2012-11-29 18:05:59 i Everyday

Härliga tjejer♥
 
hej på er! torsdag och jag borde egentligen sitta med näsan nere i fysik boken eftersom vi har prov imorgon ,direkt på morgonen! näe usch jag kan ingenting så vill inte.
 
klippte mig igår påtal om allt och inget!  lite mer än en halv dm måste det varit iaf, och så framme vi ansiktet såklart! ingen wow skillnad men jag tycker det blev bra :)
 
i måndags var vi ju på bodaborg! det var as roligt, haha vi klarade 17 st banor! barapapapa awesome. Vi skrattade som några fåniga 12 åriga tjejer haha men gud så roligt vi hade det! och man har en del att skratta åt  i skolan efter det hahah :')
 
ska försöka fixa en dag antingen imorgon kväll eller kanske i helgen för att gå ut och fota Hanna igen! vi hade det så bra förra gången så hon ville att vi skulle göra om det och självklart jag med.
 
kommer nog upp ett inlägg ikväll på min klänning jag har tänkt ha på julafton/nyår, så kika in lite senare!
 
 
 
 

You told me a story I never forget.

Publicerad 2012-11-27 17:30:54 i Everyday

Känner att jag måste bli lite bättre på att uppdatera! Måste börja ta lite mer kort med kameran.Har nog lite att visa er om jag tänker efter..?
Beställde hem nyss en kjol ifrån H&M som jag tänkt att jag ska ha på julafton+nyår. Jätte fin är den..! Sen så har jag kommit på att jag börjat köpt mer enkla tjocktröjor. Köpte en till tjocktröja idag i färgen grå ifrån Gina(har i grön). Köpte även små silvriga kors örhängen där, typ jätte söta..!
Men känner mig aptrött just nu. Ska nog gå och sova i typ 20 min och sen måååste jag träna tills ett matteprov som vi har imorgon, dock är det inget som läraren kommer ta in och rätta(vi skulle få rätta själva) men han sa ändå att det var prov!
 
Enjoy! ♥
 

Linda and I

Publicerad 2012-11-26 15:35:00 i Inspiration

Dessa två bilder påminner mig väldigt mycket om mig och linda haha speciellt sista! ser ut som om oss och kan verkligen se oss två sitta där!♥
 

Bowling!

Publicerad 2012-11-26 11:54:36 i Everyday

Ja, alla på tullängsskolan är lediga idag för att vi hade öppet hus i Lördags i skolan! Var så skönt att vakna i morse och visste att man inte behövde stiga upp. Amanda och några i hennes klass drog ju till Boda Borg idag, det skumma var att jag och Erica i min klass kom på idéen att åka till Boda Borg med våran klass också... Men sen ändrades planerna och så de som vill i min klass åker och bowlar ist :) Kommer vara sämst, då är jag seriös. Har inte bowlat på över 6 år och då körde jag med räcke? Herregud, hur ska detta gå...

Lediga = Boda borg

Publicerad 2012-11-25 22:26:19 i Everyday

så härligt! imorgon får vi vår första lediga dag (alltså bortsett ifrån höstlovet) och då har jag o alla tjejer i klassen bestämmt att vi ska till boda borg och röja runt! blev nästan alla tjejer och några killar, så vi delar in oss i två lag och såklart kommer mitt lag KROSSA. Mahahah.
 
Så det blir icke någon sov morgon för mig, utan samma tåg som vanligt ska jag ta för att kunna möta upp de andra innan vi tar bussen till karlsskoga! Sedan har jag en skön veckan framför mig, utom det att vi har prov på fredag...men på onsdag ska jag både försöka hinna med att klippa mig + gå på bio med papola och alexandra :D haha blir breaking dawn (igen för min del) för att de ville se den och vi har alla tre gratis inträde i linde, så vi kör på det! och den var ju bra och nu får man säkert ett annat intryck av det :)
 
 

Changed?

Publicerad 2012-11-25 13:00:00 i Photo

Bild ett är ifrån när jag konfimerade mig i åttan och den andra bilden (till höger) är ifrån i sommras då jag slutade nian. Hitta konfirmations bilden och tänkte, oj jag har faktikst förändrats lite på ett år? Det var håret jag mest reagerade på! det har växt väldigt mycket på ett år bara herregud.
 
haha observera också hur himla blek jag var i somras (och är nu också) hoppas det har något med ljuset att göra! jag menar båda är tagna ungefär samma datum bara ett år senare.
 
vad tycker ni, har jag förändrats? Inga dratiska såklart, men några små finns ju!
 

I am a ghost

Publicerad 2012-11-24 21:14:33 i Everyday

bilder ifrån de senaste dagarna från min instagram @amandaskagerstrom
 
tillbaka ifrån huvudstaden!
 
ja, och jag har haft det riktigt bra. Igår så checkade vi in och sedan la oss på rummet innan det var dags att gå ner till slottet och äta mat! 3 rätters, för jäkla gott alltså! Riktigt fint hotell/slott och rum. Vid 9 började ledin's konsert, bättre än förväntat för min del. Så det är ju bra. Hahaha dock tror jag att jag max såg 6 människor som var ungefär i min ålder eller mindre, haha sedan i bussen på väg till hotellet så blev det ledin allsång, satt där på bussen med min syster och kände mig som en riktig 40 plusare heheh.
 
 
Idag var det shoppning i stockholm som stod på schemat. Har nu ont i huvudet,ben och fötter. Vilket blev resultatet av at ha gått,gått, och gått. Men har hittar ett par saker som jag tycker riktigt mycket om så det var det värt. Blev inte jätte mycket för min del faktiskt, men sedan var det rätt så dyra saker jag köpte så det gick jämnt ut. Lite julklapper fick jag självklart hem också, dels en till Linda och sedan en till ett julklapps byte jag ska ha med min syster och mina två halvsystrar.
 
 

Where is the love?

Publicerad 2012-11-22 17:59:29 i Everyday

Shit vad trött jag är!! helt sjukt, vill lägga mig och sova i minst 12 timmar i streck. Men måste göra lite läxor och lite små saker först...imorgon åker jag o familjen till stockholm! "åh ska hon kolla på shm?" tänker säkert många, men haha nehedu , det ska jag inte. Utan mamma o pappa bestämde av vi skulle kolla på tomas ledin tillsammans och såklart blev det samma dag som shm...hahaha hemska ironin :(
 
men när jag bortser ifrån det så blir det nog två riktigt bra dagar där med familj,musik,shopping och hotell!
 
idag började vi med en del i teknik 1:an som kallas för "kreatören" kan bara säga att jag tror jag vet till 85% nu vad jag ska välja som inriktning till våren! design och produktutveckling kan nog verkligen vara något för mig!
har jämnt haft den som 1, men nu på senaste tiden som 2 då jag tyckt samhällsbyggande och miljö verkar roligt! men detta, ujuj helt underbart!! så många roliga kurser så det är sjukt :D
 
 
 

Dansa som om ingen ser

Publicerad 2012-11-21 16:48:00 i Everyday

Onsdag, härliga onsdag!
 
Slutade tjugo i två idag, alltså hann jag med 2 tåget! fy så härligt♥ både jag o linda faktiskt, så vi satt där och pratade om sånt vi har missat under varandras dagar! har inte gjort särskilt mycket sen jag kom hem...men snart kommer päronen + syster och halv syster (erica) hem så då ska vi baka pepparkakor!! namnam.
 
 
resultatet av en utråkad amandra framför datorn ibland, brist på fantasi försökte jag ta en bra "löv" bild! men slutade med denna, haha muppbild.
 
 

Inte alls så lyckat...!

Publicerad 2012-11-19 17:50:37 i Everyday

Imorse när jag åkte moppe till skolan så vurpade jag med den. Halt ute och en Linda som lutade sig alldeles för mycket när hon svängde så då plötsligt låg hon på marken. Men skadade mig inte direkt, lite blåmärken här&där... Hahah min första tanke var "åh, nej nu hinner jag inte med tåget"! -.-'
Annars så känner jag mig väldigt glad. Matteprov som blev rätt lyckad i fredags och bara en läxa tills på fredag! Blev sugen på att baka något gott ikväll, kanske den klassiska kladdkakan. Var länge sen!
 
Sant!?

En liten önskelista 2012

Publicerad 2012-11-18 12:51:43 i Between heaven and earth

Här ser ni lite vad jag önskar mig till julklapp! Sedan är det lite mer + det vanliga som typ, pengar,presentkort,biocheck etc.
haha dock måste jag komma på lite mer att önska mig, fick höra av mamma att hon inte ville bara köpa filmer o serier till mig och att jag önskade för mycket sånt,haha för har typ minst 15 filmer till jag skulle vilja ha...
 

Tusen gånger starkare

Publicerad 2012-11-18 12:33:12 i Everyday

Tänkte gå o sätta mig och kolla på denna film nu, ↓, til min stora förvåning har jag börjat kolla på lite mer svenska ungdoms serier/filmer, har inte tyckt om det alls förut!
igår åkte jag o pappa till farmor! hade en jätte lugn och skön dag där, fick hem ett par sockor som farmor hade gjort, gudomliga hihi ^^ på kvällen kom bästa lisa hit och så kollade vi på saw 1&2. riktigt bra filmer faktiskt :)
vi ska fortsätta kolla på de andre någon annan dag!
 
idag ska jag kolla på film och plugga, ska kanske till emelie senare idag och kolla på ännu mera film! liiivet♥ tipsar om vi kollar på någon riktigt bra!
 
så vackra. Vi drack våran första julmust också, herregud mamma gjorde även lussebullar igår
julen är ju fasiken snart här!!
 

Skola, bio, mys, gott, jobbigt, lättad

Publicerad 2012-11-17 12:35:01 i Everyday

Denna vecka i skolan har varit jobbig. Riktigt glad att den är över nu! Vi hade matteprov igår och ja, gick hyffsat! Jag tänkte i onsdags "åhh, tänk när det är lördag. Vad jag kommer vara glad då." Och nu sitter jag här *glad*. Tiden går så fort.
Men var ju och såg Breaking Dawn igårkväll och... asså jag vet typ inte vad jag tycker? Tyckte det var lite "tohappy" på slutet..? Aja, trodde inte den skulle vara så som den var... :) Men lätt värt pengarna på!
 
Åhh, känner mig så ledsen också. Jag har slutat på dansen för denna termin(dock typ bara 3 ggr kvar) för att jag inte har gått så många tycker jag och hänger inte alls med då på samma sätt :'( Känner att mitt hjärta håller på ock spricker... Så nästa termin har jag och Rosalie(hon jag dansar med) bestämt att vi ska testa något nytt..! Mer har vi inte bestämt än..!
Ha en fortsatt bra lördag!

- han växer i mina ögon!

Publicerad 2012-11-15 20:54:00 i Music

okej, jag var för en stund en sån där typisk jb fan, men sedan tröttnade jag på honom och tänkte inte så mycket mer på det. MEN detta år har det ändrats igen, fyfan allstå! några av hans senaste låtar är ju för grymma. Och jag tycker även han ser jäkligt bra ut. Bjuder på två favvo låtar, men skit bra videos!
 

I've been everywhere looking for you babe

Publicerad 2012-11-14 21:52:00 i Everyday

haha känns som torsdag idag, skit också att det inte är det!  
 
skolan rullar på och känns som om det går heelt okej just nu, hoppas ´jag bara inte glömt något. Haha skulle vara så typiskt mig :(
 
kollade klart på tb säsong 5 i veckan, o maah gaahd, vad bra det är. Haha jag är en riktigt vampyr freak! älskar tb, tvd och twilight filmerna haha!  på tal om vampyr serier, har ni se dem nyaste av the vampire diaries ? ett tips jöö, så bra att jag inte vet vart jag ska ta vägen haha.
 
måste börja fundera på lite julklappar också, min önske lista kommer upp här lite senare :D
 
 
 Tumblr_md7495lbsv1qik2bvo2_r2_500_largeTumblr_md7495lbsv1qik2bvo1_r2_500_large
 
 

TAGGAD för....

Publicerad 2012-11-13 16:53:36 i Everyday

 På Fredag så ska jag, Amanda och Lisa på Breaking Dawn part 2! Taggad till 1000!! Tror den här kan bli en av de bättre Twilightfilmerna..! ♥

Update

Publicerad 2012-11-12 18:21:19 i Everyday

kom på att jag inte gjort så mycket inlägg i helgen (typ alls) så kan ju ta mig lite tid nu och uppdatera er med vad som har hänt.
 
Har ju spelat innebandy hela helgen. I lördag var vi i åsbro och spelade 96 Dm, vi är bara 4 96:or och det slutade tyvärr inge bra. Så vi spelade 4 matcher i lördags, sedan i söndags var det dags att spela 4 matcher TILL, denna gång för 97 dm! Då gick det betydligt bättre och vi spelade som en lag och var positiva hela dagen. Sedan så spelade vi en avgörande match och tappade det tyvärr helt. Ett enda mål kunde ha gjort så vi hamnat i final, så det blev en del tårar och dysterhet efter, men jag hoppas på att detta inte går ut över vår serie som även den går riktigt bra för oss. Hellre att vinna serien än dm, right? :)
 
Så idag känner min kropp av att jag har spelat 7 matcher i helgen haha (97:orna spelade 8, men vi 96:or fick stå över en match under 97 dm)  så är glad att vi inte hade något mer än klättring och trampolin under idrotten! räckte med att jag tog tag på några mindre "handtag" på klätterväggen för att jag kände av hur ont jag hade i hela kroppen haha.
 
måste ju självklart också berätta om i fredags då jag åkte till lisa och mötte upp hanna, linda och vår otroligt saknade f.d klasskompis anton♥ ååh så mysigt vi hade det!! jag var dock tvungen att dra hem tidigare för att lägga mig i tid inför dm men njöt varje minut som jag var där!
 
nu blev det mycket text! puss hej
 

Nej, har inte alls tråkigt..!

Publicerad 2012-11-10 19:16:00 i Everyday

Det är lördag, jag är hemma och internet funkar knappt *suck*. Försökte ta en ny profilbild till Fb idag också, blev inte så lyckat. Ändrade säkert profilbilden 5-6 gånger? Men ändrade sedan tillbaka till den jag hade ifrån början. Tycker så synd om min "fbkompisar" som troligtvis fick stå ut med det. Men vill byta bild men har inte hittat någon bra som jag veerkligen vill ha än så... ja då blir det resultatet.

// Bilderna nedan är ifrån min instagram - den första är ifrån igår och den andra ifrån idag. Samma tröja, jag äälskar den! Köpte den i Torsdags på bikbok. Den är mjuk och varm ♥
Kommentarer (0)

True shit

Publicerad 2012-11-10 12:19:18 i Everyday

Igårkväll hade jag det super mysigt. Fast nu saknar jag min gamla högstadieklass så sjukt mycket mera! Jag kom hem lite innan tolv igår och somna typ då på direkten. Det är så himla mysigt med massa skratt och massa prat. Haha, vi skulle ha sätt flera harry potter filmer men såg bara en. Resten av tiden så var harry potter intromusiken i våran bakrund hela tiden!

Fredag

Publicerad 2012-11-09 18:20:21 i Everyday

ja, varför inte ett fredags inlägg när vi endå haft onsdag och torsdag?
 
Kan ju börja med att säga hur jäkla skönt det är med helg!! ikväll ska jag som sagt bort till lisa och träffa lite vänner, speciellt en otroligt saknad kille! lite bilder ska jag försöka ta.
 
Har haft en konstig,spännande, jobbig och rolig vecka. Har börjat planerat lite för saker jag har funderat på flera år men som jag nu funderar på att ta tag i när min vän kajsa även är väldigt intresserad av det. Så får se hur jag gör med det hela, vill verkligen detta...hm..
 
 
pusshej!
 
270706-9-1333679403753_large
vill bara ut och resa!! (haha tycker det ser lite roligt ut att hon av alla ställen pekar på norge/sverige ahah)
 

Fredag.!

Publicerad 2012-11-09 18:13:39 i Everyday

... och så sticker jag & Amanda till Lisa hela kvällen för att sedan träffa Hanna och Anton där också! Då vet ni vart ni har oss hela kvällen.
 
Ha en härlig fredag och njut varenda sekund ni kan, puss!

Jag kommer ihåg att den här bilden var en av de första bilderna(snart ett år sen..!) jag tog med min systemkamera, blev väldigt nöjd då och tycker den är lite mysig nu!

Three little photos from some of Kenzas latest outfits.

Publicerad 2012-11-08 21:17:50 i Everyday

 
så snyggt
@kenzas

torsdag

Publicerad 2012-11-08 21:03:29 i Everyday

Hej! hehe tyckte det skulle vara kul med ett "torsdags"inlägg eftersom Amanda gjorde ett "onsdags"inlägg igår! Asså fatta, snart har redan första veckan efter höstlovet gått. Då är det bara sex veckor kvar till jul nästa vecka!!! Måste börja fundera ut julklappar att köpa till varje person? Hmm... alltid lika svårt och blir alltid i sista sekund.

Idag så hade Bikbok 50% rabatt på ALLA varor i butik! Såklart var jag tvungen att gå dit och se om jag hitta nå efter skolan. Har velat länge haft speciella gråa hoodtröjor ifrån de och har tänkt att jätte länge skulle köpa någon/några men har inte blivit av men idag, hitta jag en ^^ ♥ En enkel grå tjocktröja, kylarns bästa plagg.

onsdag

Publicerad 2012-11-07 17:21:46 i Everyday

hej på er!
 
ligger just  nu i sängen och kollar på säsong 5 av true blood, så bra! åkte fören gångsskull hem med kvart i tre tåget så började kolla på tb direkt, försov mig imorse och kände för att bara ta det lungt. Sedan måste jag göra lite läxor...på fredag så ska jag äntligen få träffa en otroligt saknad kille ifrån min gamla klass, gud så underbart!♥
 
Sedan så består hela helgen av att spela innebandy/dm! hur härligt blir inte det?! :D
 
puss o hej!
 
åh fina minnen och bästa vännerna!♥
 

Ooooh, måndag imorgon och INTE höstlov längre.

Publicerad 2012-11-04 19:17:43 i Everyday

Imorgon börjar allvaret igen då. Jobbigt tycker jag. Men måste bli lite positivare, är så himla negativ att jag jämt aldrig kan något och det blir ju inte bättra av det, right? Man ska ju somsagt försöka se allt positivt!
 
Nej, nog skrivet om skolan nu för er som inte förstod det, så ska ta en dusch nu. Kanske blir att se nåon film lite senare. Kanske Ice Age 4?
En instagrambild ifrån veckan @lindastenkvist

Walk in closet

Publicerad 2012-11-04 15:00:00 i Fashion

7c05491e63oooahcj_93724_1542f8c141_largeTumblr_lvdkrwkggf1r63f3oo1_500_largeTumblr_lrf9pccdb61qdf98bo1_500_large21747_442984539070722_237119163_n_largeTumblr_mc16ctz2pz1qbjvouo1_500_large

Min lilla bebis

Publicerad 2012-11-04 10:10:00 i Family

Måste bara visa min lilla bebis, så söt du är Elma ♥
Hon var dock lite trött igårkväll när jag tog den!

Steg 2/3

Publicerad 2012-11-03 21:48:43 i Everyday

Nu är nästan jag och Amanda redo att visa er hårvideon om hur man gör en fiskbensfläta som vi skulle visa er för ett tag sedan. Nu har vi spelat in den men måste redigera den lite först innan ni får se den! ♥

Tänker på dig.

Publicerad 2012-11-03 16:42:01 i Everyday

 
 
Tumblr_m4a9owfwcj1qlp5emo1_500_large
Alla helgons dag, och många tankar går runt i huvudet.
 
 
 

Så fint!

Publicerad 2012-11-03 14:52:24 i Between heaven and earth

Tumblr_mctitje4bo1rzkvd4o1_500_largeTumblr_mcf2fqdwh61rheaezo1_500_large69392_425894794139670_1821539475_n_largeTumblr_mcsta0jwb81ru9yh5o1_500_large
 
Har funderat länge på skaffa en drömfångare, har även sedan länge hittat en jag kan köpa, men har väntat med det och sedan glömt bort och hittat här om dagen samma sida igen! nu får jag nog snart köpa den, är det inte någon marknad snart som man kan leta på? om någon vet någon marknad som snart äger rum så säg till! tack på förhand :D när är julmarknaden i Örebro?
 
 

V.I.L.A

Publicerad 2012-11-03 13:22:06 i Everyday

instagrambilder @amandaskagerstrom
 
ja, idag då ska jag vila. Har inte fått all den sömn jag längtade efter denna vecka, och imorgon får jag absolut inte det då jag ska vara nere vid fröjevi halv sju för att åka på cup...weeho haha :(
 
men måste på något sätt motionera också, för har bara tränat två gånger denna vecka+ gustavsvik! fick jätte lust med motions simma! men får väl se hur det blir med det, annars tar jag en tur på löpar bandet! haha
 
ja jag fick i mig en del mat igår, ojoj vad vi åt! men gott var det. O nu får jag inte äta chips/godis, fikabröd, dricka läsk eller något såndant mellan söndag-torsdagar. haha jag är rätt så bra på att äta sånt under veckorna annars...så nu är det slut med det och frukt och mer träning som gäller!
 

Ännu en dag till.

Publicerad 2012-11-03 12:01:53 i Everyday

Lördag idag men min hjärna är typ helt inställd på att det är Söndag, vilket är bra för då får jag ju en extra dag ledigt kan man säga... ;)
En bild ifrån igår också, somsagt man tar aldrig bara seriösa bilder... Tycker knappt att personen på bilden liknar mig? Fick väldigt små läppar som typ inte alls likna mig och så lite mörkare hår. Men sådär mörkt tycker jag det inte är irl...

Idag så kanske jag ska åka och simma lite. Skulle vara skönt att motionssimma lite för har typ inte rört mig någonting på höstlovet känns det som! Gjorde i tisdags ungefär 80 situps och lite benövningar, but nothing moooore. 
 

Min fredag

Publicerad 2012-11-02 20:00:20 i Everyday

Idag så har jag klippt och färgat håret. Toppade endast håret. När jag färgade håret blev det rätt mörkt, som alltid. Men efter några veckor så har det bleks igen så... ;D Men tycker faktiskt färgen, eller slingorna är fina. Har försökt att ta bild på hårfärgen med systemkameran men gick inge vidare, antingen blir håret för mörkt eller för ljust? Så ska försöka ta en bättre bild imorgon. Tog konstigtvis en rätt bra på mobilen som jag skickade till Amanda(vi skickade till varandra hur våra hår ser ut) så den kanske jag kan lägga upp! :)
Här är en svartvit bild som jag tog idag, p u s s ♥
 

Något jag verkligen vill ha.

Publicerad 2012-11-02 19:55:39 i Fashion

483292603731750371_a7hm4bda_c_largeTumblr_mcsj9ypvpn1rsi1s5o1_500_largeTumblr_mcsjxbt86j1rsi1s5o1_500_large
 

Never mind

Publicerad 2012-11-02 17:00:00 i Between heaven and earth

Då var det fredag igen då

Publicerad 2012-11-02 10:11:27 i Everyday

jahap, fredag och skolan börjar snart. Idag kommer resten utav familjen forslund hit + erica och så ska vi ha det bra ikväll! färgade håret igår så det ska jag försöka ta en så rättvis bild som möjligt på :)
 
Igår åkte vi till lek o bus, vi åkte och gick väldigt mycket fram o tillbaka för att ta oss dit och sedan sprang vi runt där i tre timmar, med andra ord var jag helt slut på kvällen. Hahaha förstår inte hur jag har haft ork till att springa runt där som en galning förut? nu var jag slut efter en halvtimme haha men roligt var det! :')
 
bara för att visa att det går inte att bara vara seriös när man ego-fotar sig ahaha...charmigt!
 

AMAZING

Publicerad 2012-11-01 18:15:30 i Inspiration

En favorit

Publicerad 2012-11-01 15:52:47 i Music

Tycker verkligen om Taylor Swift. Hennes låtar är bra och har ett meddelande med sig, åh och hennes nya skiva är bra kan jag säga utan att ens hört alla låtar än. Lyssna bara på denna låt ↓ funderar på att beställa skivan...fast jag aldrig lyssnar på skiva. Mest för att jag tycker om henne så mycket! Men lyssna o njut.
 
Everything has changed ft. Ed Sheeran (med tanke på hans låtar är det självklart att denna låt är bra enligt mig)
 
 

Nytt i mitt rum

Publicerad 2012-11-01 15:49:01 i Between heaven and earth

På en av mina väggar som jag har över min ena sängkant så har jag satt två hyllor över. Foton + love-bokstäverna är det på den. Vill(ska) också hitta en vit drömfångare!
Bilderna är oredigerade så därav lite mörka :)
 
Jag har också en annan grej som jag kanske ska fixa i mitt rum men får se hur det blir med den, jag kan inte få den nu iallafall för att den inte finns på lager...

- Lisa and I

Publicerad 2012-11-01 14:17:00 i Photo

 

Om

Min profilbild

Amanda / Linda

Hej! Du har hittat dig till en blogg skriven av två tjejer med ett gemensamt intresse för mode och design som kommer synas här på bloggen. Vi bor utanför Örebro och går båda på Tullängsskolan med inriktningen Teknik. Följ vår resa och se vart den leder! Enjoy

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela