k o l m å r d e n

Publicerad 2012-07-31 21:41:42 i Everyday

Japp, imorgon ska jag till Kolmården med familjen! Har inte varit där på tre år nu så imorgon bär det av! Vet inte om jag tar med mig systemkameran? Nej.. jo... nej.. jo det gör jag föresten! Haha. Har bara gjort ett tidsinställt inlägg än så länge. Tror också jag lägger upp ett inlägg imorgon innan jag sticker! Vi åker vid åtta så kommer bli innan det isåfall. Men nu inget snack mer om det. Jag ska se en film nu, säger inte vilken men hoppas det är bra... Som jag tror den är! Men ciao!♥

En till bild jag tog idag, så ego man är.

Herregud det är augusti imorgon!

Publicerad 2012-07-31 20:59:39 i Everyday

ja det är ju helt sjukt ↑
 
igår var det en hel månad sedan jag skärde upp min fot och fick sy den! känns som det var typ igår som vi var hos hanna, men endå som om jag har haft ont i foten i typ 3månader, haha weird!
 
idag, tisdag, har jag...
¤ sovit tills halvtolv
¤ varit ute och gått med lisa och hundarna sally och niva
¤ åkt till en sjuk ellinor och hälsat på
¤ gått ut och gått själv med en annan hund vid namn sally
¤ tränat fotboll / lika jobbig som vanligt men skit roligt
 
och nu sitter jag här och smälter maten och funderar på att antingen cykla en mil eller gå o duscha direkt, får se!
 
imorgon åker jag redan på förmiddagen till alexandra och kommer hem på kvällen men då får vi direkt främmande så måste ställa in lite inlägg så det inte blir tomt här för min del!
 
men kommer säkert uppdatera min instagram så gå in o följ mig där, jag heter A_skagerstrom!
 
super dålig mobil bild, men detta är iallafall ifrån besöket hos våran blivande katt som vi var o hälsade på förra veckan! hon är så söt så jag nästan dör och på söndag kommer hon äntligen ♥♥
 

En hel outfit á la Göteborg

Publicerad 2012-07-31 15:46:00 i Fashion

Haha ja, jag kom ju på att jag köpte så jag fick ihop en outfit! till o med trosor, haha
Hallon röda/vinröda converse 699:. // Johanssons
Shorts rea 200:- // SOLO
Stickad tröja 149:- // ginatricot
Halsband 79:- // Glitter
 
Ja det var faktiskt det som blev plus lite trosor!
 
jag är skit nöjd! riktigt snygga och användbara saker jag fick med mig och INGET linne, stora framsteg!
ska till lager 157 snart hoppas jag o köpa en hel vit stickad tröja, skit fin!
 

Todays hair

Publicerad 2012-07-31 15:18:12 i Fashion

// Första bilden ifrån min instagram ~ liiinda_s
// andra bilden från systemkameran

Idag försökte jag göra en "5fläta". Den blev sådär men gjorde iallafall också små lockar i luggen, som jag blev väldigt nöjd med, och sen en lock på andra sidan av håret. Inte så svårt men snyggt blir det! Haha sminket blev inte mycket... Tänkte från början köra naturell men sen så ångra jag mig och slängde på lite mascara.
 

MIchael Jackson

Publicerad 2012-07-31 10:23:00 i Famous

I höst ska jag linda och kanske lisa försöka hitta någon hyllning till idolen Michael Jackson att gå på ♥ Inget är bestämt för 5 öre förut att jag o linda vill verkligen gå!! (lisa har jag inte hört något om en) tror iallafall det bli showen "the legacy tour - the magic and music of michael jackson" dock hittade jag ingen bra video om just den? men ni får denna gudomliga video, jag började seriöst nästa GRÅTA när jag såg denna, han är verkligen king of pop, min underbara michael! och att veta att jag aldrig kommer kunna träffa honom gjorde mig verkligen upprörd, usch! :(
 
 

Två underbara dagar ♥

Publicerad 2012-07-30 22:30:49 i Everyday

hej! ojoj gud vad jag är trött. sjukt! men ångrar inte en sekund av denna resa.
 
Igår åkte vi då till göteborg och vid tolv typ ställde jag o alicia oss i kö för att komma in till liseberg där vi tillsammans med familjen, familjen nylander/karlsson och forslunds kusinerna stannade hela dagen frams till tio då det stängdes! Vi var 7-8 st ungdomar som sprang runt och åkte massa olika karuseller men mest åkte nog faktiskt jag alicia o cim! hihih vi åkte atmosfear två gånger, VÄRT! så himla rolig karusell säger jag bara och självklart balder två gånger också och maaassa mer. Vi gick även 8 st (varav en av oss var vuxen) runt ghasten, jag överlevde utan att börja grina eller gå ut. känndes inte alls lika läskigt som vanligt, men dock var vandrigen otroligt lång, det brukas finnas typ två olika rundturen som de skiftar i mellan men nu var det som om de slagit ihop allt och man gick genom heela? aja roligt och läskigt var det iallafall! haha halv tio sprang vi ifrån flumride till föräldrarna för sedan springa enda till atmosfear för att hinna åka en gång till innan de stängde i tron om att det var en halvtimmes kö. var det en halvtimmes kö? knappast! vi fick åka andra turen efter vi kommit dit, hahah!
 
vårat hotell rum var nog ett av de största vi någonsin sovit i , ett as stort rum verkligen för att vara hotell, vi fick plats med en dubbel säng och två 90sängar och fortfarand ha ett bord med stolar och kunna röra sig ordentligt?! haha!
 
Idag blev de shopping dag , haha fötter o ben värker kan jag ju säga efter två dagars gång och spring!
fick med mig lite hen som det imorgon kommer upp bilder på !
 
här är lite mobilbilder ifrån resan!
 
tycker den framhäver min fantasi i bilen, fina ego kort, kortspel med syster, äta/dricka gott och underhålla mig med musik och papper o penna!
 

Black oh black

Publicerad 2012-07-30 20:02:00 i Fashion

Glömt och visa två plagg jag köpt..!

// Svart linne ifrån H&M, Amanda och jag köpte lika...
 
//Svart skjorta ifrån Gina Tricot

Two things.

Publicerad 2012-07-30 18:30:23 i Fashion

Var inne i stan idag typ en timme, hittade då denna gråa tröja och mörkgråa sjal som är på bilden. Jag och Amanda har pratats vid och kommit fram att det här är min första gråa tröja, eller jag har en grå tröja men den sover jag endast i...


Alla ska vara nöjda med sig själva!

Publicerad 2012-07-30 10:30:00 i Everyday

Fick se på Jamillas blogg igår morse att hon skrivit den här texten om "smal vs. tjock"... Tycker den var riktigt bra och sann!

 

"...Jag vill bara lägga upp ett snabbt inlägg om ”smal vs tjock” för jag har verkligen en grej jag stört mig på i flera år! För några år sedan var jag så smal att det var stört, alltså två pinnar bokstavligen till ben. Jag kämpade så mycket för att gå upp i vikt eftersom jag alltid har föredragit kurvor men jag hade alldeles för bra ämnesomsättning så jag kunde bara inte. Vet ni hur många som kommenterade hur smal jag var, att jag såg ut som att jag hade anorexia osv och tyckte att det var hellugnt? Jag fattar inte varför man tror att det är okej? Där stod en väldigt kraftig tjej och sa att jag var ett benrangel så jag fick nog tillslut och sa till henne att hon var asfet och då var det jag som var dum i huvudet? Alltså allvarligt vem fan var hon att kommentera mig liksom? Jag är väldigt oengagerad i folks utseende men här fick jag verkligen nog.

 

mina frågor är enkla!

 

-tror ni att bara för att man är smal så vill man det/ svälter sig själv?

 

-tycker ni att bara för att man är smal så får man inte träna eller äta nyttigt?

förstår ni att bara för att man är smal så kan man vilja hålla hälsan och må bra, träning är inte bara för bantare och nyttig mat är inte bara för anorexia, det är vad vi alla behöver ge våran kropp för att den ska må så bra som möjligt även om man är smällfet eller ett benrangel!

försök förstå att benrangel inte kanske vill höra hur beniga dem är eller tjockisar hur feta dem är! Vi vet väl alla exakt hur vi ser ut så försök att fokusera på era egna jävla kroppar istället!..."


O
m ni inte förstår den så kan jag förenkla genom att skriva att vi som är lite smalare vill INTE höra, "åhh vad smal du är. Du borde äta mera..!". Det är likadant som att säga till en kraftigare person "åhh, du borde gå ned i vikt..." m.m, men visst om man säger t.ex vad smal du är på ett posetivt sätt, såklart man får säga det! Men ofta de som är lite mindre/smalare kan inte alltid göra något åt att de är mindre/smala utan att det kommer med tiden... Men sen till sist och det viktigaste: man borde inte tävla eller säga vad som är rätt och fel kropp! Överallt finns sådant på facebook+bloggar, stör mig till tusen!

 

Alla ska vara nöjda med sig själva! :)

Dream catcher, I want you

Publicerad 2012-07-29 20:24:12 i Design

Ja, imorgon så ska vi in till Örebro en snabbis, kanske också shoppa lite..? Och om vi gör det så SKA jag köpa en drömfångare! Har velat haft det länge och de är så sjukt fina. Vet inte riktigt om jag tror på det att de tar bort mardrömmar men det är skitsamma. De är sjukt fina och jag vill ha en! Helst ska den vara vit för att jag har så mörk vägg till. Annars så skulle jag velat haft en brun! Men vit är lika snyggt till en grå vägg som jag har!
Här är lite olika modeller, stora och små, men älskar alla ändå ♥
Skulle också vilja ha ett halsband likt en drömfångare som på bilden nedan! ↓ Sjukt snyggt!
MINNYAKÄRLEK

Liseberg

Publicerad 2012-07-29 10:31:00 i Between heaven and earth

Imorse åkte jag o min familj ner till göteborg för att vara där tills imorgon! Det har varit en årlig sak för oss att varje sommar åka dit och ena dagen gå på liseberg och andra dagen shoppa! fast förra året bröt vi mönstret och åkte till stockholm i tre dagar men det klagar jag inte på! :) men iaf så där är jag tills imorrn , oroa er inte inlägg är fixade som vanligt!
 
 
men ha en bra dag♥
 
jag förra året i stockholm med tre underbara favvo smycken, dock har halsbandet och armbandet gått sönder , haha! men fina var de.
och de där solglasögonen var ett av de bästa köpen ifrån förra sommaren, älskar de!
 
 

Design / My room

Publicerad 2012-07-28 16:02:00 i Design

Detta är då mitt rum!
fick i våras måla om det och ville då ha ett en färgat och ljusare rum. Innan hade jag en svartvit blommig fond vägg med typ lite gråa tapeter och nu har jag målat med en vit nyans vid namn "krita" på alla väggarna. Jag ska nog inom en snart framtid försöka hitta lite mer färgglada kuddar! har ju en mångfärgad kudde som ni ser så nästan alla färger passa till den! Kommer upp ett inlägg på måndag med lite mer detaljer i mitt rum.
 
Ni kanske tycker att mitt rum ser "tomt" ut och det har jag att tacka byrån! man kan ha hur mycket som helst i den!! as bra!
 
lägg gärna in en kommentar om vad ni tycker om mitt lilla rum :)
 
 
 

Lite lagom små trött.

Publicerad 2012-07-28 14:50:09 i Everyday

Bilden är hur jag såg ut igår efter att jag kom hem från Nathis, lite lagom små trött.
 
Men hej hej! Sitter och är gryyymt irriterad just nu. Jag och Amanda kan INTE sms:a med varandra, tror det är tack vare min mobil... -.-'' Men vi kan smsa med andra personer, vilka som helst men inte just med varandra! Jag fattar seriöst inte. Jag har provat stängt av mobilen, tagit bort ALLA sms och det funkar ändå inte? Någon mobil nörd som vet felet? Ne men nu ska jag inte skriva mer om de!
 
Igår så kom jag hem ifrån att varit hos Hanna N i några dagar och typ två timmar senare när jag kom hem så skulle jag till Nathis på"fest" (Grattis Nathis, som fyller idag!). Var roligt! Dock så tyckte jag att de flesta åkte hem alldeles för tidigt! Men jag kom hem vid halv ett och tydlingen så trodde mina "föräldrar" att jag kom hem vid två-tre? Haha så de väckte inte mig förrän halv ett idag! Haha najs tycker jag! ;)

Men nu eller snart så ska jag försöka att fixa mitt rum lite, slängde bara ut sakerna igår när jag kom hem. hehe. ska också försöka fixa bilder till ramarna jag köpte för någon vecka sedan!

Here we go again

Publicerad 2012-07-28 14:28:43 i Photo

okej , alla bilder är oredigerade förutom den första ↑ ! sket i att fixa de för tänkte att ni skulle få ett så "sant" resultat som möjligt. men det är såklart lite svårt pga. av ljus etc. men aja ser ut ungefär så här, det skiftar ibland ifrån stark röd till mörk röd och i vissa lägen nyans av lila! haha låter konstigt, men sant!

Red Head...

Publicerad 2012-07-28 11:02:34 i Between heaven and earth

....mhm igår fick mitt hår tillbaka det röda igen♥ hade ju det i våras och har sedan ett tag tillbaka velat färgat om det igår gjorde jag det, eller neh mamma gjorde det ;) men är iallafall nöjd, det är fortfarande lite ovant o det är en lite mörkare röd än förut men tror det blir super till hösten! och många säger att röd är mer min färg så hoppas det stämmer!
 
bilder kommer senare idag....
 
hur mitt hår såg ut för några veckor sen
 

Andreas Wijk

Publicerad 2012-07-27 12:09:00 i Fashion

Jomen visst sörru. Andreas Wijk är ju självklart den andra mode blogg killen jag vill tipsa om.
 
Han är snygg, driver en awesome blogg, härlig klädstil, mode intresserad, kan sjunga (gick ut rytmus iår) och aa han är bara bra. Han är lite till en riktig dröm kille!
 
Kan inte förstå om du inte vet vem han är men kolla in hans härliga blogg HÄÄR där han delar med sig av massa bilder, bloggen består till största delen av det, han lägger ut massa fina outfits inlägg och bild inlägg om sina intressanta dagar. 
 
alla bilder i detta inlägg är lånade ifrån hans blogg.
 
 

Ser ni någon skillnad?

Publicerad 2012-07-27 11:11:00 i Photo



Den översta bilden var den första bilden jag tog på min hund med min systemkamera. Den nedersta bilden är nästan den nyaste jag tog på henne. Ser ni någon skillnad? Jag ser stor skillnad! Som sagt, när man har haft sin kamera ett tag, det är då man börjar vänja sig!

Men systemkameran är ett köp jag inte ångrar!

Om några veckor fyller hon, min lilla vovsing, redan fyra år också! ♥

ÄNTLIGEN LITE TRÄNING

Publicerad 2012-07-26 21:18:30 i Everyday

åh vad roligt att jag äntligen har fått igång träninen igen, haha okej nu kan jag låta som värsta motions personen och det är jag faktiskt på ett sett, jag äälskar att sporta och motionerna, absolut! men jag har inte bästa konditionen för det och efter att nu haft uppe håll i nästan en månad och då slöat lite så är det som att börja på noll nu på fotbollsträningarna när vi kör motion 100%!! HERREGUD vilka träningar vi har, spring hit,spring dit och så gör vi det 5 gånger till , typ...haha man tror att det aldrig ska ta slut och att man ska dö på cupen, phu! men nu i efterhand känner man sig så himla stolt över sig själv!
 
och istället för att sätta mig o äta chips eller lite godis som är lätt hänt på sommaren,hehehe, så ska jag antingen göra en smoothie eller ta en frukt har jag bestämt mig för! ja jag vill jämnt ha något på kvällen så idag får det bli frukt som på hösten/våren , nyttig amanda ;) kanske till o med kör en mil på cykeln? eller neh det får väntas tills imorrn, nu jäklar laddar jag upp för hösten 2012!! och så ska jag på fest och käka massa skit imorrn, perra ;)
 

vad har jag hittat på idag då förutom det jag skrev förut idag de vill säga, har faktiskt gjort lite mer sysslor och samlar förfullt för att ha råd för lite i gtb/gotland så idag har jag oljat utsidan på altan däcket och klippt gräset! och det ska jag göra två gånger till innan gotland, muskler o pengar hahaha ;)


ledsen för långt inlägg men känner mig glad och motiverad så behövde skriva av mig!


gammal bild för mig , ny för er!

haha bara för att visa min favvo glass genom tider och att jag inte är så nyttig hela tiden som jag kan låta ibland, haha!

 

~AmandatyckerJacobärsåjävlabästochunderbar

Publicerad 2012-07-26 17:09:54 i Everyday

....haha aa detta är ett av flera exempel ↑ men han ville att jag skulle ha detta, snälla jacob och jag planerade nämligen massa inför gymnasiumet och detta är en del av mitt blivande legendariska namn, haha längtar! ;)
 
jahap, idag då så har jag tagit igen mig ifrån gårdagen som antaglien blev för mycket sol och förlite vatten och sömn för min del! för när jag vaknade imorse så reste jag mig upp och några sekunder senare låg jag på golvet och kommer inte ihåg hur jag hamande där förutom att jag hade tänkt lägga mig i sängen igen, jag svimmade alltså ihop vilket är lite läskigt men aja försöker dricka mycket vatten nu för jag har träning ikväll som jag inte vill missa!
 
hade iallafall en jätte trevlig kväll och maten var gudomlig! efterrätten var läskigt gott.
 
idag har vi också varit och hälsat på våran blivande familje medlem, hon är helt perfekt!
vår lilla sessan♥

En av de roligaste dagarna som B:are

Publicerad 2012-07-26 15:45:00 i Friends

Åh, en av de sista dagarna i åttan då allt var så bra. Jag var så lycklig för visste att jag skulle få ett helt år till med min underbara klass och att så mycket roligt väntades♥ 
Detta är ifrån 8:ans "klassens dag" som vi då var hemma hos linda och körde olika spel och höjdpunkten var LÄTT vattenkriget, åh så roligt det var. Tror faktiskt nästan alla tyckte det och 25 styckna ifrån klassen typ var med haha :')
 
Självklart är det mycket nytt,roligt och spännande som kommer hända till hösten också men just nu är jag för nervös för att tänka på det.haha!
 

Hair colour?

Publicerad 2012-07-26 12:12:00 i Between heaven and earth

Asså ledsen jag blir, varför kan man inte bara få ha den färg man vill utan att det ska växa någon ful utväxt? -.-' 
Nej, mitt hår har fått lite/rätt mycket utväxt sen jag klippte och färga håret förra gången och det ser så fult ut så måste typ göra det i höst, tidigast Augusti rekomenderade frisören förra gången! Den här färgen som är på bilden fick jag förra gången men den har blekts ut så enormt! Haha tur det, för när jag färgade håret då så tyckte jag att jag såg ut som en riktig brunett! ;) Men nu vill jag nästan ha så igen för att jag vet att det bleks så... Och några av mina kompisar säger att jag borde testa att ha lite mörkare..? Men vet inte om jag vågar..? Haha, jag har ju alltid varit blondin och har liksom svårt att bryta mönstret ;) Men brunt med blonda slingor i är ju inte fel heller! Hmm...
 
fortsättning följer...
;)

Låg, lös toffs + Hair Cuff

Publicerad 2012-07-25 18:45:42 i Photo

snart kommer ett par av mamma arbetskollegor med deras familjer hit på lite grillat, eftersom alla är inom mat branchen kan jag nog inte klaga på maten iaf...haha ;) men iaf så tänkte jag visa min frisyr som jag blev helt okej nöjd med! dock om jag har tid ska jag nog göra en fiskbensfläta, älskar´t!
 

Joakim Lindqvist

Publicerad 2012-07-25 17:52:00 i Fashion

nu när jag är endå inne och pratar om Kill mode så måste jag tipsa om två killar vars mode är en stor del av deras underbara bloggar. En av killar är Joakim, Joakim Lindqvist.
 
Man får ta del av hans liv som öppen homosexuell, mode och foto intresserad ung kille. Hans blogg är intressant,rolig, fin och inspirerande.

Han är riktigt snygg också ! in o kika på hans blogg HÄÄR och här är hans senaste outfits lånade ifrån hans blogg.
 
Så påtal om killar med snygg stil så är han högt upp på listan, dock spelar han i en annan liga, haha ;)

I want now.

Publicerad 2012-07-25 13:13:00 i Fashion

Jag känner för att köpa ett till par converse, har två par men det är ju inte mycket. De är också "höga". Tyckte förut att det var fult med låga converse(som på bilden) men nu tycker jag det är assnyggt! Måste köpa ett till par converse i någon färg, från svart till vilken färg som helst! Spelar ingen roll? Bara ett måste känner jag!!


Vet inte riktigt om jag skulle köpa de här paret på bilden men de är iallafall as snygga ändå, speciellt med solbruna ben!

 
 
 
 

Härlig morgon

Publicerad 2012-07-25 11:25:13 i Photo

ÅH JA!
idag är det en riktigt sommar dag! jag gick ner och ut på altanen direkt och bestämmde mig för att riktigt njuta av dagen. Så gjorde en god blåbärs smoothie och två knäckemackor och satte mig ute på soldäcket i bikini och bara njöt av solen, jag absolut älskar sommaren och solen♥ Om jag bara hade någon att åka o bada med idag när det är så härligt väder så skulle dagen bli komplett! Nu måste jag gå ut och sola resten utav dagen, puss hej!
 

Fashion Inspiration - Guys

Publicerad 2012-07-24 18:14:00 i Fashion

Kom på att vi bara bjussar på tjej fashion/inspo. men hallå många killar bryr sig och har en grym klädstil de också! minst lika mycket som tjejer. Så här har ni lite snygga kill-outfits, kommer senare i veckan upp ett till inlägg med killkläder! och vilken tjej tycker inte om en kille med en snygg klädstil?
 
Lite mer every-day avslappnande look, med snygga inslag, står dessa killar för
 

Angelica Blick

Publicerad 2012-07-24 15:45:00 i Fashion

Vet att Amanda har nämnt den här bloggen förut men Angelicas blogg(klicka på namnet för att komma till hennes blogg) har så sjukt snygg klädstil och jätte bra blogg! Här är några av hennes outfits som hon har lagt upp där.

Utmanade döden idag

Publicerad 2012-07-24 14:49:45 i Everyday

heeej! Idag tog jag mod till mig och gick upp på en stege (ni vet en sån där smal stege som det känns som hela skiten ska falla ihop när man går upp på den?) iallafall gick jag upp på den för att fixa lite saker på altantak som behövdes för det läcker in lite vatten när det regnar jätte mycket på altanen! och pappa är inte så förtjust i höjder så då gjorde jag det och tjänade in lite stålar till gtb, behövdes! då kanske jag kan ha råd att köpa ett par converse + lite kläder?! haha aja det gick bra iallfall och jag har inge fel med höjder men just idag kunde jag inte känna mig så säker på ett lutande tak som jag bara fick gå på vissa ställen så inte taket gick sönder!! 
 
just ja fick veta idag att mina kusiner bokat in liseberg nu på söndag också utan att veta att vi också skulle dit just då så då har jag as många att åka med, min syster mina kusiner och hela nylander/karlsson klungan!
 
 

21 Jump Street

Publicerad 2012-07-24 14:41:00 i Movies

Kollade i Lördags på FILMEN 21 jump street och inte serien, ja det finns faktiskt en serie som heter desamma som Johnny Depp är med i ♥
 
Men iallfall så tänkte jag dela med mig om vad jag tyckte om filmen .
 
Hahah ja, jag säger som de andra filmerna jag berättat om! om du inte sett den så bör du kolla på den. Den är fylld av störtsköna skämt,det var verkligen min humor! Och Channing Tatum är lika grym och snygg som vanligt.
Men höjdpunkten genom hela filmen kom i slutet då min babe Johnny Depp dök upp igen och jag som har köpt/sett serien (säsong ett iaf) tillsammans med min bästa vän lisa så blev jag öööverlycklig, hihih kände mig lite små töntig som blev så glad över en person. men han är ju KUNG!
 
Här är bilder på roliga delar från filmen

HEADER

Publicerad 2012-07-24 13:06:00 i Between heaven and earth

Blev lite spontant,men i Söndags bad Andréa mig om att fixa en header till henne , javisst sa jag då självklart!
Jag är inte van alls att göra header till andra,detta är min första! det är ju självklart lättare att fixa sin egna men jag blev endå helt okej nöjd med resultatet, här har ni den!
 
klicka på bilden för att komma till hennes blogg.

Did you know you could be wrong and swear you´re right?

Publicerad 2012-07-24 10:26:00 i Everyday

hejsan, då blir jag ensam bloggare i ett par dagar igen då. Men Linda har som sagt ställt in ett par inlägg och likaså har jag för att se till att bloggen hålls uppdaterad ifallatt jag gör något oplanerat under dagarna som är lätt hänt nu på sommaren!
 
Igår var det exakt det som hände. Jag åkte in med familjen igen till örebro och var vid ikea och fixade med ericas lägenhet, DEN BLIR SÅ SNYGG. Snacka om att lusten att flytta hemmifrån är enorm när man är där. Sen kom jag hem och tog det lungt.
 
Idag, tisdag, ska jag verkligen försöka att le fast jag kommer säkert ha skriket i halsen och ta mig ut på fotbollsplanen efter för långt uppehåll pga. min fot. Kommer kanske ångra mig imorgon men ett försök är det värt iallfall,såja amanda försök att ta på dig fotbollskorna först innan du säger något.....
 
I will come back to you about that ;)
 
 
 
 what´s coming up next!
japp som ni ser har vi massa inlägg inställda som bara väntas på att få visas upp, så håll i er!
 
 

...lovely ♥

Publicerad 2012-07-24 00:01:00 i Between heaven and earth

Haha jag vet inte alls varför jag sitter nu och läskar mig själv genom att titta på choklad bilder på we♥it? Det ser så grymt gott ut och jag vet inte varför jag inte köpt/ jordgubbar iår och lagt i choklad? Herregud måste göra det nästa gång jag får syn på jordgubbar, om de finns kvar..? ;) Men nu måste jag sova, ska upp typ sju imorgon, wiho!

~ Life quote ~

Publicerad 2012-07-23 20:54:20 i Everyday

quote - Forest Gump
 

Hej hej och godkväll! Håller på och packar för att imorgon så åker jag till Borlänge/Falun och är där tills på Fredag. Kommer inte uppdatera något när jag är där men jag har än sålänge gjort fyra tidsinställda. Ska försöka iaf att göra minst två till så inte Amanda behöver göra allt här! ;) 
 
På vädret ikväll så stod det också att det skulle bli varmare imorgon och några få dagar frmaöver! Hoppas det stämmer, för är så himla trött på vädret! Jag ÄLSKAR solen och värme. Mycket hellre för varmt än kallt!

 

We♥it.com

Publicerad 2012-07-23 17:11:00 i Design

Hej på er! Tänkte tipsa om en sida som jag säkert pratat om förut. Sidan heter  we♥it.com om ni av någon anledningen inte vet vad det är så kan jag berätta att det är en sida där man kan hitta jätte fina bilder och massor av inspiration!
 
här har ni lite blandade bilder man kan hitta på sidan, och kan ju säga att typ alla bilder jag lägger upp som jag inte tagit själv med min kamera är tagen ifrån we♥it, det är en sån stor inspirations källa, huvudet fylls med ideér när man kollar runt där. Man kan hitta bilder på hus,kändisar,mat,länder,personer,text bilder, ja allt!
älskade sida♥
 

MONKI

Publicerad 2012-07-23 12:04:31 i Everyday


När jag var inne i stan senast med Amanda så fick jag syn på detta vita linne inne på Monki! När jag tog den så tyckte jag "nja, sådär", alltså att det inte var något särsligt. Men sen när jag testa den så älska jag den!! Jätte snygg på och så tittade jag vad den kostade. 220:-... och det är mycket för någon som inte har så mycket pengar kvar på månaden... Men kan kanske köpa den någon annan dag? Who know's?

What I did today

Publicerad 2012-07-22 21:00:00 i Everyday

mhm, inte så jätte mycket "idag har jag" blogg,men det är skönt tycker jag! Men tänkte iallafall dela med mig av min händelserika dag! haha nej faktiskt inte så händelserik, har fixat brunch med syster till familjen, hälsat på katten stig, ätit upp godis som jag köpte igår (som förresten blev typ förstört pga. värmen smälte chokladen som jag köpte din resten utavfamiljen, jag tycker ej om det,så blev lite förtvivlad) cyklat 1,5 på och nu ska jag lägga mig i ett bad och måla om mina naglar, känner att svart blev lite dystert nu på sommaren så nu ska det bli tvärtom :)
 
det var min dag det, och i veckan håller jag tummarna om att både få träna fotboll och bada för första gången sedan foten! nu jäklar ska jag få min ordentliga sommar!!
en mobilbild på alla mina nagellack! kom på när jag ställde upp de så här att jag behöver mer en staka färger har många olika nyanser av några färger!
 
vill ha en starkare gul,ljusgrön,rödnyans,silver och säkert ett par till :)
 

Stig

Publicerad 2012-07-22 17:52:36 i Photo

Hihi var hemma hos Sleipner´s idag och hälsade på stig, han väger ett par kilon mer än Sessan kan man ju säga men att vara med på kort och gosig 24/7 vinner han på ;)
 

Studs shoes.

Publicerad 2012-07-22 17:18:14 i Fashion

Fick se de här skorna på Angelica Blick's blogg,super snygga och såklart ifrån Jeffrey Campbell! Åhh, att de alltid ha de snygga skorna!
 
Visst var de snygga..?

I just want them to know That I gave my all, did my best Brought someone to hapiness Left this world a little better just because... I was here...

Publicerad 2012-07-22 16:00:42 i Music

Beyoncé - I was here
Den här låten har jag lagt ut förut på min andra blogg men jag ÄLSKAR denna låt. Kärlek.på.hög.nivå. Jag älskar hennes kraftfulla röst och att hon verkligen ger allt för en låt. Beyoncé är en av de bästa artister jag vet, både hur hon gör sina låtar och henne själv.
 
 

Sneakpeak

Publicerad 2012-07-21 19:56:04 i Photo

 
Var ute och fotade idag och här är en liten smytitt på vad jag använde mig utav för slags motiv, har ni någon idé på vad det kan vara som jag fotade på? bilderna kommmer upp imorrn!
 

New things

Publicerad 2012-07-21 18:50:40 i Fashion

Ett svart/mörkblått nagellack + lack, Cubus // Silvrig hair cuff, GinaTricot // Guldig, H&M // Genomskinliga små snoddar, Glitter // Spets Linne, H&M
 
 

I'm not the one you used to know

Publicerad 2012-07-21 17:32:24 i Everyday

hej på er! har varit inne i örebro hela dagen därav ingen uppdatering för min del!
 
Som Linda redan berättat så var vi inne i örebro igår på våran lilla "örebro-dag" blev godmat, go´glass och lite små handling varav två av sakerna blev lika för våran del, men aja nöjd är jag iallafall!
 
Lägger ut lite bilder ifrån dagen och så kommer bilder upp ifrån shoppningen när jag har tagit några ;)

20120720

Publicerad 2012-07-21 12:31:37 i Everyday

20120720 - igår. Då var jag och Amanda i stan och hade en "örebrodag" som vi kallade den! Vi köpte lite smått, för det mesta dels lika saker, hehe. Blev för mig ett linne, två haircuff's och ett nagellack. Tar kort på de senare. Men blev iaf kär i mitt rosa nagellack ifrån Beauty, ifrån Gina Tricot som jag köpte igår. Och nu saknas det endast ett nagellack i min samling och det är röd. Sen är jag ganska nöjd med mina nagellacksamling ;)
Men här kommer två bilder ifrån igår. Och just ja! Glömde och säga att det var förra året vi började med en Örebrodag tack vare den stora specialglassen vi beställde ifrån Gottis. hehe den är god den ♥
 
Två bilder ifrån igår - hur jag såg ut & specialglassen ifrån Gottis.
Glassen ser mindre ut på bildern än vad den var i verkligheten. Men glassen bestod av två kulor med glass och mjukglass ♥

NO-fördjupningen

Publicerad 2012-07-20 17:49:00 i Between heaven and earth

Det är ju så mycket som hände under det sista halvåret i nian! (självklart) så eftersom denna blogg är ny så borde det inte göra något att jag berättar om roliga saker ni har missat :D
 
Detta är då en av de sakerna, ja i typ april tror jag (?) hade vi en redovisnings kväll då alla föräldrar och syskon var inbjudna till. Det är en årlig sak för min skola att allla NIOR har valt ett valfritt ämne inom NO att fördjupa sig i,alltså på något sett berätta om det underkvällen. och man kunde antingen göra en muntlig redovisning, monter, film eller en teknisk byggsak ;)

Jag o Linda fördjupade oss i "De fem sinnena" även lite i det sjätte sinnet. Det var riktigt roligt att göra det och just tack vare att de var sinnena vi hade så kunde vi ju hur lätt som helst sticka ut lite genom att göra tester om de olika sinnena (de två bilderna högst upp) Vilket blev väldigt uppskattat bland de flesta.
 
Även domarna tyckte om just det! De sa att de var bra att vi inte hade fokuserat oss bara på faktan/bilderna, ja vi hade faktiskt domar som inte var lärare som gick runt och bedömde allas olika montrar och redovisningarna för att vinnarna skulle bli typ rättvist utsatta!
 
Haha ja kan ni gissa vem killen som linda står framför är baserad på? Ringer Cry baby en klockan kanske...? Nehe, men det är Johnny Depp iallafall! haha men inte ens våran svenska lärare kunde ljuga ihop om att det var likt,haha tack för den ;) MEN den blev snygg  endå.
 
HAHA ja det var då en del att berätta om detta. Det roligaste med allt detta var iallafall att vi kunde känna oss nöjda med allt slit o jobb efter mycket beröm och sedan kamma hem första platsen i monter-delen satt ju inte helt fel heller ;)
 
Sen som en liten detalj köpte vi godis med tema sinnena/kroppen!
 
 

Sunglasses, shorts and a vest

Publicerad 2012-07-20 14:20:00 i Fashion

Passade på igår när det var sol att gå ut och fota det jag antagligen har på mig idag!
 
vest,GinaTricot(har klippt av den själv) // Top, Urban outfiters // Necklace, Style by Tyra // Watch, Ur&Penn // Shorts, BikBok
 

O M G

Publicerad 2012-07-20 13:13:00 i Everyday

Idag är det exakt en måndag kvar tills gymnasiet börjar! Nervös som fan! Jag och Amanda börjar Teknik på Tullängsskolan i Örebro i höst. Mina tankar: Är det sant? Kommer jag klara av att gå där? Är det rätt linje för mig? Kommer jag trivas i skolan? Kommer jag få några vänner(förutom Amanda då)? Tänk om jag får IG, eller F, på betygen..? Ohhh nooo! Så nervös! Och idag så är jag och Amanda inne i Örebro och "testar" bussar och gåväg från och till skolan. För visst, det är en månad kvar men den tiden kommer gå så himla fort nu. Det här sommarlovet är ju det sista innan allvaret mer börjar... If u know what I mean ;)
 
Men aja, ska ta de här sista dagarna eller månaden av sommarlovet och bara försöka njuta. Tänka på annat och att allt kommer gå bra. Men kommer sakna min förra och bästa klass någonsin, 9B. Man kan ju hoppas att man får en lika bra klass i gymnasiet men då ska ett under hända...
 
Tullängsskolan↑
 

Hanna Tegin

Publicerad 2012-07-20 12:56:00 i Photo

Kom på när jag skickade bilderna till hanna att jag aldrig visade denna bild ifrån när vi var och fikade vid abbortjärn! Fina Hanna fick vara modell för en stund ;)
 
 
 

ÖREBRO DAG

Publicerad 2012-07-20 09:04:00 i Everyday

ja idag är båda ägarna av denna blogg i örebro och röjer staden över dan ;)
nemen vi, panka som vi är just nu, ska gå på stan, antagligen äta lunch och absolut äta glass, sedan ska vi testa lite bussar inför skolan,kan ju vara bra ifall de behövs att åka buss någon gång.
Och idag är det exakt en månad kvar innan skolan börjar igen så det blir bra att ta buss saken idag så man kan slappa av resten utav sommaren och som mig åka till gotland,längtar!
 
Det enda vi två nu måste hinna göra innan skolan är att ta bussen in till Linde och handla upp våran 500spänn som vi i samband med att skolan slutade vann genom att ha haft en bra monter i en no-fördjupning
(bilder från det kommer upp senare idag)
 
Och jag ska iallafall leta skallen av mig när vi kommer in på H&M för att hitta haircuffen som jag såg när jag var inne på Hm i Norrköping, hoppas örebro inte är sådär jätte efter och inte har skaffat det än!
 
hoppas lilla du finns där, måste även köpa silver, kunna variera you know ;) men det verkar H&M inte ha så får väl beställa eller nåt. Men iaf så för er som vill ha en så är H&m ett bra ställe att köpa den på den kostar bara 40spänn!
 
 
 

How my day looks like

Publicerad 2012-07-19 11:39:27 i Everyday

Blev väckt lite efter nio, blev inte jätte glad med tanke att jag var upp till fyra och gick upp ett igår och kunde inte sova fören sent inatt heller...men aja gick upp iallfall och cyklade iväg med mamma till marianne och matade katten. Sen cyklade vi vanneboda runt, väldigt skönt nu på morgonen endå faktiskt :)
 
Resten utav dagen blir att titta på lite olilka serier, tror jag kollar på vänner haha älskar det pogrammet, Joey♥
 
 
 

I can kiss the pain away

Publicerad 2012-07-18 20:39:07 i Music

 Detta är väl då inte den nyaste låten men det gör den då verkligen inte mindre bra, för visst är denna låt så bra?
videon var riktig bra också så jag blev lite tagen, lite till o jag skulle fått fram en liten tår,haha!
 

 

A great day with a awesome friend

Publicerad 2012-07-18 20:09:55 i Everyday

Ja för bara en timme sen så drog alexandra hem till sig! Vi har haft två as bra dagar här hemma hos mig, hon kom hit runt 6 igår och vi drog dirr till ica o köpte gott sedan åt vi mat, gick runt o prata massa i frövi i våra raggningskläder = mjukis byxer och ofixat hår, sedan kollade vi på två filmer och gick sedan in på mitt rum och prata i ett par timmar för att sedan vid typ halv fem slockna! Gick upp halv ett idag, känner nu hur mycket av dagen man missar, men skönt var det haha, sen så kollade vi på två filmer idag och tog det så lungt vi kunde typ ;)
 
Men tack för dagarna fina vän♥
 
imorrn tror jag att det blir en heldag i örebro med linda, aaah vi börjar skolan om en månad och två dagar!!
 
Okej, blev nyss kär i detta hår! dock vill jag ha det i bruunt ;)
 

Today.

Publicerad 2012-07-18 18:52:05 i Everyday

/Min kamera/

Hej! Idag så har det varit en bra eftermiddag. Var till mejk i Linde med syrran, Tindra och Asha. Hittade äntligen OCH köpte fem vita ramar till mitt rum! Har ju velat haft de länge men har inte köpt men idag köpte jag det, så blir väl att pyssla lite ikväll eller imorgon när "gästerna" har åkt hem? Men nu eller snart så ska jag leka lite frisör på Ashas hår och försöka färga det mer rött. Har alltid velat färga hår... Haha ciao & önska mit lycka till att det blir snyggt!(;

Bubbles

Publicerad 2012-07-18 10:46:15 i Photo

Hej! Igår så var jag i Örebro först hos tandläkaren, haha det var en snygg och ung tandläkare! x), sen så åkte vi till Lidl. Där hittade jag stora såpbubblor och blev sugen på att köpa till Tindra som är här just nu. Så nästan direkt när jag kom hem med de så började vi blåsa stora såpbubblor och ja, de blev riktigt stora! Kom på också att jag hade kamera så då blev jag sugen på att fota lite också (; Riktigt coola bilder! Ni ser några utav de här nere ↓

jag är ledsen...

Publicerad 2012-07-17 19:48:39 i Everyday

...för att jag, Linda, inte uppdaterat något idag! ;) Lovar och har på G minst 3 inlägg tills imorgon! Ciao, puss!
 
 
här är en bild ifrån idag, mer får ni imorgon..!

A day and night I will remember for the rest of my life♥

Publicerad 2012-07-17 18:00:00 i Photo

- Låter bilderna tala för sig själva -
Kom på att jag inte visat bilder ifrån 9:ans avslutning på denna blogg!
och denna gång kom jag på efter att ha lagt upp hälften att jag inte lagt till namnet så sket i det helt enkelt ;)
 
Har sagt det förut och säger det igen 9:b var den bästa klassen jag någonsin kunnat fått. De har förändrat mig som person genom åren, till en bättre såklart :)
 
Denna dag,kväll,natt är värd att minnas och då menar jag inte bara min klass och så utan man insåg hur allt, skolan, lärarna, 96:orna, allt har varit så himla bra!
tack för det, puss på er♥
 
 

Homemade DIP DYE

Publicerad 2012-07-17 14:05:12 i Design

~Jeans and studs, part three~
 
Som ni ser har jag alltså gjort egna dipdye shorts!
jätte roligt att göra om shorts/kläder! Ska kanske göra ett shorts, fast då med färgad dip dye. Men måste köpa färg som antagligen kostar lite först. Och med det jag sa att jag inte var klar helt var det att jag ska fylla HELA fickan med nitar, så har typ halv kvar ;) Även kanske slita upp de lite,får se.
 
Men dessa par shorts följer nog med mig till gotland,längtar!♥
 
Just ja! lägg märke till skjortan jag har på mig den har jag klippt av och har nu som en oversize-linnskjorta
 
Vill ni veta hur man kan fixa dipdye på kläder?
Lägg in en liten kommentar så fixar jag ett inlägg på det!

Oj

Publicerad 2012-07-17 12:26:07 i Everyday

nemen oj! här var det tomt på inlägg för dagen, ledsen för det!
 
jag har nu på förmiddagen varit ute i skogen och plockat lite bär med mamma och linda är/har varit hos tandläkaren därav har inga inlägg kommit upp än. men det är lungt kommer komma flera under dagen minst tre ifrån mig :D
 
blev väckt nio, för tidigt, bara för att gå ut o plocka lite blåbär. Men nu sitter jag här iaf och ska ta lite kort på jeans and studs part three , är inte rikigt klar,men kommer nog ta ett tag till så tänkte visa det jag har gjort än så länge!
 
så vi hörs senare, idag kommer även Alex hit och stannar över natten trevlans!
 
~ Bild tagen av min syster ~
Nu när jag inte får träna så saknar jag min andra underbara sport, fotboll♥
 

SAKNAR

Publicerad 2012-07-16 21:45:58 i Photo

VILL HA HÖST NU PÅ EN GÅNG bara för att få börja spela innebandy igen, underbara sport♥♥

Hemma igen efter en trevlig dag i norrköping

Publicerad 2012-07-16 20:33:40 i Photo

~ Lite bilder ifrån dagen ~
Mhm, en trevlig dag hade jag idag somsagt. Känner mig jätte trött just nu så har inte redigerat bilderna något,inte ens lagt till mitt namn. Men ni förstår nog att bilder JAG tar vill jag ska förbli MINA här på bloggen.
(såklart får mina kompisar ta bilder på sig själva,det är en sak, för det vet jag oftast om)
 
Tog lite detalj bilder, Klocka, ur&penn // Halsband, Gina Tricot // Linne, H&M
 

Converse

Publicerad 2012-07-16 13:06:05 i Photo

//Gick på en liten fotorunda idag och tog kort på favorit skorna//
 
 

Borta över dagen

Publicerad 2012-07-16 10:15:00 i Everyday

Hej, är idag i norrköping och hälsar på min mormor och morfar! har tidsinställt lite inlägg (inklusive detta).
Mamma skulle laga mat till de så jag får underhålla mig själv och kusinerna under dagen, no problems!
 
vad händer resten utav veckan? Någon dag ska jag antagligen vara med Alex o då också sova över, I think! och så en hel dag i öret med Linda ooooch kanske vara med någon mer! var ett bra tag sen jag träffade vissa personer så kanske ska se om jag har tid i veckan? haha antagligen inte, men vi får se !
 
men ville bara meddela att jag är borta över dagen, men ni får ha de så bra! puss o kram♥
 
Screw the world, and freak out
 
en av mina instagram bilder (inte tagen utav mig)
följ mig! @A_skagerstrom
 

Never to old.

Publicerad 2012-07-16 00:19:41 i Everyday

Hej! Klockan är lite över tolv nu. Börjar känna mig lite trött och har tänkt gå upp tidigt imorgon(idag?) för att städa mitt rum och plocka upp sakerna ifrån Göteborg. Hehe har inte orkat gjort det än så länge...
 
Men nyss så såg jag High School Musical, hihi töntvarning? Nae ;) Aldrig för gammal för något och har faktiskt aldrig sett hela (som jag kommer ihåg) hsm filmen. Ska se tvåan och trean har jag tänkt också fast imorgon eller någon annan dag. Huvudrollen är ju inte fel heller, nam nam, Zac Efron ♥ the perfect guy
 

hans ögon är att dö för

Vinnaren..!

Publicerad 2012-07-15 18:26:05 i Challenge

... DENNA BLOGG eller klicka på bilden!

~Driven av en ung tjej med riktigt fina bilder i bloggen.

Vi vill också säga att det var verkligen kul att så många anmälde sig i "helgens blogg" och ni får gärna kommentera om ni vill att vi ska någon mera!
 
Mvh Linda & Amanda

You are my king, king of pop♥

Publicerad 2012-07-15 17:55:48 i Music

 
Kan inte välja bara en video att dela.
 
You were great, all the memories and music by you will stay with all of us forever, wonderful man, Michael Jackson♥
 
Älskar dansstegen, musiken, alla videos, personligheten, han!
 
 

GTB

Publicerad 2012-07-15 14:45:48 i Everyday

Hejhopp! Nu är jag, Linda, hemma från Göteborg igen! Var roligt där och snacka om att dagarna suuuuuuuuuuuuusade förbi! Vi bodde i "Lisebergsbyn" och stugorna var så mysiga! Jag handlade ingenting men det gjorde inte så mycket. Fick med mig 1000 kr och de pengarna tog typ slut ändå..? Haha weird men det gör somsagt ingenting.
 
Men här får ni lite blandande & dåliga mobilbilder ifrån Universeum och Liseberg m.m. Tog aldrig med mig systemkameran och det var nog bra de när vi var inne på Universeum speciellt! Haha i "regnskogen" där så såklart regnade det..
Hajarna man kunde se och gå under var rätt coola! Dock fick jag inga bra bilder på den största hajen (2,5m lång)... :(
 
 
~IDAG/ikväll också så ska vinnaren av "Helgens blogg" visas!~
 
ciao & peace out

Låt oss ta ett varv runt jorden

Publicerad 2012-07-15 14:27:14 i Everyday

hejhej hallååå, idag kommer det bli lite tomt på inlägg tror jag tyvärr! JA, vi glömde bort helgens blogg igår, haha! men den ska utses idag , lovaar!
 
om en liten stund åker jag och mina föräldrar in till linde för att kolla upp min fot lite och sedan till plantmarkanden! så ser min dag ut och resten utav veckan bli nog inte så mycket roligare, eller jo förhoppningsvis får jag åka in en dag med linda till örebro om vädret och mamma tillåter ;o sen får ja se vad veckan har att bjuda på.
 
men nu måste jag dra så ha det så bra ♥
- Bild tagen av mig ifrån i våras någon gång - 

Mysig dag!

Publicerad 2012-07-14 22:53:51 i Everyday

HEJ!
 
Åkte vid halv två till abbortjärn med lisa o hanna, väl där fikade vi och hade det bra till mickis kom...haha ne då blev det bara ännu bättre att få träffa henne igen, påminner en hur mycket man kommer sakna klassen.
vi hade det jätte trevligt, och vid fem åkte vi hem till mickis för att kolla på lite film och sedan ta mopparna och dra hem igen :)
 
Ikväll har jag o pappa kollat på en film, war horse, grym film. Kommer nog upp ett inlägg imorrn om vad jag tyckte om den lite mer.
 
Imorrn vette sjutton vad jag hittar på, har lust att träffa någon vän! och har inte träffat Linda nu på över en vecka så det kan nog vara dags snart!
 
men hoppas ni hade en lika mysig lördag som jag hade!
 
tog typ hundra bilder,så kommer upp några imorgon antagligen men bjuder på en nu :)
Ni är bra ni♥
 
 

Jeans and studs, part 2

Publicerad 2012-07-14 12:56:00 i Fashion

Pic 1: Yes I did it, jag fixade upp korta skjortan lite till endå. Satte på lite smått på fickan och sedan som jag visade med en pil satte jag ett par nitar runt kragen!
Pic 2: Satte på lite nitar på framfickan av ett av mina favorit shorts!
 
blev nöjd! men kommer säkert lägga till några stycken här o där! måste bara säga till er som funderar på att börja med något sånt här, när du väl börjat är det svårt att sluta! hahah
 
snart kommer del tre upp, om jag blir nöjd med resultatet som jag hoppas blir så mycket jag har slitit med de :D
 
 

Åh skit också

Publicerad 2012-07-13 17:28:02 i Everyday

har varit nere vid vårdcentralen , hon tog bort stygnen och sa att det var rött och såg irreterad ut, kan vara infekterat, om det fortsätter vara rött ska jag tillbaka på måndag.
 
får inte spela fotboll på ett bra tag, inte bästa idén om jag badar (isf måste jag göra rent o byta direkt efter) och känner att livet suger just nu.
 
om det blir infekterat får jag antagligen inte bada när jag är i gotland och innan det måste jag klara av att gå en hel dag på liseberg, åååh :(
 
 

Stay with me, you don't have to go yet

Publicerad 2012-07-13 15:16:00 i Music

 
 
 
  bra låt. Hörde den första gången förra tisdagen då han var på allsång (tyckte om Erik Hassle sen innan) och ansåg att den var lite trög, sen lyssnade jag på den via spotify och ändrades åsikt helt!
det är ju en underbar och "stark" låt.
 
" If you love someone you should not let it show "
 

SHORTS, done!

Publicerad 2012-07-13 11:11:00 i Fashion

Hej! Tidsinställt inlägg här. Jag har gjort om ett par shorts jag köpte förra året! Resultat ↓. Blev riktigt nöjd! Jag skulle vilja/ska sätta dit nitar på en hel ficka, vet inte om jag ska göra det på de här eller om jag ska göra det på ett par andra shorts..? Men är iaf as snyggt tycker jag, dock kostar nitarna rätt mycket för så lite! Men men :(
oooch sen...
Om ni inte ser skillnaderna så har jag satt dit nitar och rivt upp lite så det blir lite slitet.
 
"Efter" bilderna är suddiga, jag vet men ni kanske får en bättre bild på de någon annan gång... :)
 

Smärta

Publicerad 2012-07-13 10:41:21 i Everyday

 
Nemen kolla! jag är vaken ;)
 
haha idag blir det återigen en slapp och pyssel dag, kanske gör något senare ikväll, who knows! men iallafall ska jag ner tilll vårdcentralen och ta bort min stygn, äntligen! men är livrädd att det ska göra ont eller att de av någon anledning måste bedöva mig. Och bedövningen gjorde så himlan ont förra gången och nu ska jag gå dit själv...
Men äsch det går nog bra! men haha, jag lyckas vaaarje dag att slå i min jäkla tå minst typ 3 ggr per dag och det gör inte allt mycket skönare x) hehe...
 
men vad ska alla göra idag då?
 
ha en bra fredag, puss på er♥
Jag i våras då jag hade rött hår! funderar på att färga mig igen för jag älskar rött hår men vad tycker ni, är det snyggt?

Jag vill ha en sommar som denna

Publicerad 2012-07-12 18:56:00 i Inspiration

Är så besviken på vädret denna sommar. Regn är mysigt på hösten då man vill sitta in o kolla på film o mysa! Ibland på sommaren självklart, men inte varannan dag och mulet de andra. Jag vill ha sol och 25+, man ska väl inte behöva åka utomlands för att få lite sol i ett par dagar? Jag är en person som älskar att bada och ligga vid stranden en hel dag är en riktig bra dag, men iår har jag t.o.m koll på exakt hur många gånger jag badat enda ifrån maj, inte okej :(
KOM IGEN sverige, ge oss lite sol!♥
 
om några veckor åker jag bort till gotland i en vecka, där är det just nu fullt med sol och värme,snälla säg att det är det då också, annars vet jag inte vad jag gör! †
 
hej positivt inlägg, men ni måste ju bara hålla med mig? ;D
 

Hair cuff

Publicerad 2012-07-12 17:41:00 i Fashion

 
Satan vad snyggt och enkelt det är med hair-cuff.
Har velat haft det ett tag och hittade det på H&M (den är slät tillskillnad från den på bilden) för någon veckan sen men hade inte tid att köpa den då dock!
Det måste jag iallafall försöka handla innan skolan börjar igen.
 
♦ Kan med den hur lätt som helst piffa upp en oufit eller ens hår ♦
 
Glöm inte att tävla om att bli "helgens blogg" i detta inlägg
 

Ingen får ju se att han är gift och hon är, fri

Publicerad 2012-07-12 13:29:36 i Everyday

hej på er! nu ska vi se om jag kan sköta bloggen i ett par dagar, idag kommer ett par inlägg upp iaf!
 
jag gick upp runt elva idag efter att inte ha kunnat somnat fören vid tre i natt, jäkla regn :(
lite raskt så här så tog jag o lisa en cykeltur runt Lia för andra dagen i rad, det är ca en mil så istället för att cykla en mil på motionscykeln de två senaste dagarna så har jag cyklat med lisa istället, mycket roligare♥
Nu har jag "massa" sysslor att göra hemma då alla andra är på deras jobb, så vi får höras lite senare idag,
puss hej♥
 

Hey you, follow me & I follow you!

Publicerad 2012-07-12 09:35:00 i Everyday

Här är några exempel på bilder jag lagt upp ↑
 
Följ mig gärna och troligtvis följer jag dig då också! Det är också extra smidigt nu när jag är borta för det myycket lättare att uppdatera på Instagram än på bloggen!
liiinda_s med tre iii! just so you know.

Bokeh

Publicerad 2012-07-11 22:05:47 i Photo

 
Gick ut en stund idag och försökte fota lite bokeh. Jag tycker jag lyckades helt okej då detta var typ min andra gång jag försökte fota det! Men jag ska fortsätta att öva o öva.
 
 

England 2012

Publicerad 2012-07-11 17:29:18 i Photo

Lite blandade bilder ifrån min o Lindas klassresa (med vår klass+ en parallel klass) till England i Maj!
- alla bilder är tagna och fixad utav mig -
 

Helgens blogg - utses på lördag

Publicerad 2012-07-11 13:23:47 i Challenge

- Japp då drar vi igång en "helgens blogg" -
Det går ut på att ni får anmäla er i detta inlägg hur många gånger ni vill och sedan på lördag när Linda kommer tillbaka ifrån Gbg så utses vinnaren och den får en länkning via ett eget inlägg.
 
»för att ha STÖRRE chans att vinna, skriv i ett inlägg på din blogg att du är med & tävlar!«
 
Lycka till! och glöm inte att skriva era bloggadresser! ♥

Tomorrow, we will be happy.

Publicerad 2012-07-11 12:03:42 i Everyday

Hej! Linda här, jag håller på och packar nu eller är typ klar för ska till Syster, Tindra och David ikväll... För imorgon så bär det av till Göteborg. Det bestämdes i Söndags så blev ju lite spontant, men vem bryr sig? :D Men jo, vi ska vara där tills på Lördag då vi åker hem! Men på torsdag(imorgon) så åker vi först till Mormor(har inte träffat henne på typ 2år?) sen vidare till Göteborg där vi checkar in i våra "lisebergstugor". Sen på kvällen ska vi gå på Universeum!
 
På fredagen så ska vi till Liseberg! Haha fast jag inte kommer åka direkt mycket, troligtvis bara Tindras karuseller om hon inte vågar åka själv ;), så kommer jag vara sällskap till Marie bara för hon får ju inte åka när hon är gravid! Men det blir nog mysigt och får se vad som inträffar! Men sen på Lördagen så checkar vi ut och åker hem! Dagarna kommer gå som om vi aldrig vart där, så fort!
 
Men somsagt, jag har gjort några tisinställda inlägg nu men annars har ni Amanda som också uppdaterar! Ciao!

Jeans and studs

Publicerad 2012-07-11 11:26:00 i Fashion

- En del av mitt projekt -
Ja jag har ju pratat om ett projekt nu ett tag och här har ni en del av det!
Jag har nämlig klippt och köpt nitar och satt på lite olika plagg, vilket blev väldigt snyggt.
 
Som ni ser på nedersta bilden har jag en väst på mig, den var från början en jeansjacka som jag klippte av och ska nu dela med min syster.
 
Sen har jag gjort ett kors på ett par jeans som även de är avklippta till shorts. De har jag också gjort lite slitningar på framsidan.
 
Detta är ett perfekt sommar pyssel, jätte roligt! man kan göra precis som man vill.
och är inte helt klart med shortsen tror jag,kan hända att en nit eller två kommer på. Och om jag använder skjortan lite mer i höst än vad jag har gjort så ska jag pimpa upp den lite till också.
 
som jag skrev där uppe är detta enbart en del av mitt projekt har lite mer som jag kommer visa senare men kan ta ett tag för behöver lite grejer som mamma ska fixa i veckan.
 
 
 

Efter träning

Publicerad 2012-07-11 08:47:00 i Between heaven and earth

japp, here we go agin, en smoothie gjord av mig♥
Igår efter att ha cyklat en mil tog jag en dusch och sedan gick jag ner och gjorde en smoothie, super gott efter att ha tränat!
denna gång hade jag i :
- Ica's blåbär/hallon blandning
-Banan
-Fil
 
japp det var den, sen toppade jag med lite frysta bär, riktigt gott! bananen fick ersätta vanilj-yoghurten denna gång.
 
 

Min bästa vän just nu

Publicerad 2012-07-10 20:11:20 i Between heaven and earth

hej kom för en stund sen hem ifrån fotbollsträningen som jag bara kollade på, får inte träna på minst en vecka till tack vare stygnen i min fot! men jag får panik av tanken att jag inte tränar så jag har turen att min bästa vän, motions cykeln, finns ;) så igår tog jag en tur och även idag har jag planerat in det!
 
idag har jag lagat mat till familjen och varit med lisa, min andra bästa vän som jag känt sen jag var två♥
så en helt okej dag!
 
till mat serverade jag detta:

Husmorsornas fläskfilé Africana

(bild tagen ifrån recept.nu)
förutom att det var lite tort så lyckades jag helt okej!
kalla mig mästerkocken.
 
 
 

20% rabatt på Jeffray Campbell skor!

Publicerad 2012-07-10 15:42:26 i Fashion

 
Japp, ENDAST idag har Nelly.com 20% rabatt på alla Jeffrey Campbell skor! PASSA PÅ!
 
99% av alla tjejer tycker de här skorna är dösnygga! De är vekligen ett par skor man "måste ha innan man dör"!
 
Klicka på bilden eller på länken HÄR för komma till sidan!

Back to black

Publicerad 2012-07-10 14:05:00 i Fashion

 
- Bild dirket printad ifrån Ginatricots hemsida -
 
Ser ni den där nit skjortan? Den har jag nu spanat in och så fort jag hittar den i affären så ska jag inhandla den.
Jag är ett liten fan av linnen och linnskjorter är ju så snyggt, så detta är helt perra för mig!
så nu hållar jag tummarna för att den är snygg i verkligheten.
 
annars har jag hittat en ännu snyggare på bikbok men som dock kostar därefter...
 
 
 
 

Avatar 2..?

Publicerad 2012-07-10 11:07:37 i Movies

Hej! Håller på och letar upp när Avatar 2 ska komma ut. Hittade då denna video som är en "trailer" faaast inte, lite smått rolig och en blandning av bl.a True Blood, Star Wars och Harry Potter!
 
 
Haha, kanske bara jag som tyckte den var rolig? ;) 
 
Men det stod på IMDb(där faktan 99% är rätt), för er som undrar, att Avatar 2 ska komma ut 2015!

SMOOTHIE

Publicerad 2012-07-09 19:59:54 i Everyday

Hälsar en trevlig kvälll till er!
 
Idag har det varit en underbar och varm dag. Vi hade ingen dricka hemma så då blev jag, hehe, tipsad i min egen blogg att jag kunde göra smoothie! Mums! Men i min smoothie så var det:
- Gammeldagsvanilj glass.
- Melon.
- Banan.
- och liiiiiiite typ ingenting, socker.
 
Haha trodde inte man kunde blanda i melon men det blev super gott!

- Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself -

Publicerad 2012-07-09 18:05:00 i Inspiration

Hej, Amanda här, jag är en sån här riktig fundersam person. Jag funderar och planerar det mesta som jag gör i mitt liv, jag har lite lätt kontroll behov ;) Och det leder självklart till att jag har stora drömmar och förhoppningar om min framtid/liv. Så tänkte att det kanske skulle vara lite roligt för er att veta vad jag personligen skulle vilja öppnå i mitt liv, ifrån de stora till kanske de lite mindre drömmarna och även målen jag har i mitt liv.
 
De drömmar jag har är nog rätt så typiska men de är endå mina drömmar.
Jag drömmer om att en dag få...
*Flytta till Usa
*Bli designer/arkitekt ,rum, inredning o hus
*På något sett vara delaktig i en film, om det är så att jag är en skådis, regissör, manusförfattare (helst regisera en film)
*Skaffa en stort hus som jag får inreda från topp till tå.
*Betalt för mina fotografier
*Träffa någon kändis jag verkligen älskar som tex. Ed westwick, Johnny Depp, Kenza etc.
*Göra något som faktiskt gör effekt och betyder något för många personer
*Lära mig att surfa
*Lära mig spela gitarr
*Adoptera
*Skaffa en hund
 
Ja det där var då lite blandade drömmar , som till exempel de två sista de är ju sådant jag inte kommer göra precis de närmsta åren men endå är en stor sannolikhet att jag kan när jag har tid och vill.
 
Ja man kan nog kanske få intrycket om att jag har allt planerat och blablabla. men det har jag verkligen inte. Jag har ingen aning om vad jag kommer göra om 5år, jag har ingen aning om jag verkligen kommer vara bra på att få ihop massa ideér och tillslut få det ihop till ett rum ,men det betyder inte att jag inte hoppas på att få uppnå det, därav kollar jag ofta runt på internet för inspo och ritar mycket hemma.
 
Det där om Usa kommer jag försöka ta tag i under gymnasiumet, jag har nämligen planerat att antingen direkt eller ett år efter gym. åka till Usa och vara au pair i ett år! hel grymt, har läst en blogg om en svensk tjej som är där just nu och hon började ta tag i det under sitt andra år, men på ett sätt eller annat så ska jag åtminstone besöka usa.
 
Don't let your dreams just be dreams♥
 
 

Godaste mellanmålet

Publicerad 2012-07-09 14:48:24 i Inspiration

hej! blev en sen morgon för mig idag så var inte så sugen på lunch idag men ska snart iväg in till örebro o inhandla saker till mitt lilla projekt så då gjorde jag ett litet mellan mål, nämligen smoothie.'
Det är ett lätt och super gott mellan mål.Jag använde enbart vanlijyoghurt och lite bär = mums!
 
Så ett litet tips till er som vill bryta frukost mönstret någon gång eller är hunrig när ni kommer hem ifrån skolan/jobbet!
Idag och de mesta gångerna använder jag mig utav bären hallon & blåbär, det blir så gott! Ibland slänger jag i lite banan också. För dig som inte vill ha vanilj yoghurt så går det super med vanlig natruell yoghurt.

Hair style

Publicerad 2012-07-08 23:42:48 i Fashion

 
Hej! Gjorde nyss en halvmåne inbakadfläta på Asha. Jätteenkelt och snyggt! Bilden blev sådär men var bättre än inget.
 
Flätor över huvudtaget är snyggt på alla sätt o vis. Ska testa lite mer frisyrer på henne*happy face*. Dock, eller i vissa fall väldigt bra!, har hon afrikanskt hår! Ascoolt men ibland lite svårare att göra frisyrer på! Jag älskar att göra frisyrer på folk för att tycker det är lite svårare att göra på mig själv fast det är kul! Men jag vet inte, det är något med flätor som det alltid blir snyggt och coolt med..? Man kan ju ha det till allt, fest, vardagligt, slappdag, bröllop m.m. Men det är väl för att det finns så mycket och olika flätor att välja på..!

Follow me on Instagram

Publicerad 2012-07-08 21:16:00 i Between heaven and earth

Om du skulle tycka att det är lite lågt med uppdatering ifrån min sida så finns jag på Instagram där jag uppdaterar lite mer! där heter jag A_skagerstrom
 
så gå in o följ mig!
Tryck på bilden för att komma direkt till min instagram :)
 

Because I see sparks fly when ever you smile

Publicerad 2012-07-08 19:57:49 i Everyday

hej, blev inte någon shoppning alls för mig idag förut mat! Vi var bara vid Erica lägenhet och sånt förutom när jag o Ellen gick till La Baugette och åt, så himlans gott!
 
Har inte gjort något mer idag förutom att ligga inne o kolla på lite serier och stor böla till One Tree Hill, det är min favorit serie sen länge tillbaka och nu när det är inne på de sista avsnitten fäller jag tårar av olika anledningar,haha! Jag är lite till en film/serie beroende, typ. ♥
 
Vet inte hur många olika serier jag följer hela tiden, men bara Oth som jag har alla säsonger av, men börjar samla på mig lite mer. Min nya favvo är Vampire Diaries, gudars skyming vad bra det är!
 
Men bjuder på lite Oth bilder/citat bara för att hylla det för det är så bra ♥
 

The woman in black

Publicerad 2012-07-08 19:18:43 i Movies

 Ja vart ska jag börja? Kan inte klaga på huvudrollen iallfall, och kan ju säga att om det inte var för han skulle nog ingen av oss velat sett den. Det var just som en skräckfilm skulle vara, spänning så magen vred sig, överraskningsmoment och även ett par självklara saker fast som man endå blev rädd för. Den var inte så där jobbig att det på gång,på gång kom något läskigt utan det kom o gick, vilket var skönt. 
 
Jag tyckte bara att det var så jobbigt att det var massa barn som var tvungna att vara de utsatta,men kunde inte göra så mycket åt det! ;)
 
Men för er som antingen älskar Daniel Radcliffe eller tycker om skräckfilmer (eller både och) så är detta en film för er!
 
Men måste faktiskt ge den 5/5 fast den är en skräckfilm, just tack för Daniel!
 
 
 
 
 
 
 

† 9:B

Publicerad 2012-07-08 12:47:00 i Between heaven and earth

Okej det är mitten utav sommarlovet, men fick bal-klass-fotot och katalogen i veckan och denna blogg är ju rätt ny så tänkte visa en bild på den bästa klassen jag kunde ha fått♥
Älskar er allihoppa, puss på er♥
 
Linda har ju lagt ut 9:ans klassfoto, men det skadar inte att se dessa underbara,sjuka,unika,otroliga personerna igen♥
 
Saknade er redan dagen efter och gör det fortfarande fast vi träffats, til hösten kommer det bli något nytt o roligt, men jobbigt!
 

Work Out!

Publicerad 2012-07-08 11:50:14 i Everyday

Japp, nu ska jag ut och springa lite sen stretcha(ordentligt på alla sätt o vis) och sen dansa/träna på Michael Jackson steg. Har tänkt att varenda dag eller så ofta jag kan och vill göra det i en vecka. Se om det blir något resultat sedan..? Maybe not, but I will try. För är så onöjd med min kropp, väger för lite och ser därför så spinkig ut och sen har jag inga muskler och då ser det bara ännu sämre ut. Nej, usch. MÅSTE träna och äta bra! Ja, maten är viktigt den också ju och hehe, den är jag också lite dålig på men ska försöka göra mig bättre just denna vecka som kommer och se om det blir något resultat! ;)
 
 
Stor förebild för mig inom dans och musik, Michael Jackson.
 
En dröm för mig skulle vara att få åka på turné och uppträda michael jacksons dans. Men innan det så måste man lära sig stegen från grunden.Kan verkligen inte mycket, därför så skulle jag vilja gå på en dansskola just för att lära sig stegen. Dröm ♥

“You only live once, but if you do it right, once is enough.”

Publicerad 2012-07-08 10:13:00 i Everyday

Kollade igenom bloggen och såg att jag la ut ett par inlägg igår men hade inte så mycket text,vilket är bra och roligt ibland men fick idag lust att berätta lite vad som hänt :)
 
Fredagens "halv åtta hos mig" vart väldigt lyckat! hade en pratglad o mysig kväll med god mat och fina vänner. Vi kollade på en film som linda nämnde förut, det kommer senare upp ett inlägg om vad jag tyckte om den.
 
Idag så ska jag in till örebro med min familj + ellinor och så ska vi möta upp Erica där inne. Vi ska kolla på Ericas lägenhet och jag behöver in till stan o handla lite saker till grejen jag håller på med,haha blir pank snart! ;)
 
Veckan som kommer har jag inget speciellt planerat tror jag förutom det att jag ska antagligen någon dag spendera en hel dag i Örebro med linda, HAHA vad sa jag nyss om att vara pank...men det är jag faktiskt inte men ska försöka att spara till vi åker bort senare i sommar ! ;p
 
Men hoppas ni har haft en bra helg och så hörs vi nog kanske senare idag♥
Gammal bild ifrån i våras då vi fick våra klass tröjor!
 

The raise of the plantes of the apes

Publicerad 2012-07-07 20:48:00 i Movies

 Kollade i veckan med min kusin Oliwer på denna film, herregud vad bra den var! Snygga skådisar,grym story,underbart filmat!
 
sevärd verkligen iallafall!
 
den får 4 apor av 5 pga. att jag tyckte tyvärr att slutet var lite konstigt.
 

Nagellack ♥

Publicerad 2012-07-07 17:16:01 i Everyday

Mintgrönt Nagellack ifrån Viva la Diva, kärlek ♥ Nagellacket är dock mycket ljusare på naglarna än vad det ser ut på bilden.

Strawberrys ♥

Publicerad 2012-07-07 14:33:19 i Everyday

Hej! Igår vid åtta tiden så åkte jag, Amanda, Lisa och Viola hem till Hanna som hade "Halv åtta hos mig". Super trevligt och god mat var det! Haha dock så kommer jag ha en liknande meny som henne -.-' eller naee... eh skit samma. Men det var roligt för såklart åt vi mat men sen efter så spelade vi spel och såg på en skräckfilm(the woman in black)! Usch! Jag vill jätte gärna se skräckfilmer men vill gärna då inte åka hem själv i skogen med min moppe som jag fick göra igår efteråt, var lite läskigt! Men jag klarade mig. Hade inga heller problem att somna sen så det var skönt det med! ;)
 
Men i Torsdags så hängde jag med Lisa och hennes mamma på "självplockning" och plockade jordgubbbar! Har aldrig gjort det så det kanske var på tiden! ;) Plockade i en fem liters burk och samtidigt fick man äta själv, gött ♥
 
 
Jordgubbarna tog slut på en dag för att vi gav bort nästan hälften till grannarna(som tack för hjälpen...) och åt massor själva! Hehe, jag åt mest!

I'm coming home

Publicerad 2012-07-06 15:33:16 i Everyday

yes sir, om någon timme sitter jag antagligen i bilen påväg hem till lilla Frövi igen.
Vid åtta åker jag med Linda o Lisa till Hanna där även Viola kommer vara och så ska Hanna bjuda på lite tre rätters, gött! Vi har som halv åtta hos mig och idag är det Hannas tur.
 
Igår tog jag och kusinerna buss,tåg,buss in till Linköping och var där hela dagen typ. Fick med mig en del hem som jag ska självklart lägga ut bilder på. Kanske hinner fota det lite idag,isåfall kommer det upp. Köpte bland annat, ett linne, ett tublinne och ett halsband, sedan fick jag två tröjor av min moster som tack för att jag varit här i veckan,tack för det underbara moster!♥ är riktigt nöjd med allt jag fick med mig hem :)
 
Denna vecka har iallafall varit jobbig (med tanke på foten) men super underbara tack vare mina tre kusiner som till mesta dels varit lugna o lyssnat på mig ;)
 
vi hörs när jag är hemma!
Tumblr_m6qpnajjo51r4oulao1_500_large
En dag så vill jag tatuera mig, inte förstor,men en eller två som är betydelsefulla för mig.
 

Kenza

Publicerad 2012-07-06 15:15:33 i Fashion

† Kenza igår, sjukt fin klänning †
 
Älskar Kenza o hennes blogg, hennes garderob är to die for, verkligen. Hon är så fin verkligen, ödmjuk och har en grym blogg! Kollar hennes blogg nästan dagligen. Helt ärligt är hon lite som en idol för mig, hennes liv och allt verkar helt underbart! Visst kanske hon inte visar alla nackdelar i sin blogg som är så stor, men det jag tycker om med hennes blogg är att hon faktiskt endå bjuder på sig själv och delar sitt liv väldigt mycket.
För er som på något sett missat hennes blogg, tryck HÄÄR då, att ni ångra er är inte möjligt!
Bilder lånade ifrån kenzas.se
 
 
 

Maroon 5

Publicerad 2012-07-05 14:36:00 i Music

Lucky Strike
 
One More Night
 
Daylight
har jämnt tyckt att Maroon 5 har sköna låtar och nu för ett tag sen släppte de en ny skiva, Overexposed,
SÅ BRA! så här är tre favoriter.
 

A walk with my dog

Publicerad 2012-07-05 12:18:42 i Photo

Igår när jag, Linda, var ute med min hund så tog jag lite härliga bilder. Blev riktigt nöjd med de! Visar 3 av de nu :)
 

It's the little things that makes life big

Publicerad 2012-07-04 18:33:21 i Everyday

Idag har jag o kusinerna solat och badat! De inhandlade en pool igår, så självklart ville de bada i den idag! 
Även jag, med ett sår på foten, gjorde ett tappert försök att bada genom att ta på mig en plastpåse över foten och lindade tejp jätte hårt så det inte skulle komma in så mycket vatten! så var i ett liitet tag iallfall.
Resten utav dagen har jag solat och spelat spel med äldsta kusinen medans de två andra var hos kompisar, ikväll ska han o jag kolla på film och äta godis,tjocka ;)
 
Tänkte dela lite bilder igen men sitter vi en anna dator nu som inte ville ta emot min kamera tyvärr! så vi får se när jag kan visa de, men håll i er :)
Enkelt=super fint på sommaren
ett lite större/utstickande accent kan göra en helt outfit.

A wonderful little child.

Publicerad 2012-07-04 14:37:12 i Photo

 
// Bilder på Tindra, min systerdotter ♥, från igår när vi var ute och lekte. Bilderna är inte redigerade, endast dit skrivet med mitt namn//
 

New from yesterday

Publicerad 2012-07-03 21:51:08 i Fashion

//Linne och kofta ifrån New Yorker// Bjuder på sista bilden
 
Blev och är väldigt nöjd med koftan! Superfin och enkel och man kan ha den till typ allt! Linnet är också väldigt enkelt och fint så är nöjd med det också! Det var det jag köpte igår när jag var i stan med Lisa. Måste säga att jag inte särsligt tycker om NY men Lisa gör och så då gick vi in dit och jag hitta detta. Riktigt glad för det!
 
Idag då? Jo, eftersom det har varit kanonväder idag från typ 14.00 idag tills nu så är jag väldigt nöjd med vädret, var nere vid prästryggen ett tag och sola där(bada inget, bara doppa fötterna!). Gött, älskar värme!!
Men nu då? Tänkte se på Morden i Midsommar men så fick jag se att det var nya avsnitt med ny snubbe och tycker inte han är bra alls så tänker då inte se på det! Får hitta på något annat nu... ciao! ;)
 
 
 

tisdag den tredje Juli tvåtusentolv

Publicerad 2012-07-03 15:34:34 i Everyday

hejsan tisdag idag och idag har jag o mina kusiner inte gjort något speciellt. Jag har däremot solat loite nu på eftermiddagen, det är SÅ typiskt att det ska vara sol och jätte varmt just nu när jag inte får bada, jag blir så ledsen :( men när mia kommer hem skulle vi kanske ner och bada iaf, så lägger mig väl o solar då eller tar på mig platspåse och iaf doppa foten... ;)
 
tänkte visa några bildern ifrån igår o idag

Oh yeah

Publicerad 2012-07-02 21:56:25 i Everyday

japp då kan jag boka tullängen som min skola 3 år framöver, åh vad bra! är så glad :D
nu ska jag slita arslet av mig första året för att sedan förhoppningsvis kunna slappna av de andra två åren. men en stolt amanda kommer iaf ta stundenten om jag klarar det! Vi fick som ni kanske kunde räkna ut, gymnasium beskedet idag och både jag o linda kom in dit vi skulle, även lisa kom in dit hon ville, så jag är as nöjd.
 
som jag skrev förut idag så har vi bakat bullar, vi var även en stund in till norrköping där jag köpte ett halsband och fick även med mig mormors krykor hem så jag slipper slita så mycket på min tå som jag knappt kan stödja på nu tyvärr för att jag gått så mycket med den. imorrn så var jag tvungen att ta det lungt har alla sagt till mig idag så då blir det nog en hemma dag, sen på onsdag åker vi nog o badar (eller de) och så kanske vi skulle åka in o kolla på någon slags 3D bio någon dag? :)
 
men puss på er !
denna bild är lånad av daniella
åh kolla in sötnosen som kommer i höst, hon är söt! lilla stella♥

2 Juli 2012

Publicerad 2012-07-02 19:57:30 i Everyday

Heej! Fick reda på gymnasiebeskedet idag vart man ska gå. Fick mitt första handsval, teknik på tullängen! *lycklig* visst, det kommer bli skitjobbigt men kommer bli så nöjd över mig själv om jag klarar de tre åren! :)
 
Idag så har jag också varit i Örebro med Lisa. Köpte lite och är as nöjd över det jag hittat... ;) Köpte två plagg och ääälskar de, visar bilder imorgon förmiddag! Köpte även ett smycke och nitar som man kan t.ex sätta på shorts, som jag ska göra! Då får jag pyssla lite, hehe.
 
Bild - 1. Jag idag 2. Armbandet jag köpte idag 3. Nitarna jag köpte idag.

Kusinerna

Publicerad 2012-07-02 15:35:18 i Everyday

 
heeej! sitter just nu hemma hos mina kusiner och idag har vi bakat bullar, gött! Bilder kommer antingen senare i veckan eller när jag kommer hem :)
 
senare idag ska vi in till norrköping och handla lite och sedan i veckan vet jag inte vad vi hittar på , kanske nerr till sjön någon gång? Får se vad vi har lust med!
 
men ni får ha det så bra, bjuder på en bild på en grymt snygg kille! :)
Ed Westwick♥

Three little girls

Publicerad 2012-07-01 23:19:49 i Photo

  //På bilderna ser ni Lisa, Amanda och Jag när vi var och badade första gången i år. Bildkvaliten är sådär, jag vet men hoppas ni ser innebörden i fotona (utom den första dock) - happiness//

Smile like you´ve never cried

Publicerad 2012-07-01 16:04:16 i Friends

Hej hej! Linda här, sitter nu och tittar runt på bloggar och lyssnar på Michael Jackson, gaaaalen i hans musik och dans! ;) ♥ Gick upp rent sent idag men har ändå gjort rätt mycket. Från klockan 12.00 idag så har jag ätit frukost, ätit lunch, ätit glass och ätit kladdkaka. hehe fetto här! Men har också i detta oväder varit ned vid prästryggen med moppen. Hanna är här och hon ville testa och köra den + ville bli körd. Så då gjorde vi det i detta ohärliga väder.
 
Igår då, vad hände då? Jo, som ni såg vad Amanda hade skrivit så var vi hos Hanna för att hon fyllde år. Stackars Amanda som skadade sig rejält :( Hon skickade en bild på sin fot idag med de sex stygnen som hon fick sy igår; INTE trevlig bild. Satt då också och åt frukost...
 
Men kom hem efter tolv igår kväll och om vi bortser från Amandas olycka så var kvällen med klassen jätte bra och mysig! ♥
 
Min högstadie klass - roliga, störda, smarta, underbara, matglada, familjen, sjuka, gladast, bästa 9:B

All of the fairytales are full of shit

Publicerad 2012-07-01 13:44:09 i Everyday

 
heej idag mår jag mindre bra tyvärr. Gårdagen var iallfall lyckade, hade det riktigt roligt med många ifrån min gamla klass + papola! vi åt pizza,kollade film, snackade och var var nere vid prästryggen 2 gånger bl.a. 
linda var ju också med så hon kanske berätta lite hon med.
 
Men iallfall, andra gånger vi var nere vid prästryggen så gick det lite snett för mig tyvärr som slutade med att jag fick åka in en snabbis till sjukhuset och sy 6stygn. Som vanligt när man är flera stycken på en brygga så busar man ju med att försöka putta ner varandra och då blev jag ner puttat på fel sida av bryggan som det även var lite grundare, så där lyckades jag hamna på något riktigt vasst och när jag steg upp på bryggan såg jag att jag skärt upp sidan av foten, du vet knölen vid stortån typ. Så det blev ju lagom tills idag då vi dels får främmade och att jag senare idag ska sätta mig på en buss till skärblacka och vara barnvakt tills på fredag, yees, nu kan jag absolut inte göra någonting med mina kusiner, haha inte ens hoppa studsmatta x) men aja, just my luck!
 
så om vi åker o badar får jag stå uppe vid land o bara kolla, för fick strikta regler om att inte bada på två veckor då jag ska ta bort stygnen...men måste bara säga att alla mina underbara vänner som hjälpte mig så mycket dels när det just hänt och sedan senare att ni gjorde ett as bra jobb♥ Speciellt du Hanna!
 
men känner att gårdagen var förutom det väldigt lyckad, hade en as bra dag :D
 
Eftersom jag åker bort  i en vecka så kommer jag inte kunna uppdatera, men ska försöka ställa in ett eller två inlägg nu så inte helt dött ifrån min sida hoppas jag iaf!
 
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Amanda / Linda

Hej! Du har hittat dig till en blogg skriven av två tjejer med ett gemensamt intresse för mode och design som kommer synas här på bloggen. Vi bor utanför Örebro och går båda på Tullängsskolan med inriktningen Teknik. Följ vår resa och se vart den leder! Enjoy

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela